- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Elimde deil kiz cantamdanapim canimmBende meraktan çatlarim burda:)
Sen elinde testle nasil uyicaksin.aman Allahim
Az kalmış bende kur falan yapmadım ama 5 gün geç oldu bu ay 19. Gün pozitifti benimde 6 ocakta bekliyorum 27.gündeyim :):) Benim bat 26sıydı ama yumurtlamam yaptığım bi kürden dolayı geç oldu tahminen 3-4 ocak gibi olurum siye düşünüyorum.
Allah bağıslasin canim.ins kardesi olur.7 yasında bir kızım var canım o da kardeş istiyor inşallah bu defa hayırlısıyla gelir bebeklerimiz
sende varmı yoksa ilkmi olucak?
Senin testte de çıkabilir hee. :) ama bekle adeti bana bakma :)Az kalmış bende kur falan yapmadım ama 5 gün geç oldu bu ay 19. Gün pozitifti benimde 6 ocakta bekliyorum 27.gündeyim :)
Ha çantanda ha elinde.eczanede degil sonucta:)Elimde deil kiz cantamdanapim canimm
Varsa tabi nasip bakalım bir hafta daha sıkcaz dişimizi rabbim bu sefer sanada sağlıkla mutlulukla hayırlı bi evlat sahibi olmayı nasip etsinBelli olur canim.sinucta ovulasyon günün belli.
Amin canim.cümlemize.icinde de sana.Varsa tabi nasip bakalım bir hafta daha sıkcaz dişimizi rabbim bu sefer sanada sağlıkla mutlulukla hayırlı bi evlat sahibi olmayı nasip etsin
Canim sabah ilk.idrarla yapim dedim saten belirtmi melirti yok sende varmi hic canimHa çantanda ha elinde.eczanede degil sonucta:)
Kız deme öyle elimde 9 tane şu laboquick in ultra erken gebelik testi var gider yaparım da yoksa ziyan olmasın diye kıyamıyorum da :) seninde çıka bilir sende yap :))Senin testte de çıkabilir hee. :) ama bekle adeti bana bakma :)
Amin canim insallah cumlemizeAmin canim.cümlemize.icinde de sana.
Benim dengeler iyice şasti.ne belirti ne degil anlamadim gitti.bi tuhaf oldum.Canim sabah ilk.idrarla yapim dedim saten belirtmi melirti yok sende varmi hic canim
Valla bende bisi yok canim eger olmazsada nasip napalim kismetimizde nezaman varsa gelirBenim dengeler iyice şasti.ne belirti ne degil anlamadim gitti.bi tuhaf oldum.
Öyle canim.ne kadardir evlisin?Valla bende bisi yok canim eger olmazsada nasip napalim kismetimizde nezaman varsa gelir
Bat gununde gelen giden yoksa senden umutluyum canım test ne zaman yapacaksın sabah miValla bende bisi yok canim eger olmazsada nasip napalim kismetimizde nezaman varsa gelir
Evet canim.sabah yapicamm hayirlisi bakalim canimBat gununde gelen giden yoksa senden umutluyum canım test ne zaman yapacaksın sabah mi
Senin bat nezaman canimBat gununde gelen giden yoksa senden umutluyum canım test ne zaman yapacaksın sabah mi
5yildir canim.benim bitane kizim var 4yasina gircek nasipse kardes icin cabalioruzÖyle canim.ne kadardir evlisin?
Allah bagislasin canim.ins bi tane daha olur.hayirlisiyla.5yildir canim.benim bitane kizim var 4yasina gircek nasipse kardes icin cabalioruz
İnsallah canim darisi sanada olsun en kisa zamanda insallahAllah bagislasin canim.ins bi tane daha olur.hayirlisiyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?