• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar Bat a bir hafta var belim ağrıyor bugün kalçama doğru aşağısı belirti için çok erken degilmi ağrıttım sanırım

Bende ya hamileyim ya da iltihap oldum dedim.bakalim.hayırlısi olsun.ama ıslakliktan nefret ederim.sürekli çamasır değistiririm.o yüzden en ufak bi akintiyi farkederim.beyaz ic camasirinda zaten hemen görülüyor.tiksiniyorum ya.

Eline saglik canim.afiyet bal şeker olsun.
Enfeksiyon olsa belirti verirdi heralde canım gebelik için kendimizde belirti arıyoruz inşallah gebelik belirtisidir bat ne zaman listede goremedim

Bende ya hamileyim ya da iltihap oldum dedim.bakalim.hayırlısi olsun.ama ıslakliktan nefret ederim.sürekli çamasır değistiririm.o yüzden en ufak bi akintiyi farkederim.beyaz ic camasirinda zaten hemen görülüyor.tiksiniyorum ya.

Eline saglik canim.afiyet bal şeker olsun.
Sagol gulum gel beraber olsun basimin ustunde yerin var :)

Atandin mi canim?
Yok canım. Ben Üniversiteyi dereceyle ve erken bitirdim ayıptır söylemesi :)
Ama hiç KPSS'ye hazırlanmadım. Ben mezun oldum olalı sözleşmeli öğretmenlik var çünkü. Ve işime gelmiyor. Özel dersler veriyorum kadrolu bir öğretmenden çok kazanıyorum çoğu zaman :)
Ayrıca gönüllü öğretmenlik de yapıyorum. Geçinip gidiyoruz :)

Bu işi yapmasaydım bende kesin ev hanımı olurdum misafirlikte gezerdim öyle hayal ediyorum :) matematik öğretmenliği iyimis severim matematiği:)
Günlere falan katılmak hayalim benim de daha nasip olmadı bakalım :D
Ben aşığım matematiğe :) ama seven çok denk gelmiyor. Sevmene sevindim :)

selam kızlar
nasıl gidiyor? herkes iyimi? belirtiler ne alemde?

ben hala ovu testi yapıyorum acaba koyulaşırmı diye :işsiz:

gecen seferinde bir hafta kala koyulaşmıştı öyle anlamıştım gebe kaldıgımı

selam kızlar
nasıl gidiyor? herkes iyimi? belirtiler ne alemde?

ben hala ovu testi yapıyorum acaba koyulaşırmı diye :işsiz:

gecen seferinde bir hafta kala koyulaşmıştı öyle anlamıştım gebe kaldıgımı
Ben de ovü testine devam hala koyulaşmadı aslnda ara ara agrım var ama ne bilim anlamadm nie hala olmadı koyuluk

Back
X