- 27 Aralık 2017
- 490
- 238
- 103
- 31
hatay antakya yok atanamadim calismiyorum istanbulda calisiyordum buraya evlendim. senAa ne güzel hangi il çalışıyor musun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatay antakya yok atanamadim calismiyorum istanbulda calisiyordum buraya evlendim. senAa ne güzel hangi il çalışıyor musun
olabilirsin ama enfeksiyon yönünden bir sıkıntın yoksa çokta takılma bazi aylarda bendede oluyor öyle dediğin gibi akıntı sebebini bilmiyorum zaten ortamın fizyolojisi ıslak hormonlar sebebiylede sürekli akıntı değişimi oluyor dongun boyuncaSmear testini temmuzda yaptirdim.canim.bisey çıkmadi.
Akintı kokmuyor.rengi su gibi.kasinti filan yok.evlendim evleneli olmadi.bekarken bazi aylarda geliyordu.daha çok lavoboda sarkan bisey hissediyordum.kopmuyordu.sarkiyordu öyle.4 senedir de yeni gorüyorum.acaba usüttüm mü.
Bende bursadayim bilecige atanmistim 2013 de es durumuyla bursaya geldim alim olacakmis bu yil yine atanirsin insallah canim oyle bi dusuncen varsahatay antakya yok atanamadim calismiyorum istanbulda calisiyordum buraya evlendim. sen
ay insallh cok istiyorum ama artik imkansiz gozuyle bakiyorum hayırlısı artikBende bursadayim bilecige atanmistim 2013 de es durumuyla bursaya geldim alim olacakmis bu yil yine atanirsin insallah canim oyle bi dusuncen varsa
Günde kaç kere yapıyordun bir de gebelik testinde olduğu gibi beklemiş idrar olacak sanırım.Iyi yapmışsın canım hem uygun hem çok fazla alabiliyorsun ovulasyonlarda bi sıkıntı çıkmadı ben 4 aydır kullanıyorum 9 tanede ultra erken gebelik testi var onları kullanmadım gebelik şüphem olmadığından ama ilk aylar ovulasyon testleri bol bol kullanmıştım adet biter bitmez başlıyorum bi dahaki adete kadar kullan kullan bitmiyordu şimdi yumurtlamami biliyorum çok kullanmıyorum öyle:)
Gebelik belirtisi olabilir canım bilemedim. Ama öğrenebilmen için çok erken. Daha önceki aylar yaşadın mı böyle belirtiler.hayir bilmiyorum canim
Cok yukselmis puanlar ama simdi birde şartlar degisti 6 yıl çakılı kadro bakalım olur inşallah canım kaç mezunusunay insallh cok istiyorum ama artik imkansiz gozuyle bakiyorum hayırlısı artik
İnsanın sevdiği işi yapması kadar güzel bişey yok:)Evet seviyorum mesleğimi işimi :)
yok yasamadim oyuzden acaba mi diyorum hani belim ve kasiklarim yumurtlamadan desem gogus agrim nedendir insallh gebeliktirGebelik belirtisi olabilir canım bilemedim. Ama öğrenebilmen için çok erken. Daha önceki aylar yaşadın mı böyle belirtiler.
Senin esinin adidami ahmet aaaAyy benim ki de aynı diyor, junyor Ahmet mi geliyor doğru söyle kız diyor banasonra ters ters bakınca tamam tamam junyor gülsüm de olur tamam diyor
![]()
Valla ben biraktim yemekleri yaptim ne yapim kocis gelecek
Benim bi sürü isim var ama elimden teli birakamiyorum.
2015 paramedik 2012 att mezunuyumCok yukselmis puanlar ama simdi birde şartlar degisti 6 yıl çakılı kadro bakalım olur inşallah canım kaç mezunusun
Benim doktorumda adetken alttan muayene ediyor canim bende şok olmustum kotu goruntu icin kusura bakmayin dedim hic onemli degil diyorAdetlikten alttan muayene olur mu yaa. Allah Allah. İlk defa duydum.
Koyu gibi gelirse iki üç kere yapıyordum 4 saat sıvı alma 2 saat tut görürsün pozitifi canım ilk idrar ol.asin birde gündüz 12 1 de yaparsan koyu gelirse akşam tekrarlayabilirsin iki test arası en az 4 saat olsuGünde kaç kere yapıyordun bir de gebelik testinde olduğu gibi beklemiş idrar olacak sanırım.
Sende ogrenmenmiydin sanki öyle hatırlıyorum çok unutkanım ben ben bide ev hanimligini cok seviyorum:)İnsanın sevdiği işi yapması kadar güzel bişey yok:)
Ne guzel bende 2012 att mezunuyum paramediklikde çok istedim ama nasip olmadı2015 paramedik 2012 att mezunuyum
Bende ya hamileyim ya da iltihap oldum dedim.bakalim.hayırlısi olsun.ama ıslakliktan nefret ederim.sürekli çamasır değistiririm.o yüzden en ufak bi akintiyi farkederim.beyaz ic camasirinda zaten hemen görülüyor.tiksiniyorum ya.olabilirsin ama enfeksiyon yönünden bir sıkıntın yoksa çokta takılma bazi aylarda bendede oluyor öyle dediğin gibi akıntı sebebini bilmiyorum zaten ortamın fizyolojisi ıslak hormonlar sebebiylede sürekli akıntı değişimi oluyor dongun boyunca
Eline saglik canim.afiyet bal şeker olsun.Valla ben biraktim yemekleri yaptim ne yapim kocis gelecek![]()
Evet :):) çok olan bi isim zaten :)Senin esinin adidami ahmet aaa![]()
Evet canım mat öğretmeniyim. Benim de aram fena sayılmaz onlaSende ogrenmenmiydin sanki öyle hatırlıyorum çok unutkanım ben ben bide ev hanimligini cok seviyorum:)

Atandin mi canim?Evet canım mat öğretmeniyim. Benim de aram fena sayılmaz onla![]()