- 16 Ekim 2014
- 809
- 375
- 48
- 34
Hemde hemşire çok sancin olur ilişkiye girerseniz esin kendi bosalsin dediEvt bize yasak dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde hemşire çok sancin olur ilişkiye girerseniz esin kendi bosalsin dediEvt bize yasak dediler
Ben 9.gun opu oldum ama yumurtaların büyümesine ve sayısına göre değişiyor benim 12 tana toplanmıştiIsallh cnm cok tesekjur ederim hepimizin yolunda gitmesi dilegimle karnim sisti cok rahatsiz edio bni hepimizin hakkinda hayirlisi ignelerin.kacinci gunu opu olur asagi yukari
Canım iğneler ve yumoşların büyümesi sonrasında kullanılan hormon takviyeleri sonucu karında şişlik oluyor. Hatta benim çok hoşuma gitmişti. Karnım şişince.. İnsan kendini hamile gibi hissediyo :))) bu arada biz eşimle ilişkiye girmiyoruz bu yola baş koyduğumuzdan beri. Zaten dr ilk 3 ay tüp bebek tedavisinde ilişki yasaktır demişti. Sorun değil zaten doğuma kadar da yapmayı düşünmüyoruz. Bebeğimi riske atacak davranışlardan uzak duruyoruz.. Bizim için böyle en azından. Zaten aklımın ucundan bile geçmiyor, hiç hevesim yok.. Eşim de sagolsun anlayışlı. . Bu süreçte eşlerin desteği çok önemli.. Kendileri bir şekilde halledebilirler diye düşünüyorum. Tabi herkes kendi işini daha iyi bilir.. Mutlu haftalar diliyorumHepinize hayirli aksamlar
arkadaslarim bnde adetimin 3.gunu
basladim ignelere 5 gundur
kullaniorum sizlere sorum bu
durumdayken iliski yasakmi bide
karnim sisti bu igneler sisirio
olabilirmi kilo yaparmi
Iliski yasak degil ama sabretmenizi tavsiye edicem. Bence suan o bebegin tutmasi daha mühim. Esim ne transferde ne de transferden sonra yaklasmadi bana. Ne olur ne olmaz riske giremedik. Karinda sislik bende oluyosun ama progestandan dolayi idi. Cok gazim oluyodu. Kilo acisindansa pek birsey diyemicem. Basta istahin olabilir hamilelik surecine girince cok birsey yiyemedim ben. Kilomda bir degisiklik olmadi.
Dr söylüyor büyüklüğe göre 2 3 gün sonra genelde bir tane iğnen var çatlatma iğnesi onu mutlaka zamanında vur
Yok cnm yumurta buyue daha 5. Gunundeyim tedavinin yeni basladim ve ilk denememcanm sen yeni yumurta buyutme ignelerine mi basladin opu mu oldun yoksa
Tmm cnm tesekkur ederim..Evt bize yasak dediler
Canım iğneler ve yumoşların büyümesi sonrasında kullanılan hormon takviyeleri sonucu karında şişlik oluyor. Hatta benim çok hoşuma gitmişti. Karnım şişince.. İnsan kendini hamile gibi hissediyo :))) bu arada biz eşimle ilişkiye girmiyoruz bu yola baş koyduğumuzdan beri. Zaten dr ilk 3 ay tüp bebek tedavisinde ilişki yasaktır demişti. Sorun değil zaten doğuma kadar da yapmayı düşünmüyoruz. Bebeğimi riske atacak davranışlardan uzak duruyoruz.. Bizim için böyle en azından. Zaten aklımın ucundan bile geçmiyor, hiç hevesim yok.. Eşim de sagolsun anlayışlı. . Bu süreçte eşlerin desteği çok önemli.. Kendileri bir şekilde halledebilirler diye düşünüyorum. Tabi herkes kendi işini daha iyi bilir.. Mutlu haftalar diliyorum![]()
nedeni polikistik over oldugum icim opu dan sonra su toplantisiNede
nedenini sormadın mı Dr a sana bi açıklama yapmak zorunda
Tabii. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Öncelikli tavsiyem olacakmış gibi düşün ve mutlu ol. Benim de ilk denememde tuttu. Rahat ol. Beklemek zor ve heyecanlı. Ama sonuç pozitif olunca asıl o zaman başlıyor iş. O yüzden bu zamanlarını iyi mutlu rahat geçirmeye bak. Kimsenin dediğine kulak asma etraftan. Bol bol dua et.. Dinlen.. Ağır iş yapma sakınnnnnn. Boşver az da kirli kalsın :) beslenmene dikkat et. Maydanoz soğan yeme. Opu ve transfer kolay oluyor. Onları düşünme. Sadece bebişe odaklan ve mutlu olmaya bak. Evrene olumlu mesaj gerçekten işe yarıyor.. Allah yardımcınız olsun canımCok tesekkur edrrim cnm cevabin icin kimse bisey demeyince sizlere sorayim dedi sanada mutlu haftalar bide bana herhangi bi tavsiyen varmi hamile kalanlar yardim etsin bizlere
Tabii. Öncelikle tedavin hayırlı olsun. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Öncelikli tavsiyem olacakmış gibi düşün ve mutlu ol. Benim de ilk denememde tuttu. Rahat ol. Beklemek zor ve heyecanlı. Ama sonuç pozitif olunca asıl o zaman başlıyor iş. O yüzden bu zamanlarını iyi mutlu rahat geçirmeye bak. Kimsenin dediğine kulak asma etraftan. Bol bol dua et.. Dinlen.. Ağır iş yapma sakınnnnnn. Boşver az da kirli kalsın :) beslenmene dikkat et. Maydanoz soğan yeme. Opu ve transfer kolay oluyor. Onları düşünme. Sadece bebişe odaklan ve mutlu olmaya bak. Evrene olumlu mesaj gerçekten işe yarıyor.. Allah yardımcınız olsun canım![]()
Bende de var ama et ye dediler herhalde geçti cuma belli olur bakalım sende et yenedeni polikistik over oldugum icim opu dan sonra su toplantisi
Yaşım 34. 2 embriyo transfer edildi. Tek bebek olarak yolumuza devam ediyoruz. Eşimde de bende de bir sorun yoktu şükür. İlk denemede Allah nasip etti.Allahım nasip etsin isteyen herkese..Cok saol cnm bnm isallah hakkimizdaki hayirlisi olsun ... Ne guzel senin ilkinde tutunmus bebeklerin eger zahmeet olmazsa yas kac? Kac embriyo transver edildi bide sorun neydi bna solermisin bnm sebebi yok ve 1 adet embriyo transver edecekleermis
Hayirli olsun tebriklerKizlarr Günaydın dün yazamadım bebisimi gördüm tek mis ve cok sukur hersey güzel rabbim bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın kalbi nasıl atıyordu rabbime binlerce şükürler olsunn
Hayirli olsun tebrikler![]()
Kızlar merhaba,bugün transferimin 5 günü gögüslerim şişti ve çok agrıyor elimi dahi vuramıyorum kasıklarıma agrı gidip geliyor.sizlerdede oldumu acil cevap istiyorum yoksa dr gidicemHayirli olsun tebrikler![]()