17 gun yumurtam catladi canim 4 ocakda bat tarihi ovulasyon testi ile takip ettim hatta diger topikte konuşmuştuk bu arada can adet gunum gecerse test yapcam beklemedeyim.Bakalim inşallah bebistir batlarimiz hemen hemen aynı ne zaman gebelik testi yapmayı plânladın canım ovulasyon testi kullanıyor musun ne zaman pozitifi gördün
Amin canim .cümlemize.İnsallah canim darisi sanada olsun en kisa zamanda insallah
Ben kanda baktırdım dün. Yoktu. Erken yaptın diyorlar ama bakalım. Bu sefer kararlıyım adet zamanını bekliycem kırmızıları görmezsem o zaman test yapcam.Kız deme öyle elimde 9 tane şu laboquick in ultra erken gebelik testi var gider yaparım da yoksa ziyan olmasın diye kıyamıyorum da :) seninde çıka bilir sende yap :))
Valla simdilik bende bisi yok canimm sabah ola hayrolaSelam kızlar
Var mı bir gelişme. Bat bugün olanlarda son durum nedir? Bende inanılmaz bir mide bulantısı var. Regl oldum hiç rahat değilim. Bir an önce geçse de rahatlasam.
Umarım güzel haberlerini alırız canımValla simdilik bende bisi yok canimm sabah ola hayrolaegerki sabaha kadar regl olmazsam.test yapicam yine
Hayirlisi kuuzumUmarım güzel haberlerini alırız canım
Kızlar fikri olan yok mu?Kızlar size bir şey soracağım bugün adetimin ikinci günü adetim çok affedersiniz çamur gibi geliyor düzelir diye bekledim ama düzelmedi normal adetim gibi yoğun ama kahverengi gibi kan bunun sebebi ne olabilir bu ay 3 gün erken oldum bu arada. Ciddi bir problem mi var diye korktum.
Canım benim operasyondan dolayı öyle başladı ama şimdi normale döndü. Daha önce de hiç olmadığı için bilmiyorum.Kızlar fikri olan yok mu?
Temmuz ayında öğrendik Dr un verdiği ilaçlara ek olarak e vitamini evicap aldık zeytinyağında bekletilmiş incir yedi eşim keçiboynuzu özü pekmezi aldık havuç suyu içiyordu arada meyvelerle karıştırarak 3 ay dolunca test verdik ilerleme vardı ama yeterli değildi proxeed plus a başladık ek olarak l carnitin sıvı şurup arginin q10 pharmaton kullanıyoruz ayrıca ceviz fındık badem kabak çekirdeği tüketiyoruz köy yumurtası yiyoruz eve tavuk almıyoruz mecbur kalmadıkça yemiyoruz nohutta faydalıymış balık da onları da tüketmeye çalışıyoruz son testimiz iyi çıktı ama daha da yükselmesi lazım sınırdayız.Tamam canım bizde de hız sorunu var. Yazarsan çok mutlu olurum. Bekliyorum :)
Ben geçen yıl hamile kaldığımda idrar kokusundan farketmiştim direk ama sağlıklı gebelik değilmiş kürtaj oldumAbooo kac sayfa konusmuslar bak bak bensiz heeya hamislik yasayan bayanlara bisey sorucam ya afedersiniz ama idrarin rengi degisir diyolar bide kokusu bunu yasayan oldumu? Meraktan soruyorum sadece
Off siz çok şey yapmışsınız yaa. Valla helal olsun ne diyeyim. Başladığınızda hız kaçtı? Kaç oldu sonunda?Temmuz ayında öğrendik Dr un verdiği ilaçlara ek olarak e vitamini evicap aldık zeytinyağında bekletilmiş incir yedi eşim keçiboynuzu özü pekmezi aldık havuç suyu içiyordu arada meyvelerle karıştırarak 3 ay dolunca test verdik ilerleme vardı ama yeterli değildi proxeed plus a başladık ek olarak l carnitin sıvı şurup arginin q10 pharmaton kullanıyoruz ayrıca ceviz fındık badem kabak çekirdeği tüketiyoruz köy yumurtası yiyoruz eve tavuk almıyoruz mecbur kalmadıkça yemiyoruz nohutta faydalıymış balık da onları da tüketmeye çalışıyoruz son testimiz iyi çıktı ama daha da yükselmesi lazım sınırdayız.
Morfoloji mi %5 ileri hızlı mı ?Off siz çok şey yapmışsınız yaa. Valla helal olsun ne diyeyim. Başladığınızda hız kaçtı? Kaç oldu sonunda?
Bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım 1 ay, e vitamini kullandı. şimdi de çakşır kökü suyuna ve keçiboynuzu özüne başladı. O kadar. Bizde morfoloji iyi ama ileri hız %5'ti. Doktora göre normal bi değer. Ama internette araştırdığımda düşük olduğunu söyledi herkesin. Onun üzerine kür yaptım. Ama tekrar gidip baktırmadık.
Allah bağıslasin canim.ins kardesi olur.
Benim ilk bebekti.3 yildan sonra gelen ilk bebek...
Bizim morfoloji 1 di en son 4 oldu ileri hız sıfırdı önce 2 oldu sonra 3 . Toplam hareketlilik 25 di 54 oldu ileri hız önemli diyorlar ama artık o ayrımı yapmıyorlarmış direkt hareketliliğe bakıyorlarmışOff siz çok şey yapmışsınız yaa. Valla helal olsun ne diyeyim. Başladığınızda hız kaçtı? Kaç oldu sonunda?
Bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım 1 ay, e vitamini kullandı. şimdi de çakşır kökü suyuna ve keçiboynuzu özüne başladı. O kadar. Bizde morfoloji iyi ama ileri hız %5'ti. Doktora göre normal bi değer. Ama internette araştırdığımda düşük olduğunu söyledi herkesin. Onun üzerine kür yaptım. Ama tekrar gidip baktırmadık.
Saol canim.amin.sağlikli olsun da bisey istemem.canım benim Rabbim sağlıklı bir evlat versin sana tez zamanda inşallah
olur merak etme
çok şükür sağlıklıyız bir sıkıntımız yok
Canim sen nezaman test yapcanSaol canim.amin.sağlikli olsun da bisey istemem.
Biz varya erken tahlil yapıp çocuk varsa da yok diye üzülüp kaybediyozAllah canını almasın senin emi :)
Sabırsızlar koğuşuna düştüm anam kurtarın beniiiiiii ( dipnot: DPO3'te idrar 8'de kan tahlili yaptım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?