- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
aslında çok bilmekte iyi değil stres oluyor ben oğluma hamile kaldığımda hiç birşey bilmiyordum yumurtlama vs. gebeliğimide 15 gün gecikmişim öyle öğrendim doktor doğuma gelseydin diye dalga geçti benimleaynen ya başladığımda neydim şimdi ne oldum
3 gün kaldı bu kadar bekledim 3 gun daah bekliyim diyorum ama simdi birden yapma istegi geldi adet olacagm zamanki sancılar da vareğer varsa silik gösterebilir canım
Birden fazla yumurtlamıştır. İlkini farketmemiştir. 5 günde idrara geçmesi imkansız. Mucize olur:)pozitif idrar testleri konusunda biri ovulasyondan 5 gün sonra hcg testi yapmış nasıl da belli 2. çizgi maşallah şaşırdım
erken gebelik testi mi acaba . aslında luboquik in 5 ml yi ölçen bir testi var sanırımpozitif idrar testleri konusunda biri ovulasyondan 5 gün sonra hcg testi yapmış nasıl da belli 2. çizgi maşallah şaşırdım
ben yarın sabah tekrar yapacağım. dün yaptım negatifti. elinde varsa yap ya3 gün kaldı bu kadar bekledim 3 gun daah bekliyim diyorum ama simdi birden yapma istegi geldi adet olacagm zamanki sancılar da var
ben de çok şaşırdım canım büyük ihtimalle öyle bişi olmuşBirden fazla yumurtlamıştır. İlkini farketmemiştir. 5 günde idrara geçmesi imkansız. Mucize olur:)
yok canım test laboqıck değil ama erken test bile olsa çıkmaz o kadar sürede bence ovulasyon tarihini karıştırmış erken yumurtlamışerken gebelik testi mi acaba . aslında luboquik in 5 ml yi ölçen bir testi var sanırım
yarın bende yapacağım iğnenin 10. günü bakalım pozitif devam ediyor mu ya da koyulaşma var mı çok merak ediyorumben yarın sabah tekrar yapacağım. dün yaptım negatifti. elinde varsa yap ya
Elimde yok canım bilerek bulundurmadim sonra dayanamayip adet gununden kac gun oncesi yapiyorum bu ay bu kadar sabredip bekledim zaten adet olursam ilk isim randevu almak olcak doktor icinben yarın sabah tekrar yapacağım. dün yaptım negatifti. elinde varsa yap ya
hayırlısı olsun canım üzülme sakın
Ayy az kalmis ne heycanlisindir simdi bende cok heycanlandim merakla bekliyorum ikimizinde yumurtlma gunleri ayni ben cesaret edemedim.4 gibi çıkacak canım. Bende heyecanla bekliyorum :)
Zamani degilmis canim demekki hayirlisiyla vakti geldiginde gelir zaten tekrar çalışmalara basliyoruz o zaman .
maşallah çok güzel hayırlı olsun canım :)Hatunlar beta-HCG tekrar verdim çok şükür 57.78 çıktı regl olmama 3 gün vardı daha :)
Sagol canim Rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu ❤maşallah çok güzel hayırlı olsun canım :)
inşallah güzel haberi alırsın canımmm aminnnnyarın bende yapacağım iğnenin 10. günü bakalım pozitif devam ediyor mu ya da koyulaşma var mı çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?