• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbuldum canım teşekkür ederim :) evet yeni adet oldum ovulasyon testi ile takip edeceğim bu ay ilk kez. Hayırlısı olsun hakkımızda :)
Ovulasyon çok iyi almadıysan netten almanı tavsiye ederim daha uygun

Herkese merhaba bende bat için 2018 ocak 18 i bekliyorum adetim yeni bitti inşallah 2018 uğur getirir de ilk ayda hamile kalırız :anneadayı::KK200:
Hoş geldin canımmmm ay inşallah ❤️❤️
Listeye ekleyeceğim ovu testi yapacaksan netten almanı öneririm

Batı 29 beklerken 1 gun erken oldum yola cuma cıkmayı beklerken sabah kendimi yolda buldum. Agridan delirip nefes almazken yolculuk bitti gideyim de bir cay iceyim derken kendimi bir suru bulasık dolu tezgahta buldum :mad:buldum buldum Bugun bulmak istemedigim herseyi buldum :emir_bebek: ovilasyon donemi gibi heycanla beklicem evime dönmeyi eve 5 gün kaldı:kızgın:
Arminch geçmiş olsun. Rahatlatıcı bitki çaylarından falan içsen aslında. Eczaneden veya orda nerde satılıyorsa bir su tulumu alıp yolculuk esnasında ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın.

kızlar günaydın
ovulasyon testini gittigidiyor dan alabilirsiniz
hem çok uygun seçenekler var hem hızlı geliyor

Ovulasyon çok iyi almadıysan netten almanı tavsiye ederim daha uygun

Hoş geldin canımmmm ay inşallah ❤️❤️
Listeye ekleyeceğim ovu testi yapacaksan netten almanı öneririm

Arminch geçmiş olsun. Rahatlatıcı bitki çaylarından falan içsen aslında. Eczaneden veya orda nerde satılıyorsa bir su tulumu alıp yolculuk esnasında ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın.
Canim gittigiyordan hangisini aldin kactane var icinde

Herseyin bir zamani var bu hayatta buyuklerimiz sanki biz gibimi yapiyormus kayinvalidem anlatti adetim 1 gun gecse hamileyim derdim dio 3 tane cocugu var masallah bizse herseyi kafaya takip strese giriyoruz olcagi varsada olmuyor gec olsunda guc olmasin canim hayatin tadini cikartalim
Aynen canım çok haklısın. En hayırlı zamanda gelsinler inşallah :)

IMG_20171229_084138.webp
IMG_20171229_084138.webp

Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize :)
Cuma günleri ezanla kamet arasında edilen dualar kabul olurmuş bugün birbirimize dua edelim inşallahh :KK200:

Back
X