• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dünden beri göğüslerimde sızı var damarlar parmak kalınlığında olmuş şişmiş dün hafifti bugün daha da arttı yumurtalama 1 günmü oluyo acaba bat a daha 12 gün var sebebi ne olabilir acaba? ??
Prolaktinin yükselmiş olabilir. Sıktığında süt geliyor mu bi dene ?

Ben oğlumu 10 yıl bekledim 2 düşüğüm oldu hiç kaybetmedim umudumu şimdi de 2 yıl oldu ama biliyorum birgün gelecek bebeklerimiz :)

Canım işte elde olmuyor bu arada sen bana bi çizgi çıkmış demişsin. O en kenardaki çizgi acaba baz alınır mı ya :) :)
Canım bilmiyorum ki açıktı testin kapalıyken t nin altına denk geliyor mu kağıtta kaymış oluyor bazen için de testin

Testi kapatınca o çizgi hiç görünmüyor canım :/
Testi kapatınca c çizgisi ortada duruyorsa kaymış olabilir normal yerindeyse o zaman o çizgi t çizgisi değildir ama çok ta takılma bekleyelim bakalım gelmez inşallah kırmızılar ama tabii gelmeyecekse bebiş vesilesi ile gelmesin yoksa hemen gelsin de yeni çalışmalara başlayalım bir an önce :))) bişi isterken de dikkatli olmak lazım hayırlısı canım

Sen de testini açar mısın bi orda bi çizgi var mı acaba
Testi kapatınca c çizgisi ortada duruyorsa kaymış olabilir normal yerindeyse o zaman o çizgi t çizgisi değildir ama çok ta takılma bekleyelim bakalım gelmez inşallah kırmızılar ama tabii gelmeyecekse bebiş vesilesi ile gelmesin yoksa hemen gelsin de yeni çalışmalara başlayalım bir an önce :))) bişi isterken de dikkatli olmak lazım hayırlısı canım

Screenshot_2017-12-30-18-55-58.webp

Back
X