Senin ki uygulama mı internet sayfası mıAcaba güncelleme mı gerek
Doktor da bugün 72 saat dedi. Bilemiyorum ki belki de kişide kişiye değişiyordur.az önce bir sitede okudum yumurta döllendikten sonra rahime ulaşması 6 günmüş yerleşme vs. 10 günü buluyormuş 10 günden sonra hcg salgılanmaya başlıyormuş
Uygulama ydi e devlette gözüküyor bu arada TSH kaç olmalıydı yaSenin ki uygulama mı internet sayfası mı
Yumurtlama günün ne zamandı ?Kızlar adetime 3 gun var test yapsam cikarmi?
72 saatte kan da çıkabiliyormuş o sitede de öyle yazıyordu ama o zaman daha tüplerde oluyor döllenmiş hücre rahime yerleşmesi 6 günü buluyormuşDoktor da bugün 72 saat dedi. Bilemiyorum ki belki de kişide kişiye değişiyordur.
0,35-5,50 arası ama gebelik için 2,50 ve altıUygulama ydi e devlette gözüküyor bu arada TSH kaç olmalıydı ya
inşallah canım ilk hamişliğimde de böyle olmuştu.hayır olsun inşallah :)
hamilelik için 2 nin altı sanırım canımUygulama ydi e devlette gözüküyor bu arada TSH kaç olmalıydı ya
Şimdi baktım benim 1.79 mus0,35-5,50 arası ama gebelik için 2,50 ve altı
Olabilir canım. Ama keşke bunu duymasaydım. Negatif çıkarsa kafamdan atamıycam direkt72 saatte kan da çıkabiliyormuş o sitede de öyle yazıyordu ama o zaman daha tüplerde oluyor döllenmiş hücre rahime yerleşmesi 6 günü buluyormuş
Şimdi baktım da 1.79 yeni öğreniyorum bunlarıhamilelik için 2 nin altı sanırım canım
Güzel canım değerin.Şimdi baktım benim 1.79 mus
Alıştım canim ilk denedigimz ay cok üzülmüştm çıkmayınca malum hemen oluvercek dusuncesi olunca ama sonradan alistim. Aslinda beklemekte istiyorum ama yinede merak ediyorumnegatif çıkarsa üzülmeyeceksen yap canım ama varsa da çıkmama ihtimali var
bende herşeyi burda öğrendim bi nevi okul gibi burası :)Şimdi baktım da 1.79 yeni öğreniyorum bunları
16 aralikti ovulasyon 18 gosteriyodu takvim ama 16 sinda olduGeç döllenme olduysa çıkmaz ovulasyon testi yapıyor musun takip ettin mi yumurtlama gununu12 13 gün geçtiyse pozitiften o zaman çıkabilir idrarda kan batırırsan daha net emin olursun
aynen ya başladığımda neydim şimdi ne oldumbende herşeyi burda öğrendim bi nevi okul gibi burası :)
o zaman çıkabilir16 aralikti ovulasyon 18 gosteriyodu takvim ama 16 sinda oldu
eğer varsa silik gösterebilir canım16 aralikti ovulasyon 18 gosteriyodu takvim ama 16 sinda oldu
16 Aralık'ti canim 18 di ama 16 sinda olduyumurtlama günün n zamandı
Aynen ya bir ay da nelerrr nelere öğrendimbende herşeyi burda öğrendim bi nevi okul gibi burası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?