6 gun kaldi canim azcik kaldi insallah hamileyizdirinşallah hamişizdir canım senin bat ne vakit?
Aynı canım benim de pko var adetlerim duzensiz malesef bir buçuk senedir deniyoruz bir kere boş gebelik yaşadım şimdi ankara da zekai tahir burak hastanesinin infertilite bölümüne gidiyorum bir takın testler yapıldı en son 7 aralık da rahim filmi çekildi sağ tüp tıkalı çıktı adetımde çağırdılar işteAmin canim. Benim adet bitiminde cekildi yumurtlama doneminden onceydi 3 ay yuksek sans dedi doktorum yani 3 ay gitmicem doktora. Ama inofolic adetken bile birakmicaksin mutlaka kullan dedi. Bende yumurta gelisimi yeterli olmuyordu yani pko ama adetlerim falan duzenli cok sukur bi kac ay ilacla igneyle denedik olmadi bakalim nasip :) sende genel sorun ne ?
Onu alırım bende 30lu var biraz fazla ama artarsa veririm birinelaboquick canım
Her ay aynı olmaz canım. Yapmak istiyorsan bence de erken gebelik testi yap. Yumurtlamandan kaç gün geçti.kızlar geçen sefer benim bat 28 ağustostu
20 ağustos’ta normal gebelik testinde silik çizgi çıktı hamileydim
şimdi 9 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkarmıki
Tamam canım bizde de hız sorunu var. Yazarsan çok mutlu olurum. Bekliyorum :)Eşime yapmadığım şey kalmadı şimdi dışarı çıkacağım müsait olunca ayrıntılı yazarım hız ve morfoloji sorunu vardı
Anladim canim benim Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah gonlune gore olur :) ankarada eski fatih uni.var simdiki adini bilmiyorm benim ablam senelerce ugrasti 4 sene tedavi gordu ordaki doktorlar cok iyi oraya gittikten sonra hamile kaldi tavsiye ederim gecen konustuk simdide doktorlari cok iyi demisti kendisi orda oturuyor ankarada. Duzelir insallah her derdin dermani varmis Allah aratmasin gulumAynı canım benim de pko var adetlerim duzensiz malesef bir buçuk senedir deniyoruz bir kere boş gebelik yaşadım şimdi ankara da zekai tahir burak hastanesinin infertilite bölümüne gidiyorum bir takın testler yapıldı en son 7 aralık da rahim filmi çekildi sağ tüp tıkalı çıktı adetımde çağırdılar işte
Hoşgeldin canım. İyi akşamlar. Dediğinde çok aklısın ama işin içinde olunca öyle olmuyor. Herkesin sabrı aynı değil. İlişkiden bi kaç gün sonra test yapan arkadasım da var adeti 15 gün geçince az daha duralım garanti olsun diyende var. Ben de stresliyim, sabırsızım. Ama kişilik meselesi bu, bu yaştan sonra kişiliğimiz değişmeyeceğine göre ya da yaptığımız testler kimseye bi zarar vermediğine göre yola devamherkese iyi aksamlar
yazilanlari okuyorum ve neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamadim adet gunu gelmeden test yapmak hem.insani yoran hemde strese sokan bir durum bence biraz dinlenin bekleyin surekli burda testte bahsederseniz tabiki gunler gecmez hayirLisi varsa ucgun oncede olur sonrada bence biraz dusunun
Aman gelmesin canim bebek gelsin bugun yigenimn bebegini görmeye gittim icim gitti cok tattli masallah bizede nasip etsin
Bence patlatma.daha 9 gün varmış.çok erken.yarın sabah patlatim o zaman :)
Evet dogru kisiden kisiye degisiyor ama bu kadar kafaya takmayin yazik heray testlere para veriyorsunuz adet gecer yaparsin varsa var yoksa yok bunu uc yil sabirla bekleyip hicbir ay test yapmayan biri olarak soyluyorum cunku olacaksa olur zatenHoşgeldin canım. İyi akşamlar. Dediğinde çok aklısın ama işin içinde olunca öyle olmuyor. Herkesin sabrı aynı değil. İlişkiden bi kaç gün sonra test yapan arkadasım da var adeti 15 gün geçince az daha duralım garanti olsun diyende var. Ben de stresliyim, sabırsızım. Ama kişilik meselesi bu, bu yaştan sonra kişiliğimiz değişmeyeceğine göre ya da yaptığımız testler kimseye bi zarar vermediğine göre yola devamhem biz gerektiği yerde birbirimizi sakinleştiriyoruz aile gibi olduk çok şükür
Buda mı gol degil:))Erken canım :)
Bence patlatma.daha 9 gün varmış.çok erken.
Elinde var mi erken gebelik testi?geçen sefer bir hafta kala normal testte çıktı ya benim gibi sabırsız dayanamıyor:)) erken gebelik testimi yapsammdiye :))
Elinde var mi erken gebelik testi?
Ben çalışıyorum ona rağmen geziyorum çalışmasam hic evde durmam heraldeGünlere falan katılmak hayalim benim de daha nasip olmadı bakalım
Ben aşığım matematiğe :) ama seven çok denk gelmiyor. Sevmene sevindim :)
Bu saatte acik olur mu ki.ben olsam gider alirdim.ama parana yazik.eczane evime çok yakın
Bu saatte acik olur mu ki.ben olsam gider alirdim.ama parana yazik.
Ee test yapmadımı hic ovulasyon testi kullanıyormuşun kullaniyorsan kaçıncı gün pozitif gördün üstünden kac gün gecti inşallah gebelik vardırBat bugün canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?