• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy canım maşallah hamişsin sanırım Allah hayırlı evlat etsin inşallah.
Adet gününde test yapmış mıydın
Kızlar renkleri çevirdim burda görebildiniz mi peki yanılmıyorumdur inşaAllah Eki Görüntüle 2087765
Daha iyi gördüm :) :) :)
Silik olmasi var oldugu anlamina gekiyor canim.testin markasi ne
Canım attım kutusunu hatırlamıyorum ama ucuz testlerden 5 liraya almistim:KK76:[/QUOTE]
Canımm keşke testin markasını hatırlasan yaa
Selam kızlar
Reglim bitmem üzere ve nihayet şikayetlerim geçti. Eski günlere dönüyorum sanırım. Bu ay ben de ovulasyon testi yapacağım henüz erken tabi haftaya yumurtlama olur muhtemelen.
Hoş geldin canım mm ben daha adet olmadımm

Ayyyy canım maşallah hamişsin sanırım Allah hayırlı evlat etsin inşallah.
Adet gününde test yapmış mıydın

Daha iyi gördüm :) :) :)

Canım attım kutusunu hatırlamıyorum ama ucuz testlerden 5 liraya almistim:KK76:
Canımm keşke testin markasını hatırlasan yaa

Hoş geldin canım mm ben daha adet olmadımm[/QUOTE]
Umarım olamazsın da :) testte çıkar artık en son ne zaman yaptın test ?

Selam kızlar
Reglim bitmem üzere ve nihayet şikayetlerim geçti. Eski günlere dönüyorum sanırım. Bu ay ben de ovulasyon testi yapacağım henüz erken tabi haftaya yumurtlama olur muhtemelen.
Rabbim şifa versin hayırlısı ile tez zamanda kavuş bebeğine inşaAllah canım

Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn[/QUOTE]
Canım hiç mi çıkmadı renkleri ters çevir telefonda fener i aç tut falan yğklesene bi bakalım

Azönce yaptım ama gene çıkmadı yaa pufffff niye adet olmuyorum o zamnnnnn[/QUOTE]
Acele ediyorsun ben senden umutluyum bazisinda testte cikmiyor az sabir az sabir benimde cok agrim var ama hala umudumda var. Her hamilelik bir olacak degilki bebem belki onceki gibi erken gostermicek kendini bu :-)

O stresı yapma bak ben gecen ay yaptım 45 gun gelmedı adetım yumurtlamam da olmadı stresten
Fazla stresliyim sanırım ama içimde çok büyük bi korku var çocuğum olmayacakmış gibi.. evlenmeden önce bile vardı bu korku.. akrabalarımda çok var çocuğu olmayan ondan etkileniyorum sanırım :KK43:

Anladim canim.ins sağliklı hayirli olur bebisin.darisı bize.bizim icin dua etmeyi unutma canim.
Tabiki ederim Rabbim isteyen herkese tattirsin bir buçuk senedir bekliyodum Bebeğimi umudunuzu kaybetmeyin[/QUOTE]
Ben olsam cikip gitmistm hemen acile kuzum iyi duruyosun sabahi bekleyemezdim :) hayirlisi olsn hakkinda gayt net gorunuyor cizgi..bir sey yaptinmi bu ay kur fln yksa tedavi mi goruyordun

Altı gün var yapsam çıkmaz mı ya duramıyorum
Testini boşuna harcama canım daha var sabretmeye çalış cikmayabilir zor biliyorum ama benim de 4 gun kaldi daha yapmadim zor tutuyorum kendimi test ziyan olmasın değilsem diye adet belirtilerim başlarsa yapmicam başlamazsa günüm de yapcam :)

Testini boşuna harcama canım daha var sabretmeye çalış cikmayabilir zor biliyorum ama benim de 4 gun kaldi daha yapmadim zor tutuyorum kendimi test ziyan olmasın değilsem diye adet belirtilerim başlarsa yapmicam başlamazsa günüm de yapcam :)
Çatlı cam ya bı belirti de yok ama garip bı Umut var

H hayalim mucize canım ben Glow diye İngilizce bir programı takip ediyorum. Yumurtlama takibi de yapılıyor aynı zamanda gebe kalmak isteyen insanlar paylaşım da bulunuyor. Senin durumunda olanlar resimlerin negatiflerini çıkarıp çizgiyi görmeye çalışıyorlar. Ben de üşenmedim senin için denedim ama umarım yanılıyorumdur. naz2018 naz2018

Eklentiler

• C1DD3867-8676-499F-9291-BBD32E38F786.webp
    C1DD3867-8676-499F-9291-BBD32E38F786.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 56
Back
X