- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
Hadi hayırlısı beklyrz cnm haberlerini
yazarım canım inşallah silik de olsa çıkar yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı beklyrz cnm haberlerini
Tm cnmyazarım canım inşallah silik de olsa çıkar yine
Kız sen yine mi test yapcan eczane zengin oldu :) hadi hayırlısı inşaAllah koyulaşmıştıryazarım canım inşallah silik de olsa çıkar yine
Rabbim şifa versin canım ilaç vermiştir muhakkak desteklemek için bitkisel bir kür yok mu acaba düşürecekAldim simdi canim.tsh 5.15 olmuş.
Baya artmis
İyiyim canım benim sen nasılsın ?Efulimmm :) Naber kuzum nasılsın :) Ne durumdasın doktor işlerin ne oldu :)
En azından psikolojik olarak rahatlamışsındır. Belirsizlikte çok kötü oluyor.Aynen canım ben de çok ümitliydim hatta o umuttan dolayı gelmiyormuş çünkü gece bir test daha yaptım hiç bir çizgi çıkmayınca demek ki psikolojikman artık ikna oldum ve geldi adetim
Aynen baby ben de belki de var ama testlerde çıkmıyor diyordum ama yokmuş kaç gün ki belirsizlikten sonra şuan ki durumuma şükür ediyorum
Olmazsın inşallah dur bakalım hayırlısı.
Aynen pek de üzülmedim ya hayırlısı bakalım Allah ne zaman nasip eder
Bence comfort doğru canımmm
Ben de bugün bekliyorum adetimi sancılarım var vücut ısımı bilmiyorum ama olucam hissediyorumİyiyim canım benim sen nasılsın ?
Doktora gitmedim adet olmayı bekliyorum. Dündü olmadım sancım da yok ama bugün ateşim düştü. Gün içinde olurum Heralde
Sen nasılsın ? Durumlar nasıl :)
Valla ben de dün tamam aynı adet sancısı bu oluyorum dedim geçti ama. Belki senin de devam etmez geçer.Ben de bugün bekliyorum adetimi sancılarım var vücut ısımı bilmiyorum ama olucam hissediyorum
Bilmiyorum ki canım hamile değilsem de biran önce gelsin inşaAllah uzatmasın zaten şu an onu pek düşünemiyorum moralim bozuk araştırma yapıyorum suçiçeği hakkındaValla ben de dün tamam aynı adet sancısı bu oluyorum dedim geçti ama. Belki senin de devam etmez geçer.
Şaka gibi ama beta i in kan almamislar bu bı işaret mıİnşallah canım :) :) :)
İnşallah hamiş kalırsın kan sonucu ne oldu baby
Aynen canım inşallah yine aynı zamanda hamiş kalacağız sen ne yaptın aldın mı sonuçlarını
Tuana05 hayırlısı olsun canım, ne yapalım biz de şubattayız yeni bat ne zaman ekleyim mi listeye tekrar
Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin en kısa zamanda
Canim benim catlarken zaten hissedersin ben hissediyodum bana gunduz 2.5 vurulmustu o gece sabaha karsi agrim cok siddetlendi anladim catliyor heralde dedim. Simdi benim doktorum vuruldugumun gecesi 2.5 ertesi gece 2.5 diger gece 2.5 sonrasinda ise gun asiri yazmisti bana. Sen buna gore bak degerlendir bide bana yarim saat kalkma demisti benim yumurta sagdaydi sol bacagi sagim ustune at altinada 3 tane yastik koy demisti.Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?
Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
Kız sen yine mi test yapcan eczane zengin oldu :) hadi hayırlısı inşaAllah koyulaşmıştır
Orası öyle canım. Olmayacaksa bi an önce gelsin de bir sonraki aya hazırlayalım kendimizi psikolojik olarak. Su çiçeği ne için hayırdır inşallah.Bilmiyorum ki canım hamile değilsem de biran önce gelsin inşaAllah uzatmasın zaten şu an onu pek düşünemiyorum moralim bozuk araştırma yapıyorum suçiçeği hakkında
Yumurta akı kıvamında şeffaf uzayan bi akıntı oluyor.Kizlar ovülasyon gününde akıntıdan anlayanlar nasıl anlıyorsunuz.. ipucu ver misiniz . Benim bat 26 ocak daha cok var zaten adetim bu gün sonlancak daha çalışmalara bile başlamadık. Ama ovülasyon günlerini iyi degerlendirmek istiyorum.
İnşallah vardır öğrenirsen söyle merak ettim :) kesinlikle olacağı varsa olacak tutunması düşmesi nasip hepsiAynı durumdayız galiba benim de geçen ay kimyasal oldu şuan vücudumda belirti arıyorum sürekli sanki var gibi bilmiyorum. Zaman gösterecek inşallah ne desek boş
Oğlum su çiçeği geçiriyor canımOrası öyle canım. Olmayacaksa bi an önce gelsin de bir sonraki aya hazırlayalım kendimizi psikolojik olarak. Su çiçeği ne için hayırdır inşallah.