- 9 Eylül 2017
- 2.205
- 1.816
- 63
Hoş geldin canım nerelrdeydin kaç gundurSelam kızlar ben geldim :) ayyy çok şükür kaç gündür gelemedim. Napıosunuz nasıl var mı grupta güzel haberler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin canım nerelrdeydin kaç gundurSelam kızlar ben geldim :) ayyy çok şükür kaç gündür gelemedim. Napıosunuz nasıl var mı grupta güzel haberler![]()
Canım bu nedenle çocuk istemek bana pek doğru gelmiyor. bu ortam ve ruh hali ile çocuk büyütmek nasıl olur bilmiyorum ama bir sorunu çözmeye çalışırken iki sorun elde etme ihtimalin var gibi geliyor.Diyorm en azından çocuğum olsa evde vakit geçer ama yinede ikna olmuyo
Yapabilirsin dene istersen. Bana mantıklı geldi.
Bir iki gün sonra normal gebelik testi yap ilk idrarla. Merak etme onlarda da çıkacak.
Kız yaptın ya bugun canımmmmmm
Insallah canim benim daha ilk denemem o yuzden olmazsa da cok uzulmeyecegim. Esimi kiramadigim icin bindim bi alamete gidiyom kiyamete anlayacagin![]()
![]()
Yaaa canım hafta sonu malum kayınvalidemdeydim. Bu cumartesi ds kuran okutucam evde her akşam bi koşturma ancak fırsat bulabildim. Ama ovü testlerime aralıksız devam ediyorumHoş geldin canım nerelrdeydin kaç gundur
onlara vakit var İlk denemeyse şanslısın o zaman canım bende ilk bi kaç ay takmamıştım denemeler arttıkça stres oluyor insan inşallah senin bebiş bekletmez seni![]()
Yaaa canım hafta sonu malum kayınvalidemdeydim. Bu cumartesi ds kuran okutucam evde her akşam bi koşturma ancak fırsat bulabildim. Ama ovü testlerime aralıksız devam ediyorumonlara vakit var
Hadi bi değerlendirin bakim :)
Dün akşamı değerlendirebildim sadece bu aksam da silik çıktı zaten amdi benim yumurta çatlamış mı demek bu
Bi de neden 3 gün kadar koyu kaldı test onu anlamadm bigün koyu olmuyomuydu sadece ?
Aynen canım oluyor öyle 3 gün çift çıkıp sonunda çatlıyor o ara da silikleşiyor.Yaaa canım hafta sonu malum kayınvalidemdeydim. Bu cumartesi ds kuran okutucam evde her akşam bi koşturma ancak fırsat bulabildim. Ama ovü testlerime aralıksız devam ediyorumonlara vakit var
Hadi bi değerlendirin bakim :)
Dün akşamı değerlendirebildim sadece bu aksam da silik çıktı zaten amdi benim yumurta çatlamış mı demek bu
Bi de neden 3 gün kadar koyu kaldı test onu anlamadm bigün koyu olmuyomuydu sadece ?
Evet canım 16.gün akşamı değerlendirdik inşallah olur bakalım hayırlısı Rabbim hepimizin gönlüne göre veesin17. gün çatlamış canım değerlendirdiyseniz hadi hayırlı diyelim :)
Evet canım 16.gün akşamı değerlendirdik inşallah olur bakalım hayırlısı Rabbim hepimizin gönlüne göre veesin![]()
Hayirlisi kuzum. Sen ne kadardir deniyorsun insallah senin melegin de artik gelir![]()
Aminn aminnn canım çok sağolAynen canım oluyor öyle 3 gün çift çıkıp sonunda çatlıyor o ara da silikleşiyor.
Allah kabul etsin okunan kuranları da canım inşallah
Bence onda çizgi vardı ya iyi olacak kısım koyu kırmızıydı yani bariz.kuzum ona fazla damlattım ya ama yine de çizgi var gibi geliyor bana
Bence onda çizgi vardı ya iyi olacak kısım koyu kırmızıydı yani bariz.
Off benim gene adet gibi ağrılar girmeye başladı. Aslında ters bi hareket yaptım az önce ondan sonra oldu biliyor musun. Yatıyordum bi abes kalktım yerimden sonra karnıma ve kasıklarıma ağrı girdi.