Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım amin.rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :)bade26 canım hayırlı ömürlü evlatlar versin Rabbim çok sevindim
mesa54 kalbini ferah tut canım benimde 3.gün embriyosu çift embriyo transfer oldu tuttu yavrularim benimle inşallah moralin bozulmasın hele test beklerken sakin olmayı dene lütfen ananas kabak çekirdeği ve armut yemeni tavsiye ederim armut kabızlık ve rahim için ananas ve çekirdek ise bebis için hayırlısı olsun Allah isteyen herkese hayırlı ömürlü evlatlar versin
![]()
Saol canm bnm Tskr ederim verecek olan rabbim insallah nasip eder ananas birkac gündür yiyorum armutla cekirdekte alayım saolasinbade26 canım hayırlı ömürlü evlatlar versin Rabbim çok sevindim
mesa54 kalbini ferah tut canım benimde 3.gün embriyosu çift embriyo transfer oldu tuttu yavrularim benimle inşallah moralin bozulmasın hele test beklerken sakin olmayı dene lütfen ananas kabak çekirdeği ve armut yemeni tavsiye ederim armut kabızlık ve rahim için ananas ve çekirdek ise bebis için hayırlısı olsun Allah isteyen herkese hayırlı ömürlü evlatlar versin
![]()
iyi olmana cok sevindim arkadasim rabbim nasip etsin ins herkeze bana da benimde ilk tedavim olursa ilk bebegim olucak insmavi.su Gizlimelank ve diğer arkadaşlar hepinize Tskr ederim bu sabah çok iyiyim gece bir ilaç icmistim o beni çok rahatlattı yatiyom kalkiom egiliom bukuluom çok şükür sıkıntım kalmadı kabızlık içinde içtim oda iyi geldi şimdi sabah ezanlari okunuyo şu mübarek günde allahım insallah banada nasip eder anne olmayı ilkkez hamile kalicam insallah hepinizden allah razı olsun allah herkesin gönlüne göre versin amin.(ben şimdiden psikolojiye girdim)
opudan sonra Kusma siskinlik idrara az cikma gibi durumlarda ltfn doktorunuza danisin ben baya cektim cunki kimse yasamasin bu durumu yoksa ohss olunurda anlasilmadan transfere gidilirse yazik gunah bebislerimiz tutunamaz bize ben oldum cunki ertelendi transferim herkezi de uyarmak adina soyluyorum allah yardimcimiz olsunAllahim seninde yardimcin olsun isallah cok tesekkur ederim nasil dikkat edeyim nelere mesela cnm
canm cok sevindim hayirli olsun tam katater nedemek anlamadimKİZLARRRRRRRR COK MUTLUYUMM COKKKK İKİ TANE TRANSFER ETTİLER TAM KATATERLE BEKLERKEN EMBRİYOLOG SOYLEDİ SUPERİM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH
aminnnnnnn ins ins#mavi.su insallah sende biranonce regl olup bebisine kavusursun
Gözun aydinnn cok sevindim. Hadi hayirlisi olsun bakalim. Bakarsin ikizin olur insallahKİZLARRRRRRRR COK MUTLUYUMM COKKKK İKİ TANE TRANSFER ETTİLER TAM KATATERLE BEKLERKEN EMBRİYOLOG SOYLEDİ SUPERİM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH
Ay süper ya Allah'ım kucağına almayı nasip etsin. Perşembe yani dün opu işlemim oldu benim. 11 yumurta toplanmış. Hergün arayıp bilgi veriyolar sağolsunlar. 5. Günü bekliyorum bende kaç embriyo olursa dondurucaz inşallah bu sefer çok ümitliyim. Ilki kötüydü.Hmm. Onları hiç duymadım canm.
evet yumurta yolandigi ay kalan folikuller çok yer kapliyormus. Embriyonun tutunmasina engel olmuyor her zman ama ihtimal dahilinde tabi. Sonraki ayda ise hem hic büyümüş yumurtan olmuyor hem de igne ilac etkisi olmadigi icin rahim dinlenik oluyor. Bu yüzden tutma olasılığı artiyor. Istatistikler de bunu söylüyor zaten. Benim de dondurulmuş tuttu bu arada. :) ikincide
Çok sevindim Allah'ım darısı benim başımaKİZLARRRRRRRR COK MUTLUYUMM COKKKK İKİ TANE TRANSFER ETTİLER TAM KATATERLE BEKLERKEN EMBRİYOLOG SOYLEDİ SUPERİM ALLAH HEPİNİZE NASİP ETSİN İNŞAALLAH
Kızlar bugün 8.günü transferim ama ben bugün test yaptım çizgiyi gördüm 2 tane konulmuştu çok mutluyum.Dr randevum 27 sabırla geçmesini bekleyecegim
Katater o vajinaya taktiği demir alet toplarkende başta takip içini açıyorlar yacanm cok sevindim hayirli olsun tam katater nedemek anlamadim
Ozamann ikiz bebişler geliyo deseneKızlar bugün 8.günü transferim ama ben bugün test yaptım çizgiyi gördüm 2 tane konulmuştu çok mutluyum.Dr randevum 27 sabırla geçmesini bekleyecegim
İnsallah canm allah canı gönülden hepinize nasip etsinÇok sevindim Allah'ım darısı benim başıma
Vajina yi açtığı alet spekulum canım katater degilKatater o vajinaya taktiği demir alet toplarkende başta takip içini açıyorlar ya
Tebrikler canim bugun guzel haberler aliyoruz masallah. Günes tutulmasi ise yaradi galiba :)Kızlar bugün 8.günü transferim ama ben bugün test yaptım çizgiyi gördüm 2 tane konulmuştu çok mutluyum.Dr randevum 27 sabırla geçmesini bekleyecegim
İkiz annesi olabilirim ayyyyy allah hepinizden razı olsunGözun aydinnn cok sevindim. Hadi hayirlisi olsun bakalim. Bakarsin ikizin olur insallah![]()