- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım beni depresyona soktu adetim de gelmedi. Acaba yanlış olma ihtimali hiç mi yok ya :)Gerçekten çok zormuş ya ucuz bi test olsa derim belki yanlıştır bunda umut da kalmıyor
Prolaktinin yükselmiş olabilir. Sıktığında süt geliyor mu bi dene ?Kızlar dünden beri göğüslerimde sızı var damarlar parmak kalınlığında olmuş şişmiş dün hafifti bugün daha da arttı yumurtalama 1 günmü oluyo acaba bat a daha 12 gün var sebebi ne olabilir acaba? ??
Canım işte elde olmuyor bu arada sen bana bi çizgi çıkmış demişsin. O en kenardaki çizgi acaba baz alınır mı ya :) :)Depresyona girmek yok kızlar inşaAllah gelecek bebişler tevekkül etmemiz lazım bol dua
İnşallah canım.... :)Ben oğlumu 10 yıl bekledim 2 düşüğüm oldu hiç kaybetmedim umudumu şimdi de 2 yıl oldu ama biliyorum birgün gelecek bebeklerimiz :)
Bilmiyorum ama doğru gösterme yüksek diye biliyorumAynen canım beni depresyona soktu adetim de gelmedi. Acaba yanlış olma ihtimali hiç mi yok ya :)
Var mı bildiğiniz dualar çocuk içinDepresyona girmek yok kızlar inşaAllah gelecek bebişler tevekkül etmemiz lazım bol dua
Canım bilmiyorum ki açıktı testin kapalıyken t nin altına denk geliyor mu kağıtta kaymış oluyor bazen için de testinCanım işte elde olmuyor bu arada sen bana bi çizgi çıkmış demişsin. O en kenardaki çizgi acaba baz alınır mı ya :) :)
Testi kapatınca o çizgi hiç görünmüyor canım :/Canım bilmiyorum ki açıktı testin kapalıyken t nin altına denk geliyor mu kağıtta kaymış oluyor bazen için de testin
Rabbii heblii mines salihinVar mı bildiğiniz dualar çocuk için
Testi kapatınca c çizgisi ortada duruyorsa kaymış olabilir normal yerindeyse o zaman o çizgi t çizgisi değildir ama çok ta takılma bekleyelim bakalım gelmez inşallah kırmızılar ama tabii gelmeyecekse bebiş vesilesi ile gelmesin yoksa hemen gelsin de yeni çalışmalara başlayalım bir an önce :))) bişi isterken de dikkatli olmak lazım hayırlısı canımTesti kapatınca o çizgi hiç görünmüyor canım :/
Testi kapatınca c çizgisi ortada duruyorsa kaymış olabilir normal yerindeyse o zaman o çizgi t çizgisi değildir ama çok ta takılma bekleyelim bakalım gelmez inşallah kırmızılar ama tabii gelmeyecekse bebiş vesilesi ile gelmesin yoksa hemen gelsin de yeni çalışmalara başlayalım bir an önce :))) bişi isterken de dikkatli olmak lazım hayırlısı canım
Ne oldu canım hayırdırYardım edin
Sen bence bi test daha yapYardım ediiiinnn