- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Bat bugün canim.Enfeksiyon olsa belirti verirdi heralde canım gebelik için kendimizde belirti arıyoruz inşallah gebelik belirtisidir bat ne zaman listede goremedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bat bugün canim.Enfeksiyon olsa belirti verirdi heralde canım gebelik için kendimizde belirti arıyoruz inşallah gebelik belirtisidir bat ne zaman listede goremedim
Ayni sekilde canim ya bende de agrilar yoğunlaştı olacagim belli ama suan gelen giden yok :)Iyi aksamlar canim adet yaklastikci kasik agrilari heycan devam sende ne var ne yok canim
Benimde bugun rahim ustu baya baya igne sapliyorlar sanki sabah kahvalti esnasinda basladi rahim icine girdi hala devam ediyor belirti icin erken degil bence hamile olanlar hep agridan bahsediyor 1 hafta kala canim.Kizlar Bat a bir hafta var belim ağrıyor bugün kalçama doğru aşağısı belirti için çok erken degilmi ağrıttım sanırım
Tsk ederim canim.yemis kadar oldum.Sagol gulum gel beraber olsun basimin ustunde yerin var :)
Patlat kız:)kasıklarım sancıyor ara ara batmalar oluyor acep diyorum bir gebelik testi patlatsammı? :)
Aman gelmesin canim bebek gelsin bugun yigenimn bebegini görmeye gittim icim gitti cok tattli masallah bizede nasip etsinAyni sekilde canim ya bende de agrilar yoğunlaştı olacagim belli ama suan gelen giden yok :)
Canim sabah erken gebelik testi yaptirsana bunlar en onemli belirtiler enfeksiyon yoksa yerlesme kanamasi olabilir insallah hamilesindir.Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum benim bat 2 ocak fakat bugün hafif çok açık kahverengi akıntı geldi acaba adet mi oluyorum dünde sarımsı bir akıntı bunlar belirti sayılır mı 13 Aydır bekliyorum gelmedi bebişimiz bu ay rahim filmi çekindim
Bende öğretmenim canim.iyi bi puan alip simdiye atanmış olacakken sağolsunlar mülakatla önüme geçtiler ve atandilar.bende protesto ediyorum sınava girmiyorumYok canım. Ben Üniversiteyi dereceyle ve erken bitirdim ayıptır söylemesi :)
Ama hiç KPSS'ye hazırlanmadım. Ben mezun oldum olalı sözleşmeli öğretmenlik var çünkü. Ve işime gelmiyor. Özel dersler veriyorum kadrolu bir öğretmenden çok kazanıyorum çoğu zaman :)
Ayrıca gönüllü öğretmenlik de yapıyorum. Geçinip gidiyoruz :)
Canim bu batmalar kasiga mi rahime dogru mu sende bende rahimden kasiga dogru baya baya batiyor kivrandim bugun.kasıklarım sancıyor ara ara batmalar oluyor acep diyorum bir gebelik testi patlatsammı? :)
Aslında buraya yazanları okuduğumda ben içimden derdim ki gidip test yapsa ya diyeCanim sabah erken gebelik testi yaptirsana bunlar en onemli belirtiler enfeksiyon yoksa yerlesme kanamasi olabilir insallah hamilesindir.
Amin canım inşallah. Erken yaptın tahlil diyorlar ama ben sanki bu ay da olmadı deyip rahatlatıyorum kendimi. Adete kadar bekliycem olmazsa tekrar test yapcam. Bakalım. Hakkımızda hayırlısı.Hadi yaaa yokmuymuş tüh yaaaneyse kuzum sıkma canını bidahaki aya olur inş
Canim umit vermek istemem ama ben gebe olabilcegini dusunuyorum yarin gitme şansın varsa esine soylemeden al yap erken gebelik testinde kesin çıkar varsa eger alamazsanda az kalmis zaten adet gununu beklersinAslında buraya yazanları okuduğumda ben içimden derdim ki gidip test yapsa ya diyeAma eşime bugün erken gebelik testi alıp gelir misin dedim çok gönülsüzdü hep heyecanlanıp kursagında kaldığı için ısrar etmedim
Merhaba ben de bu ay rahim filmi cekildim beklenen adetim bugündü ama olmadim sarı akinti kasik agrisi goGUS agrisi var bende umarım hamileyizdir:)Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum benim bat 2 ocak fakat bugün hafif çok açık kahverengi akıntı geldi acaba adet mi oluyorum dünde sarımsı bir akıntı bunlar belirti sayılır mı 13 Aydır bekliyorum gelmedi bebişimiz bu ay rahim filmi çekindim
İyi akşamlar canım. İyiyiz çok şükür sen nasılsın? :)iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Eşiminde spermlerde problem var ilk defa bu ay düzeldi değerler ama umutlanamıyorum İnş vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnş kimsenin kucağını boş bırakmasınCanim umit vermek istemem ama ben gebe olabilcegini dusunuyorum yarin gitme şansın varsa esine soylemeden al yap erken gebelik testinde kesin çıkar varsa eger alamazsanda az kalmis zaten adet gununu beklersin
En azından kaçırmamışsın bu da bişey :) yakında koyulaşır inşallahBen de ovü testine devam hala koyulaşmadı aslnda ara ara agrım var ama ne bilim anlamadm nie hala olmadı koyuluk
Eşin için ne yaptın canım. Doktor tedavisi mi bişey kullandınız mı? Bi de hız mı düşüktü neyi vardı.Eşiminde spermlerde problem var ilk defa bu ay düzeldi değerler ama umutlanamıyorum İnş vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnş kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin canim e 6 gun kala bendeki akinti suanda beyaz ama bugun rahimde batma oldu sabahtan beri ben bile umutlandim.Eşiminde spermlerde problem var ilk defa bu ay düzeldi değerler ama umutlanamıyorum İnş vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnş kimsenin kucağını boş bırakmasın
Merhaba canım hoş geldin inşallah bebişin gelip yerleşmiştir onun lekesidir. Üşütmüş de olabilirsin . Test yaptın mı belki çıkar.Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum benim bat 2 ocak fakat bugün hafif çok açık kahverengi akıntı geldi acaba adet mi oluyorum dünde sarımsı bir akıntı bunlar belirti sayılır mı 13 Aydır bekliyorum gelmedi bebişimiz bu ay rahim filmi çekindim