Yok canım üzülmedim hiç. Psikolojik olarak hazırlamıştım kendimi. Olmadığı kesin ama bugün yumurtlamamın 8nci günü. Olsa çıkardı. Umutlar bir sonraki aya artık :)hayırlısı olsun canım üzülme sakın
aminn hep beraber inşallah bu ay olmazsa da önümüzdeki ay inşallah :)inşallah güzel haberi alırsın canımmm aminnnn
peki adet düzensiizliğin var mıydı seninkiYok canım üzülmedim hiç. Psikolojik olarak hazırlamıştım kendimi. Olmadığı kesin ama bugün yumurtlamamın 8nci günü. Olsa çıkardı. Umutlar bir sonraki aya artık :)
Yumurtlamam geç oldu yaa. Gecikmesi normal canım. 4-5 ocak gibi olacağım adet benim hesaplarıma göre.canımmmmm.
neden gecikti acaba adetin hay Allah.
Normalde yoktu. Ama bu ay normalden geç yumurtladım. İncir kürü yapmış. Sağlık olsun. :)peki adet düzensiizliğin var mıydı seninki
canım yumrtlamanın 8 günü ise adetin geçmemiş ki 6 gün var daha geç yumurtlamışsın sonucun da 2 çıkmış belki yükselir benim hep 0,01 çıkıyor 1 bile olmadı hiçYok canım üzülmedim hiç. Psikolojik olarak hazırlamıştım kendimi. Olmadığı kesin ama bugün yumurtlamamın 8nci günü. Olsa çıkardı. Umutlar bir sonraki aya artık :)
maşalllah canım güzel artmış Allahın izniyle çok iyi geçer hamişliğinHatunlar beta-HCG tekrar verdim çok şükür 57.78 çıktı regl olmama 3 gün vardı daha :) 2 gün önce 21.30 çıkmıştı
İnşaAllah kuzum valla çok karma karışık duygular içindeyim bu hamilelik psikolojisi beni şimdiden etkiledi :)maşalllah canım güzel artmış Allahın izniyle çok iyi geçer hamişliğin
incir kürü adetini bozdu ya resmen. hay Allah. ama en temizini yaptın kan testi yaptırmakla.Normalde yoktu. Ama bu ay normalden geç yumurtladım. İncir kürü yapmış. Sağlık olsun. :)
Tam sonucu yazmıyor canım yaa. 2den küçük diyor sadece. Tam bi değer görsem yükselebilir derim belki. Neyse yaşayıp görcem. Ocak bi gelsin de adet yine gelmezse yaparım test atarım kafamdan :)canım yumrtlamanın 8 günü ise adetin geçmemiş ki 6 gün var daha geç yumurtlamışsın sonucun da 2 çıkmış belki yükselir benim hep 0,01 çıkıyor 1 bile olmadı hiç
ayy direk değeri yazmamışlar da ya. 0.1 mi 1.5 mu kaç yaniKüçüktür 2 yazıyor canım. 2 değil değer.
Eşim birlikte özelde bi doktora gidelim dedi. Burda bi doktor var GATA'dan gelmiş. İyi bi doktor. Birlikte görüncez. İyi ilgili bi doktora görünme fikri bile içimi rahatlattı. Bi de benim eşimin değerleri düşük ya olursa düşük ihtimali olur diyorlardı. Bi yerde sevindim bile diyebilirim. Düşük olmasındansa geç olmasına razıyım. Gerçi öyle de en azından hamile kalabildiğimi bilirdim. Kafam karman çorman :)incir kürü adetini bozdu ya resmen. hay Allah. ama en temizini yaptın kan testi yaptırmakla.
pislik doktor onun da kafasını kırasım var şu an
valla canım benm de duygularım karıştı sen testini paylaşınca
Çıkabilir canım16 aralikti ovulasyon 18 gosteriyodu takvim ama 16 sinda oldu
Şimdiye kadar hiç bi testimde direkt değer görmedim ben yaa. <1.20 ya da <2 gördüm. Özelde mi öyle oluyor acaba.ayy direk değeri yazmamışlar da ya. 0.1 mi 1.5 mu kaç yani
çok sinirlendim
gerçekten bir ilaç takviyesi alması lazımsa bunu öğrendikten sonra hamiş kalmak en iyisi.Eşim birlikte özelde bi doktora gidelim dedi. Burda bi doktor var GATA'dan gelmiş. İyi bi doktor. Birlikte görüncez. İyi ilgili bi doktora görünme fikri bile içimi rahatlattı. Bi de benim eşimin değerleri düşük ya olursa düşük ihtimali olur diyorlardı. Bi yerde sevindim bile diyebilirim. Düşük olmasındansa geç olmasına razıyım. Gerçi öyle de en azından hamile kalabildiğimi bilirdim. Kafam karman çorman :)
Adet agrisi gibi ağrılarımda var dünden beri yaÇıkabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?