- 7 Aralık 2017
- 545
- 361
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet belirtisi olarak göğüs ağrısı olanlarda adet tarihi yaklaştıkça ağrı azalıyor muydu ? Acil cevap bekliyorum kızlaaaarrr
İnşallah canım. Havalar güzel giderse gezcez inşallah :)Rica ederim canim.
Ins aralari düzelir de sen de rahat edersin.
Annenlerde güzelce vakit gecirin.yiyin icin gezin:)
Teşekkür ederim canım:) yok değilim canım ama çok belirti var bu ay. O yüzden riske atmak istemiyorum ne olur en olmaz.Canım çok geçmiş olsun bu arada sen hamile miydin ? Kendini strese sokma öyleysen bebişin üzülmesin![]()
Ayy doğru diyorsun bi de ben nazlıyım beni bi çekse hop içerdeyim Allah korusun. Şimdi aklım başıma gelince dank ediyor işte. O zaman kadın iyi olsun yeter dedim. Biraz aptallık gibi olmuş ama :) bi dahakine daha dikkatli olcam canımcım. Çok teşekkür ederim :)Vicdani olan zaten boyle duruma sessiz kalmaz canim senin yaptigin dogru olanmis ama bi daha boyle bisey olursa esin olmadiginda kapiya falan cikma temkinli ol Allah korusun hadi iceri cekse seni adam artik herksten hersey beklenir. Eskiden komsuluk vardi simdi bana dokunmayan yilan bin yasasin olmus ortalik. Poliste cozum olmuyor oylesine. Yerinde olsam bende aynini yapardim biraz deli damarim varama dikkatlide olmak lazim canimcim
Bende bekarken yoktu evlendikten sonra şişlik oldu o da adet bitmeden inmiyor. Ağrı sadece bu ay oldu bende.Adet belirtisi olarak göğüs ağrısı olanlarda adet tarihi yaklaştıkça ağrı azalıyor muydu ? Acil cevap bekliyorum kızlaaaarrr
Nasıl doğururumu ben çok düşünüyorum hevesim kaçıyor gibi oluyor.Bekleme bekleme kafani baska seylere tak mesela ne isim koyarim nasil dogururum acaba kime benzer :) nasilsa gelicek o bebis bunlari dusun![]()
Ne demek bebem onemli degil. Bende en kucugum ailemin. Bende cok nazliyim ama haksizliga hic gelemem atlarimda bazen mantikli dusunmek gerekiyor :)Ayy doğru diyorsun bi de ben nazlıyım beni bi çekse hop içerdeyim Allah korusun. Şimdi aklım başıma gelince dank ediyor işte. O zaman kadın iyi olsun yeter dedim. Biraz aptallık gibi olmuş ama :) bi dahakine daha dikkatli olcam canımcım. Çok teşekkür ederim :)![]()
Hoşgeldin canım. Bat tarihin ne ? 15 ocak mı ?Benide ekler misiniz listeye?
Benim bugün ovulasyon günüm Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin.
Valla canim benim ben rahim filminde resmen öldüm dirildim abartmiyorum dogumdan bin beterdi. O yuzden hamile olursam direk doktoruma sezeryan istiyorum canim semiham dicem ilk lafim o olucakNasıl doğururumu ben çok düşünüyorum hevesim kaçıyor gibi oluyor.4-5 gün önce kuzenim Doğum yaptı gece 12 de hastanedeymiş sabah 08:30 da doğurmuş. En az 4-5 defa bayılmış suni sancı çok fena oluyor falan diyor. Hepten hevesim kaçıyor. Allah'ın izniyle çocuk olur da ben bunu nasıl doğurcam diyorum
gerçi doktorlar kalça kemiğin geniş kolay doğurursun diyorlar ama ben güvenmiyom onlara :):)
Aynen canım böyle zamanlarda soğukkanlı olmalı ama nasıl :) apartmandayız artık alışırım zamanla sese gürültüye. Ama artarsa sesler polisi ararım hiç kurtuluşları yok:)Ne demek bebem onemli degil. Bende en kucugum ailemin. Bende cok nazliyim ama haksizliga hic gelemem atlarimda bazen mantikli dusunmek gerekiyor :)
L Lavinya223 -----> BAT: 1 OCAK
- @edaa_edaa -----> BAT: 2 OCAK
Hilal coban -----> BAT: 2 OCAK
- @meraalll -----> BAT: 2 OCAK
- @cetiha88 -----> BAT: 2 OCAK
- @LezzetliCipetpet -----> BAT: 3 OCAK
- @Dmmmttt -----> BAT: 3 OCAK
- @gkymc -----> BAT: 3 OCAK
Dilarassd ----> BAT: 3 OCAK
- @tuana05 -----> BAT: 4 OCAK
- @Duygumoglu -----> BAT: 4 OCAK
- @hayalim mucize -----> BAT: 4 OCAK
- @Kumral60 -----> BAT: 5 OCAK
- @Alya_sura88 -----> BAT: 5 OCAK
- @Ceylancihangir -----> BAT: 5 OCAK
- @gizemlii123 -----> BAT: 6 OCAK
- @Hasumran -----> BAT: 6 OCAK
- @Cansuu33 -----> BAT: 6 OCAK
- @GorTuu -----> BAT: 7 OCAK
Ayy evet duydum çok fenaymış rahim filmi. Ama normal Doğum gibisi de yok kısa sürede ayağa kalkıyorsun vücut temizleniyor tamamen, iz olmuyor. Mecbur kalmadıkça Sezeryan yaptırma sen yine de :):)Valla canim benim ben rahim filminde resmen öldüm dirildim abartmiyorum dogumdan bin beterdi. O yuzden hamile olursam direk doktoruma sezeryan istiyorum canim semiham dicem ilk lafim o olucakahahahaha
Hoş geldin canım inşallah gelmeyen bat olur :)Hoşbuldum canm evet 15 ocak![]()
O zamanki cesaretime bagli ama rahim filmindeki agri aklima gelince tuylerim tavan yapiyo dusun artik yaniAyy evet duydum çok fenaymış rahim filmi. Ama normal Doğum gibisi de yok kısa sürede ayağa kalkıyorsun vücut temizleniyor tamamen, iz olmuyor. Mecbur kalmadıkça Sezeryan yaptırma sen yine de :):)
Merhaba eğer bu gün ovulasyon gününse afedersin birliktelik olmadan 1 saat önce 3 tatlı kaşığı türk kahvesiyle 1 fincan kahve yapın ama şekersiz olsun birliktelikten sonra da sakin ayağa kalkma poponun altına yastık köy ve ayaklarını havaya dik 1 saat o şekilde kal sonra da üzerine uyu allahın izniyle tutarBenide ekler misiniz listeye?
Benim bugün ovulasyon günüm Hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin.
Merhaba eğer bu gün ovulasyon gününse afedersin birliktelik olmadan 1 saat önce 3 tatlı kaşığı türk kahvesiyle 1 fincan kahve yapın ama şekersiz olsun birliktelikten sonra da sakin ayağa kalkma poponun altına yastık köy ve ayaklarını havaya dik 1 saat o şekilde kal sonra da üzerine uyu allahın izniyle tutarRabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşaallah en kısa zamanda Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin
![]()