Kız 5. Gün idrarKaçıncı gün ne testi yaptın. Kan mı idrar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız 5. Gün idrarKaçıncı gün ne testi yaptın. Kan mı idrar mı?
Bu işi yapmasaydım bende kesin ev hanımı olurdum misafirlikte gezerdim öyle hayal ediyorum :) matematik öğretmenliği iyimis severim matematiği:)Evet canım mat öğretmeniyim. Benim de aram fena sayılmaz onla![]()
Enfeksiyon olsa belirti verirdi heralde canım gebelik için kendimizde belirti arıyoruz inşallah gebelik belirtisidir bat ne zaman listede goremedimBende ya hamileyim ya da iltihap oldum dedim.bakalim.hayırlısi olsun.ama ıslakliktan nefret ederim.sürekli çamasır değistiririm.o yüzden en ufak bi akintiyi farkederim.beyaz ic camasirinda zaten hemen görülüyor.tiksiniyorum ya.
Eline saglik canim.afiyet bal şeker olsun.
Sagol gulum gel beraber olsun basimin ustunde yerin var :)Bende ya hamileyim ya da iltihap oldum dedim.bakalim.hayırlısi olsun.ama ıslakliktan nefret ederim.sürekli çamasır değistiririm.o yüzden en ufak bi akintiyi farkederim.beyaz ic camasirinda zaten hemen görülüyor.tiksiniyorum ya.
Eline saglik canim.afiyet bal şeker olsun.
Dogru :) benim profildende anlasiliyodur zaten bu bebisin tipine bayiliyorumEvet :):) çok olan bi isim zaten :)
Yok canım. Ben Üniversiteyi dereceyle ve erken bitirdim ayıptır söylemesi :)Atandin mi canim?
Allah canını almasın senin emi :)Kız 5. Gün idrar![]()
Erken canım :)Kizlar Bat a bir hafta var belim ağrıyor bugün kalçama doğru aşağısı belirti için çok erken degilmi ağrıttım sanırım
Hayırlı akşamlar canım. İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? :)Cümleten hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız durumlar nasıl :)
Günlere falan katılmak hayalim benim de daha nasip olmadı bakalımBu işi yapmasaydım bende kesin ev hanımı olurdum misafirlikte gezerdim öyle hayal ediyorum :) matematik öğretmenliği iyimis severim matematiği:)
Iyi aksamlar canim adet yaklastikci kasik agrilari heycan devam sende ne var ne yok canimCümleten hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız durumlar nasıl :)
Hadi yaaa yokmuymuş tüh yaaaSonuç çıktı canım gündüz. <2 yazıyor![]()
Allah iyilik versin canim bende iyiyim cok şükür bakalim bat ı bekliyorum agrilarimla fırsat buldukcada yorumlari okuyorum :))Hayırlı akşamlar canım. İyiyiz çok şükür. Sen nasılsın? :)
Ben de ovü testine devam hala koyulaşmadı aslnda ara ara agrım var ama ne bilim anlamadm nie hala olmadı koyulukselam kızlar
nasıl gidiyor? herkes iyimi? belirtiler ne alemde?
ben hala ovu testi yapıyorum acaba koyulaşırmı diye
gecen seferinde bir hafta kala koyulaşmıştı öyle anlamıştım gebe kaldıgımı