• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kirpiklerim çok dökülüyor gözlerimi ovuşturuyorym elime en az 3 tane kirpik geliyor bazen gözümün içine kaçıyor Ayy heyecan bastı oğluma hamileyken resmen kirpiksiz kalmıştım :halay:

Ay sağol canım.. gerçi kocama test alcam deyince ne gerek var gün aşırı deneriz dedi ama :KK70:
Aslında en garantisi gün aşırı denemek testler biraz stres yapıyor ben artık yapmıyorum yapsamda eşime çaktırmıyorum erkekler çok stres yapıyor olacağı varsa da olmuyor gerçi o anlıyor artık baştan çıkarma çabalarımdan yumurtlama günüm olduğunu :D

Ovulasyon çok iyi almadıysan netten almanı tavsiye ederim daha uygun

Hoş geldin canımmmm ay inşallah ❤️❤️
Listeye ekleyeceğim ovu testi yapacaksan netten almanı öneririm

Arminch geçmiş olsun. Rahatlatıcı bitki çaylarından falan içsen aslında. Eczaneden veya orda nerde satılıyorsa bir su tulumu alıp yolculuk esnasında ayaklarının altına koy biraz rahatlarsın.
Aldım ben geçen ay canım bayadirda kullanıyorum:)

Aslında en garantisi gün aşırı denemek testler biraz stres yapıyor ben artık yapmıyorum yapsamda eşime çaktırmıyorum erkekler çok stres yapıyor olacağı varsa da olmuyor gerçi o anlıyor artık baştan çıkarma çabalarımdan yumurtlama günüm olduğunu :KK70:

Allahtan benim öyle çabalamama gerek kalmıyo yaa değilse hiç beceremem herhalde :D hay allahım ne hallerdeyiz yahuuu :D

Yok canim daha 2 ay oldu deneyeli gerci bu ayinki bakalm belki olmustur zaten doktor hic bir sorunun yok dedi sivi filan aldi ben eminim kendimden ama esimi bilemem uyardigin icin saol canim ama herseyin basi stres psikoloji birseyim yok demek en iyisi nisana kadar zaman verdim yaninda caliatgm doktor vardi o bile pat diye olmuyor zamani gelince demisti ben daha yolun basindayim.
Aaa daha 2 ay mı olmuş :) çok erkenmiş kız. Ben orasını okumadım. O zaman biraz akışına bırakmak en mantıklısı.

Hayırlı cumalar kızlar. Bugünün yüzü suyu hürmetine çokça dua edelim inşallah. Özellikle ikindiden sonra akşam ezanına yakın olan yani kerahat vaktinde olan dualar geri çevrilmezmiş.

Screenshot_2017-10-27-15-19-13-1.webp

Back
X