• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi aksamlar kızlar bat ı bugün ve yarın olanlar da durumlar nasıl benim bugun ama gelen yok agri var 3 gundur adet ağrısı oldugu belli ama su saat oldu henüz bişey yok inşallah gelmez :)

Adet belirtisi olarak göğüs ağrısı olanlarda adet tarihi yaklaştıkça ağrı azalıyor muydu ? Acil cevap bekliyorum kızlaaaarrr

Adet belirtisi olarak göğüs ağrısı olanlarda adet tarihi yaklaştıkça ağrı azalıyor muydu ? Acil cevap bekliyorum kızlaaaarrr

Ben bu ay gecikmeli oldum, göğüslerim hiç agrımadı, her zaman aynı olmuyo sanırsam bu durum . Ama genelde adetten önce oluyp adet görünce gidiyo

Vicdani olan zaten boyle duruma sessiz kalmaz canim senin yaptigin dogru olanmis ama bi daha boyle bisey olursa esin olmadiginda kapiya falan cikma temkinli ol Allah korusun hadi iceri cekse seni adam artik herksten hersey beklenir. Eskiden komsuluk vardi simdi bana dokunmayan yilan bin yasasin olmus ortalik. Poliste cozum olmuyor oylesine. Yerinde olsam bende aynini yapardim biraz deli damarim var :-) ama dikkatlide olmak lazim canimcim
Ayy doğru diyorsun bi de ben nazlıyım beni bi çekse hop içerdeyim Allah korusun. Şimdi aklım başıma gelince dank ediyor işte. O zaman kadın iyi olsun yeter dedim. Biraz aptallık gibi olmuş ama :) bi dahakine daha dikkatli olcam canımcım. Çok teşekkür ederim :) :KK200:

Bende bekarken yoktu evlendikten sonra şişlik oldu o da adet bitmeden inmiyor. Ağrı sadece bu ay oldu bende.
Ağrıdan kasıt dokunduğunda olan ağrı mı hep olan bi ağrı mı dokunmasan bile. Hamile olanlar genelde içten gelen hep olan bi ağrı bi de uçlarında sızlama oluyor diyorlar ondan diyorum.

Bekleme bekleme kafani baska seylere tak mesela ne isim koyarim nasil dogururum acaba kime benzer :) nasilsa gelicek o bebis bunlari dusun :-)
Nasıl doğururumu ben çok düşünüyorum hevesim kaçıyor gibi oluyor. :D 4-5 gün önce kuzenim Doğum yaptı gece 12 de hastanedeymiş sabah 08:30 da doğurmuş. En az 4-5 defa bayılmış suni sancı çok fena oluyor falan diyor. Hepten hevesim kaçıyor. Allah'ın izniyle çocuk olur da ben bunu nasıl doğurcam diyorum :D gerçi doktorlar kalça kemiğin geniş kolay doğurursun diyorlar ama ben güvenmiyom onlara :):)

Ayy doğru diyorsun bi de ben nazlıyım beni bi çekse hop içerdeyim Allah korusun. Şimdi aklım başıma gelince dank ediyor işte. O zaman kadın iyi olsun yeter dedim. Biraz aptallık gibi olmuş ama :) bi dahakine daha dikkatli olcam canımcım. Çok teşekkür ederim :) :KK200:
Ne demek bebem onemli degil. Bende en kucugum ailemin. Bende cok nazliyim ama haksizliga hic gelemem atlarimda bazen mantikli dusunmek gerekiyor :)

Nasıl doğururumu ben çok düşünüyorum hevesim kaçıyor gibi oluyor. :KK70: 4-5 gün önce kuzenim Doğum yaptı gece 12 de hastanedeymiş sabah 08:30 da doğurmuş. En az 4-5 defa bayılmış suni sancı çok fena oluyor falan diyor. Hepten hevesim kaçıyor. Allah'ın izniyle çocuk olur da ben bunu nasıl doğurcam diyorum :KK70: gerçi doktorlar kalça kemiğin geniş kolay doğurursun diyorlar ama ben güvenmiyom onlara :):)
Valla canim benim ben rahim filminde resmen öldüm dirildim abartmiyorum dogumdan bin beterdi. O yuzden hamile olursam direk doktoruma sezeryan istiyorum canim semiham dicem ilk lafim o olucak :-) ahahahaha

Ne demek bebem onemli degil. Bende en kucugum ailemin. Bende cok nazliyim ama haksizliga hic gelemem atlarimda bazen mantikli dusunmek gerekiyor :)
Aynen canım böyle zamanlarda soğukkanlı olmalı ama nasıl :) apartmandayız artık alışırım zamanla sese gürültüye. Ama artarsa sesler polisi ararım hiç kurtuluşları yok:)

Haftanın Gelmesi İstenmeyen Batları :KK37:

Valla canim benim ben rahim filminde resmen öldüm dirildim abartmiyorum dogumdan bin beterdi. O yuzden hamile olursam direk doktoruma sezeryan istiyorum canim semiham dicem ilk lafim o olucak :-) ahahahaha
Ayy evet duydum çok fenaymış rahim filmi. Ama normal Doğum gibisi de yok kısa sürede ayağa kalkıyorsun vücut temizleniyor tamamen, iz olmuyor. Mecbur kalmadıkça Sezeryan yaptırma sen yine de :):)

Ayy evet duydum çok fenaymış rahim filmi. Ama normal Doğum gibisi de yok kısa sürede ayağa kalkıyorsun vücut temizleniyor tamamen, iz olmuyor. Mecbur kalmadıkça Sezeryan yaptırma sen yine de :):)
O zamanki cesaretime bagli ama rahim filmindeki agri aklima gelince tuylerim tavan yapiyo dusun artik yani :-) abartmiyorum diye diye anlatiyorum sorana oyle bi agri yok gulum

Benide ekler misiniz listeye?
Benim bugün ovulasyon günüm Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin.
Merhaba eğer bu gün ovulasyon gününse afedersin birliktelik olmadan 1 saat önce 3 tatlı kaşığı türk kahvesiyle 1 fincan kahve yapın ama şekersiz olsun birliktelikten sonra da sakin ayağa kalkma poponun altına yastık köy ve ayaklarını havaya dik 1 saat o şekilde kal sonra da üzerine uyu allahın izniyle tutar:KK31: Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşaallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::KK200::anneadayı:

Merhaba eğer bu gün ovulasyon gününse afedersin birliktelik olmadan 1 saat önce 3 tatlı kaşığı türk kahvesiyle 1 fincan kahve yapın ama şekersiz olsun birliktelikten sonra da sakin ayağa kalkma poponun altına yastık köy ve ayaklarını havaya dik 1 saat o şekilde kal sonra da üzerine uyu allahın izniyle tutar:KK31: Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşaallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek::KK200::anneadayı:

Ayy allah razı olsun yaparım çok teşekkür ederim tavsiyen için
Amin inşallah rabbim aratmadan nasip etsin inşallah tüm isteyenlere

Back
X