- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Gebelik canimBu ovü testi mi gebelik testimi
Bozuk gibi geldi bana test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik canimBu ovü testi mi gebelik testimi
Bozuk gibi geldi bana test
Hoşgeldin cnm bat aynı gün bakalimMerhaba benim bat nasipse ocagin 12 canim vende yeni katildim araniza
Hımmm bana sanki bozukmuş gibi geldi testGebelik canim
gecikmedi daha canimHımmm bana sanki bozukmuş gibi geldi test
Gecikti mi ki adetin
Canım az sonra yazacağımnaz2018 test yaptimmm malesf negatifff
Aaa o zaman umut var :) hadi hayırlısı inşallah gecikir de hayırlı haberler verirsingecikmedi daha canim
Benim suan kasiklarim ve belim agriyi canim baya bi bakalim hayirlisi insallah haberleselimHoşgeldin cnm bat aynı gün bakalim
Hadi hayırlısı canım amin inşallah :)Merhaba kızlar bende femara kullandım bu ay 21 'inde çatlama iğnesi oldum bat 7 ocak hakkımızda hayırlısı neyse o olur insallah Rabbim çok bekletmesin
Bende hiç bişey yok yaB
Benim suan kasiklarim ve belim agriyi canim baya bi bakalim hayirlisi insallah haberleselim
İnsallah kuzummAaa o zaman umut var :) hadi hayırlısı inşallah gecikir de hayırlı haberler verirsin
Olur insallahBende hiç bişey yok ya
olsun canım canını sıkma bazıları gerçekten adetten sonra çıkıyor testte ,hiç belli olmaz.naz2018 test yaptimmm malesf negatifff
Ole canım tabi ya senintestte mi boleydi canim benimkisi bozukmu bilmiorumkiolsun canım canını sıkma bazıları gerçekten adetten sonra çıkıyor testte ,hiç belli olmaz.
ama eğer negatifse de rabbimin takdiri ne yapalım bekleyeceğiz
hoş geldin canımMerhaba benim bat nasipse ocagin 12 canim vende yeni katildim araniza
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...-30-adet-ovulasyon-10-gebelik-testi-317100656Canim gittigiyordan hangisini aldin kactane var icinde
bu test bozuk olabilir canımm baksana böyle dağılmaması lazım
günaydın canımm hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize :)
Cuma günleri ezanla kamet arasında edilen dualar kabul olurmuş bugün birbirimize dua edelim inşallahh![]()
Tamam canimm hem 10tane gebelik testi var ya eczaneden bile dun alinca utandimhoş geldin canım
https://urun.gittigidiyor.com/kozme...-30-adet-ovulasyon-10-gebelik-testi-317100656
bunu aldım canımm öneririm
Banada ole geldi canimmbu test bozuk olabilir canımm baksana böyle dağılmaması lazım
günaydın canımm hayırlı cumalar![]()