Aynı gebelik testi gibi canım. Garantiye almak istersen adet bitince hemen basla ben öyle yaptım. Hergün yapıyosun kullanma klavuzu var içinde çok rahat yaa bence değer yani kaçırma şansın yok. :)
evet canım yumurtlama olduğu zaman çift çizgi iyice koyulaşıyoKoyulaşmasına göre falan yumurtlama ya da yumurtanın çatladığını belirliyoruz öyle mi?naz2018
evet canım yumurtlama olduğu zaman çift çizgi iyice koyulaşıyo
sen de ona göre değerlendiriyosun günleri
evet kzuum aynenKızlar şimdi laboquick in gebelik testini okuudm idrar da 5 50 arasında HCG olcebiliyormus yumus dan 10 gün sonrada 25 ml e kadar ulaşıyor Muş yani 10 gün sonra yapacam
evet ikinci çicgi kopkoyu olduktan 24-36 saat sonra yumuş çatlıyor.Koyulaşmasına göre falan yumurtlama ya da yumurtanın çatladığını belirliyoruz öyle mi?naz2018
Ayni gunmus adet döngün nasil ovulasyon ne zamandi canim ne kadarlik evlisin ayy cok soru sordumBenim de 1 ocak
Aslında en garantisi gün aşırı denemek testler biraz stres yapıyor ben artık yapmıyorum yapsamda eşime çaktırmıyorum erkekler çok stres yapıyor olacağı varsa da olmuyor gerçi o anlıyor artık baştan çıkarma çabalarımdan yumurtlama günüm olduğunuAy sağol canım.. gerçi kocama test alcam deyince ne gerek var gün aşırı deneriz dedi ama
Aldım ben geçen ay canım bayadirda kullanıyorum:)Ovulasyon çok iyi almadıysan netten almanı tavsiye ederim daha uygun
Hoş geldin canımmmm ay inşallah
Listeye ekleyeceğim ovu testi yapacaksan netten almanı öneririm
Arminch geçmiş olsun. Rahatlatıcı bitki çaylarından falan içsen aslında. Eczaneden veya orda nerde satılıyorsa bir su tulumu alıp yolculuk esnasında ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın.
Aslında en garantisi gün aşırı denemek testler biraz stres yapıyor ben artık yapmıyorum yapsamda eşime çaktırmıyorum erkekler çok stres yapıyor olacağı varsa da olmuyor gerçi o anlıyor artık baştan çıkarma çabalarımdan yumurtlama günüm olduğunu
O zaman 8 gün sonra deniyimevet kzuum aynen
Benim telde ki takvim bugün yumuş diyor halbuki 3 gün oldu iyi ki test almism yaevet canım yumurtlama olduğu zaman çift çizgi iyice koyulaşıyo
sen de ona göre değerlendiriyosun günleri
Canım o takvimler tutmuyor standarta göre hesaplıyor onlarBenim telde ki takvim bugün yumuş diyor halbuki 3 gün oldu iyi ki test almism ya
Aynen oyleymis birde benim düzensiz geçen ay 45 gün olmuştu bu ay teste göre 39gun sonra olmuş olacakCanım o takvimler tutmuyor standarta göre hesaplıyor onlar
Aaa daha 2 ay mı olmuş :) çok erkenmiş kız. Ben orasını okumadım. O zaman biraz akışına bırakmak en mantıklısı.Yok canim daha 2 ay oldu deneyeli gerci bu ayinki bakalm belki olmustur zaten doktor hic bir sorunun yok dedi sivi filan aldi ben eminim kendimden ama esimi bilemem uyardigin icin saol canim ama herseyin basi stres psikoloji birseyim yok demek en iyisi nisana kadar zaman verdim yaninda caliatgm doktor vardi o bile pat diye olmuyor zamani gelince demisti ben daha yolun basindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?