Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalim inşallah bebistir batlarimiz hemen hemen aynı ne zaman gebelik testi yapmayı plânladın canım ovulasyon testi kullanıyor musun ne zaman pozitifi gördün
17 gun yumurtam catladi canim 4 ocakda bat tarihi ovulasyon testi ile takip ettim hatta diger topikte konuşmuştuk bu arada can adet gunum gecerse test yapcam beklemedeyim.

Selam kızlar
Var mı bir gelişme. Bat bugün olanlarda son durum nedir? Bende inanılmaz bir mide bulantısı var. Regl oldum hiç rahat değilim. Bir an önce geçse de rahatlasam.

Kız deme öyle elimde 9 tane şu laboquick in ultra erken gebelik testi var gider yaparım da yoksa ziyan olmasın diye kıyamıyorum da :) seninde çıka bilir sende yap :))
Ben kanda baktırdım dün. Yoktu. Erken yaptın diyorlar ama bakalım. Bu sefer kararlıyım adet zamanını bekliycem kırmızıları görmezsem o zaman test yapcam.

Selam kızlar
Var mı bir gelişme. Bat bugün olanlarda son durum nedir? Bende inanılmaz bir mide bulantısı var. Regl oldum hiç rahat değilim. Bir an önce geçse de rahatlasam.
Valla simdilik bende bisi yok canimm sabah ola hayrolaegerki sabaha kadar regl olmazsam.test yapicam yine

Kızlar fikri olan yok mu?

Abooo kac sayfa konusmuslar bak bak bensiz hee ya hamislik yasayan bayanlara bisey sorucam ya afedersiniz ama idrarin rengi degisir diyolar bide kokusu bunu yasayan oldumu? Meraktan soruyorum sadece

Tamam canım bizde de hız sorunu var. Yazarsan çok mutlu olurum. Bekliyorum :)
Temmuz ayında öğrendik Dr un verdiği ilaçlara ek olarak e vitamini evicap aldık zeytinyağında bekletilmiş incir yedi eşim keçiboynuzu özü pekmezi aldık havuç suyu içiyordu arada meyvelerle karıştırarak 3 ay dolunca test verdik ilerleme vardı ama yeterli değildi proxeed plus a başladık ek olarak l carnitin sıvı şurup arginin q10 pharmaton kullanıyoruz ayrıca ceviz fındık badem kabak çekirdeği tüketiyoruz köy yumurtası yiyoruz eve tavuk almıyoruz mecbur kalmadıkça yemiyoruz nohutta faydalıymış balık da onları da tüketmeye çalışıyoruz son testimiz iyi çıktı ama daha da yükselmesi lazım sınırdayız.

Abooo kac sayfa konusmuslar bak bak bensiz hee ya hamislik yasayan bayanlara bisey sorucam ya afedersiniz ama idrarin rengi degisir diyolar bide kokusu bunu yasayan oldumu? Meraktan soruyorum sadece
Ben geçen yıl hamile kaldığımda idrar kokusundan farketmiştim direk ama sağlıklı gebelik değilmiş kürtaj oldum

Off siz çok şey yapmışsınız yaa. Valla helal olsun ne diyeyim. Başladığınızda hız kaçtı? Kaç oldu sonunda?

Bende eşime keçiboynuzu kürü yaptım 1 ay, e vitamini kullandı. şimdi de çakşır kökü suyuna ve keçiboynuzu özüne başladı. O kadar. Bizde morfoloji iyi ama ileri hız %5'ti. Doktora göre normal bi değer. Ama internette araştırdığımda düşük olduğunu söyledi herkes. Onun üzerine kür yaptım. Ama tekrar gidip baktırmadık.

Son düzenleme:
Morfoloji mi %5 ileri hızlı mı ?

Bizim morfoloji 1 di en son 4 oldu ileri hız sıfırdı önce 2 oldu sonra 3 . Toplam hareketlilik 25 di 54 oldu ileri hız önemli diyorlar ama artık o ayrımı yapmıyorlarmış direkt hareketliliğe bakıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…