• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyorm en azından çocuğum olsa evde vakit geçer ama yinede ikna olmuyo
Canım bu nedenle çocuk istemek bana pek doğru gelmiyor. bu ortam ve ruh hali ile çocuk büyütmek nasıl olur bilmiyorum ama bir sorunu çözmeye çalışırken iki sorun elde etme ihtimalin var gibi geliyor.

Insallah canim benim daha ilk denemem o yuzden olmazsa da cok uzulmeyecegim. Esimi kiramadigim icin bindim bi alamete gidiyom kiyamete anlayacagin :p :confused:

İlk denemeyse şanslısın o zaman canım bende ilk bi kaç ay takmamıştım denemeler arttıkça stres oluyor insan inşallah senin bebiş bekletmez seni :KK66:

Hoş geldin canım nerelrdeydin kaç gundur
Yaaa canım hafta sonu malum kayınvalidemdeydim. Bu cumartesi ds kuran okutucam evde her akşam bi koşturma ancak fırsat bulabildim. Ama ovü testlerime aralıksız devam ediyorum :halay: onlara vakit var :D
Hadi bi değerlendirin bakim :)

Dün akşamı değerlendirebildim sadece bu aksam da silik çıktı zaten amdi benim yumurta çatlamış mı demek bu
Bi de neden 3 gün kadar koyu kaldı test onu anlamadm bigün koyu olmuyomuydu sadece ?

Eklentiler

• 20171231_170105.webp
    20171231_170105.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 20180103_215228.webp
    20180103_215228.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 42
İlk denemeyse şanslısın o zaman canım bende ilk bi kaç ay takmamıştım denemeler arttıkça stres oluyor insan inşallah senin bebiş bekletmez seni :KK66:

Hayirlisi kuzum. Sen ne kadardir deniyorsun insallah senin melegin de artik gelir :KK68:

Yaaa canım hafta sonu malum kayınvalidemdeydim. Bu cumartesi ds kuran okutucam evde her akşam bi koşturma ancak fırsat bulabildim. Ama ovü testlerime aralıksız devam ediyorum :halay: onlara vakit var :KK70:

Dün akşamı değerlendirebildim sadece bu aksam da silik çıktı zaten amdi benim yumurta çatlamış mı demek bu
Bi de neden 3 gün kadar koyu kaldı test onu anlamadm bigün koyu olmuyomuydu sadece ?

17. gün çatlamış canım değerlendirdiyseniz hadi hayırlı diyelim :)

Yaaa canım hafta sonu malum kayınvalidemdeydim. Bu cumartesi ds kuran okutucam evde her akşam bi koşturma ancak fırsat bulabildim. Ama ovü testlerime aralıksız devam ediyorum :halay: onlara vakit var :KK70:

Aynen canım oluyor öyle 3 gün çift çıkıp sonunda çatlıyor o ara da silikleşiyor.
Allah kabul etsin okunan kuranları da canım inşallah

Aynen canım oluyor öyle 3 gün çift çıkıp sonunda çatlıyor o ara da silikleşiyor.
Allah kabul etsin okunan kuranları da canım inşallah
Aminn aminnn canım çok sağol
Bu arada efulimm ne alemde nerelerde ben birazdan çıkıcam şu kuran işini atlatayım burdayım yşne ara ara gelmeye çalışıcam göremezsem çok selam söle :)

kuzum ona fazla damlattım ya ama yine de çizgi var gibi geliyor bana
Bence onda çizgi vardı ya iyi olacak kısım koyu kırmızıydı yani bariz.
Off benim gene adet gibi ağrılar girmeye başladı. Aslında ters bi hareket yaptım az önce ondan sonra oldu biliyor musun. Yatıyordum bi abes kalktım yerimden sonra karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi.

Bence onda çizgi vardı ya iyi olacak kısım koyu kırmızıydı yani bariz.
Off benim gene adet gibi ağrılar girmeye başladı. Aslında ters bi hareket yaptım az önce ondan sonra oldu biliyor musun. Yatıyordum bi abes kalktım yerimden sonra karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi.

canım ani hareketlerde benim de kasıklarım batıyor
hadi inşallah bebiştendir :)

Kızlar düşünmeden edemiyorum artık ya karnımda adetten farklı bir ağrı demiyim ama böyle bi doluluk var sanki birde 3-4 gündür kabızlık yaşıyorum normalde adet dönemi afedersiniz ama ishal gibi olurdum yorumu olan var mı bu konuda ?? Valla kırmızılar gelecekse de gelsin bu belirsizlik beni bitirdi:KK48:

Birde saat başı idrar yapmaya başladım bu kadar gitmezdim lavaboya bakalım ne olacak sonu kırmızı mı bebiş mii

Back
X