• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba ben de bu ay rahim filmi cekildim beklenen adetim bugündü ama olmadim sarı akinti kasik agrisi goGUS agrisi var bende umarım hamileyizdir:)
Aaaa bende bu ay rahim filmi cekildim canim benimde adet 2 ocaga yani sali gunu. Ek bisey verdimi sana doktorun bana inofolic toz verdi bu yardimci olacak 3 ay yuksek sans dedi cok sukur temiz cikti zaten film. Benimde bu ay kasigima cok batma oldu ozellikle sol taraf beni mahvetti simdide gogus agrisida var bana adet belirtileri gibi geliyor senin durumun ne suan ?

Benimde adet tarihim 5 ocak 30 lu ovülAsyon testi aldım bu ay denicem inşalla tutar allah isteyen herkese versin inşallah dua edelim
Hoşgeldin canım. İşi sıkı tutmuşsun baştan :) ben hala almamakta diretiyorum. En kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.

Aaaa bende bu ay rahim filmi cekildim canim benimde adet 2 ocaga yani sali gunu. Ek bisey verdimi sana doktorun bana inofolic toz verdi bu yardimci olacak 3 ay yuksek sans dedi cok sukur temiz cikti zaten film. Benimde bu ay kasigima cok batma oldu ozellikle sol taraf beni mahvetti simdide gogus agrisida var bana adet belirtileri gibi geliyor senin durumun ne suan ?
Yok bana ek bişey vermediler filmden sonra adetin ikinci günü gel tedaviye baslicaz dediler adetimi bekliyorum işte ama bugün olmadım bi kaç gün geçsin test yapıcam olmazsam eğer hayırlısı hakkimizda:)

kızlar geçen sefer benim bat 28 ağustostu
20 ağustos’ta normal gebelik testinde silik çizgi çıktı hamileydim
şimdi 9 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkarmıki

Yok bana ek bişey vermediler filmden sonra adetin ikinci günü gel tedaviye baslicaz dediler adetimi bekliyorum işte ama bugün olmadım bi kaç gün geçsin test yapıcam olmazsam eğer hayırlısı hakkimizda:)
Amin canim. Benim adet bitiminde cekildi yumurtlama doneminden onceydi 3 ay yuksek sans dedi doktorum yani 3 ay gitmicem doktora. Ama inofolic adetken bile birakmicaksin mutlaka kullan dedi. Bende yumurta gelisimi yeterli olmuyordu yani pko ama adetlerim falan duzenli cok sukur bi kac ay ilacla igneyle denedik olmadi bakalim nasip :) sende genel sorun ne ?

Gittigidiyordan aldım ben canım innovita inşallah güvenilirdir valla burdaki kızlardan güvenip aldım baya kullanan olmuş bu markayı
Gittigidiyordan hiç alışveriş yapmadım canım n11'den bakıyorum ben laboquick mi ne öyle bi marka var onu düşünüyorum bende. Adet olursam alcam.

kızlar geçen sefer benim bat 28 ağustostu
20 ağustos’ta normal gebelik testinde silik çizgi çıktı hamileydim
şimdi 9 gün kala erken gebelik testi yapsam çıkarmıki
Canim erken gebelik testi 6 gun kadar oncesinde oluyor diye biliyorum daha cok erkenmis. Zor ama bekle biraz daha bence :)

Back
X