• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Smear testini temmuzda yaptirdim.canim.bisey çıkmadi.
Akintı kokmuyor.rengi su gibi.kasinti filan yok.evlendim evleneli olmadi.bekarken bazi aylarda geliyordu.daha çok lavoboda sarkan bisey hissediyordum.kopmuyordu.sarkiyordu öyle.4 senedir de yeni gorüyorum.acaba usüttüm mü.
olabilirsin ama enfeksiyon yönünden bir sıkıntın yoksa çokta takılma bazi aylarda bendede oluyor öyle dediğin gibi akıntı sebebini bilmiyorum zaten ortamın fizyolojisi ıslak hormonlar sebebiylede sürekli akıntı değişimi oluyor dongun boyunca

Iyi yapmışsın canım hem uygun hem çok fazla alabiliyorsun ovulasyonlarda bi sıkıntı çıkmadı ben 4 aydır kullanıyorum 9 tanede ultra erken gebelik testi var onları kullanmadım gebelik şüphem olmadığından ama ilk aylar ovulasyon testleri bol bol kullanmıştım adet biter bitmez başlıyorum bi dahaki adete kadar kullan kullan bitmiyordu şimdi yumurtlamami biliyorum çok kullanmıyorum öyle:)
Günde kaç kere yapıyordun bir de gebelik testinde olduğu gibi beklemiş idrar olacak sanırım.

Günde kaç kere yapıyordun bir de gebelik testinde olduğu gibi beklemiş idrar olacak sanırım.
Koyu gibi gelirse iki üç kere yapıyordum 4 saat sıvı alma 2 saat tut görürsün pozitifi canım ilk idrar ol.asin birde gündüz 12 1 de yaparsan koyu gelirse akşam tekrarlayabilirsin iki test arası en az 4 saat olsu

olabilirsin ama enfeksiyon yönünden bir sıkıntın yoksa çokta takılma bazi aylarda bendede oluyor öyle dediğin gibi akıntı sebebini bilmiyorum zaten ortamın fizyolojisi ıslak hormonlar sebebiylede sürekli akıntı değişimi oluyor dongun boyunca
Bende ya hamileyim ya da iltihap oldum dedim.bakalim.hayırlısi olsun.ama ıslakliktan nefret ederim.sürekli çamasır değistiririm.o yüzden en ufak bi akintiyi farkederim.beyaz ic camasirinda zaten hemen görülüyor.tiksiniyorum ya.
Valla ben biraktim yemekleri yaptim ne yapim kocis gelecek :-)
Eline saglik canim.afiyet bal şeker olsun.

Back
X