- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Sana da çok gecmiş olsun canim.ne kadar uzüldüğunu anlayabiliyorum.ins yerleri sağlikli bebeklerle dolar.canım ya üzüldüm ama kısmetleri yokmuş inşallah melekelerimize sağsalim kavusuruz
canım ben de daha kalp atışını duyamadan gitti bebeğim
iki gün sonra kalp atışı için randevum vardı
ben bilmeden papatya ve ada çayı çok içtim rahatlatıyor diye ama rahmi gevsetmiş olabilir
dr o kadar kolay değil başka bir sebebi vardır dedi ama hala içimde yara
Hangi marka test canim?Valla canim aldik bakim nasil cikcak insallah pozitif cikar
Git bence de.en dogru sonuç oyle çikiyor.Bat ım geçsin bende koşa koşa gitcem 8 aydır hep geliyor bi gitmedi
Miratech iyi diue duydum canım aklında bulunsun ben bir kere yapmistim oyle dagilma falan olmadı kocaman tek bir çizgi vardı bat günü adet oldum sonra:)Valla canim aldik bakim nasil cikcak insallah pozitif cikar
Bat a 1 hafta var daha çok erken benim canım insallah kırmızılar gelmezde giderimGit bence de.en dogru sonuç oyle çikiyor.
Valla canim cantamda test ama bituhaf ismi vardi marketten aldim son bitane kalmistiHangi marka test canim?
Haha beni de siz frenlersiniz artık benim de çok ihtiyacım oluyor bazenYa kendimi anlayamıyorum şizofren gibi hissediyorum bazen bi tarafimdan belirti uyduruyorum gibi geliyor sen en iyisini yapıyorsun canım sağol birinin bizi frenlemesi lazım
Valla eczaneden aldim cnm adi al_bi mi.neydiMiratech iyi diue duydum canım aklında bulunsun ben bir kere yapmistim oyle dagilma falan olmadı kocaman tek bir çizgi vardı bat günü adet oldum sonra:)
Bat günü gelmezse ertesi gün git canim.benim bat 2 gün gecince gitmistim.123 cikmisti.Bat a 1 hafta var daha çok erken benim canım insallah kırmızılar gelmezde giderim
Ilk defa duydum adini.Valla eczaneden aldim cnm adi al_bi mi.neydi
Bende cnm markali.bisi yoktuIlk defa duydum adini.
Ben senin yeeinde olsam simdi yapardim:)Valla canim cantamda test ama bituhaf ismi vardi marketten aldim son bitane kalmisti
Umut fakirin ekmegı napalim bebek mücadelesi frenlerim canım bat a çok var mi senin :))Haha beni de siz frenlersiniz artık benim de çok ihtiyacım oluyor bazen
O zaman yarini beklemeye gerek yok canim.simdi yap gitsin.hadi güzel bi haber alalim.Bende cnm markali.bisi yoktu
Ovulasyon testi kullandım benim bat şaşmaz canım 6ocak gelmezse 7sinde hemen yaptırırım çıkar mutlaka çünkü yumurtlamayı 15 gün geçmiş olur bellide olur heraldeBat günü gelmezse ertesi gün git canim.benim bat 2 gün gecince gitmistim.123 cikmisti.
Sabah yapcam cnm en azindan bigun gecmis olurO zaman yarini beklemeye gerek yok canim.simdi yap gitsin.hadi güzel bi haber alalim.
:) Benim bat 26sıydı ama yumurtlamam yaptığım bi kürden dolayı geç oldu tahminen 3-4 ocak gibi olurum siye düşünüyorum.Umut fakirin ekmegı napalim bebek mücadelesi frenlerim canım bat a çok var mi senin :))
Belli olur canim.sinucta ovulasyon günün belli.Ovulasyon testi kullandım benim bat şaşmaz canım 6ocak gelmezse 7sinde hemen yaptırırım çıkar mutlaka çünkü yumurtlamayı 15 gün geçmiş olur bellide olur heralde
Bende meraktan çatlarim burda:)Sabah yapcam cnm en azindan bigun gecmis olur
Sana da çok gecmiş olsun canim.ne kadar uzüldüğunu anlayabiliyorum.ins yerleri sağlikli bebeklerle dolar.
Hamilelikte hicbir cay içme canim.su süt yogurt corba.bunlardan baska bisey icmedim cok dikkat ettim düşmedi ama yine gitti.kismet degilmis.
Seninki belki saglikliz bi bebekti vücut atti.öyle düsun üzme kendini.
Bu arada kac yıllık evlisin?ćocugun var mi hic?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?