• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yumurtlama tarihim 18 aralık adetime 3 gün kala çok silik çizgi cıktı gölge gibi belirtilere gelince 10 gün önceden başladı ara sıra kasık ağrısı batması göğüste ağrı ve iğne gibi batmalar hafif mide bulantıları 3 gün kala adete adet olacakmışım gibi karin ağrısı oldu birde yeni yeni kökü hassasiyeti başladı sevdiğim bazı yiyecekler bana kötü kokmaya basladi rabbim sizlere de versin
Akıntın var miydi canim benim yumurtlamadan sonra akıntım devam ediyor birde sağ kasigimda ara ara giren ağrı

Slm kizlar bnmde bat 20 ocak gelmeyen bebisimi getirecek bir bat olsun insallahh Rabbim bana ve tum isteyenlere nasip etsin insallahh bu ay yuzu gulenlerden oluruz :KK200: naz2018 naz2018 cim benide ekleyebilirmisin listyee :)

O zamanki cesaretime bagli ama rahim filmindeki agri aklima gelince tuylerim tavan yapiyo dusun artik yani :-) abartmiyorum diye diye anlatiyorum sorana oyle bi agri yok gulum
Ne için çekiyorlar bu rahim filmini? Çok duydum adını ama niye yapıldığını duymadım hiç.

Bende bekarken yoktu evlendikten sonra şişlik oldu o da adet bitmeden inmiyor. Ağrı sadece bu ay oldu bende.
Ağrıdan kasıt dokunduğunda olan ağrı mı hep olan bi ağrı mı dokunmasan bile. Hamile olanlar genelde içten gelen hep olan bi ağrı bi de uçlarında sızlama oluyor diyorlar ondan diyorum.
Dokunmasam bile sızıyı hissediyorum canım uçlarını elleyincede çok ağrıyor kahverengi yerlerinde yeşil damarlar da gördüm ama hep mi vardı yoksa koyulaştı mı emin olamadım bat 3 ocak bu arada bende 5 aylık evliyim bilmiyorum önceden hiç ağrımazdı geçen ay biraz ağrı oldu ama bu kez farklı bir ağrım var dokunmasam bile hissediliyor

naz2018 naz2018 ben bugün regl oldum. Bu ay alerji ilacı kullanmak zorunda kalmıştım. Allah var, ilk defa sevindim :)) Tedavi olayım, bir daha ki aya inşallah. Sende nedir durum?

Dokunmasam bile sızıyı hissediyorum canım uçlarını elleyincede çok ağrıyor kahverengi yerlerinde yeşil damarlar da gördüm ama hep mi vardı yoksa koyulaştı mı emin olamadım bat 3 ocak bu arada bende 5 aylık evliyim bilmiyorum önceden hiç ağrımazdı geçen ay biraz ağrı oldu ama bu kez farklı bir ağrım var dokunmasam bile hissediliyor
Az kalmış canım. 1-2 güne gebelik belirtisi mi adet belirtisi mi anlarız artık. Hayırlısı olsun hakkında

İnşallah hamilesinizdir. Benim 2 ay önce böyle bir durumum oldu, kesin gözüyle bakıyordum ama maalesef değilmiş. Bu Da belirti değilse, belirti aramayı kestim artık. Böylesi daha iyi oldu benim için. Ama sizin güzel haberleriniz gelir inşallahh

Ya 23 yaşındayım ve ilk defa adetten 10 gün önce kahverengi leke gelmiş yerleşme desen erken aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum:KK43:

selam kızlar
ne var ne yok? bakamadım bir iki gündür
kimlerde ne haberler var?
ben yarın test yapıcam bakalım ne olacak

İnşallah hamilesinizdir. Benim 2 ay önce böyle bir durumum oldu, kesin gözüyle bakıyordum ama maalesef değilmiş. Bu Da belirti değilse, belirti aramayı kestim artık. Böylesi daha iyi oldu benim için. Ama sizin güzel haberleriniz gelir inşallahh
İnşallah bekliyorum bakalım:dua:

Selam kizlar bende geldim bat 11 aralik bu ay rahim filmi cektirdim bakalim tutacakmi saec feci derecede bacak agrilarim baskada hic bi farklilik yok simdilik

Back
X