• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?

Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
Aynen canım bende olsam perşembeyi değerlendirirdim. Spermler 3 gün yaşıyor zaten içerde. Cuma ve cumartesi boş olmuyorsun.

Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?

Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
bana da bugun daha önemli geldi

İnşallah canım :) :) :)

İnşallah hamiş kalırsın kan sonucu ne oldu baby

Aynen canım inşallah yine aynı zamanda hamiş kalacağız sen ne yaptın aldın mı sonuçlarını

Tuana05 hayırlısı olsun canım, ne yapalım biz de şubattayız yeni bat ne zaman ekleyim mi listeye tekrar

Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin en kısa zamanda
Sonuç negatif

Hadi ya ilacmi kullanicaksin peki. O kasar doktora giderim bunlardan anlamam o ne hormonu oluyor sanirim hamileligi engelliyor demi yediklerinlemi alakali yikseliyor. Cok soru sordum kusura bakma
Dr ilav verdi canim
Hafiften başlicaz once dedi.
15 gun sonra yine gel dedi.
Bu değer döllenmeyi engelliyor dedi.
Zaten benim bi sorunum yoktu.yumurta da var sperm de ama döllenme olayi olmadi ivin vücutta tiroit hormonu yetersiz.spermle yumurta kaynasamiyor.
Yediklerimle alakasi yok.genetik bisey.estafurullah canim.tabi soracaksin

İnşallah canım :) :) :)

İnşallah hamiş kalırsın kan sonucu ne oldu baby

Aynen canım inşallah yine aynı zamanda hamiş kalacağız sen ne yaptın aldın mı sonuçlarını

Tuana05 hayırlısı olsun canım, ne yapalım biz de şubattayız yeni bat ne zaman ekleyim mi listeye tekrar

Geçmiş olsun canım
Allah şifa versin en kısa zamanda
Hah şöyle.şubatı bekle gülüm.hakkimizda hayirlisi olsun.
Benim tsh baya fırlamış.hic bu kadar olmamisti.5.15 olmuş.4.1 di.sonra 4.45 sonra da 5.15. Bir ay icinde bu degerler.
Rabbim şifa versin canım ilaç vermiştir muhakkak desteklemek için bitkisel bir kür yok mu acaba düşürecek
Verdi canim.bitkisrl olarak dereotu iyi geliyor diyorlar.o da prolaktini yükseltiyormus.hic gerek yok bence.
Ilacimi iceyim daha iyi.

Dr ilav verdi canim
Zaten benim bi sorunum yoktu.yumurta da var sperm de ama döllenme olayi olmadi ivin vücutta tiroit hormonu yetersiz.spermle yumurta kaynasamiyor.

Benim tsh baya fırlamış.hic bu kadar olmamisti.5.15 olmuş.4.1 di.sonra 4.45 sonra da 5.15. Bir ay icinde bu degerler.

Verdi canim.bitkisrl olarak dereotu iyi geliyor diyorlar.o da prolaktini yükseltiyormus.hic gerek yok bence.
Ilacimi iceyim daha iyi.
Evet canım bir de prolaktin le uğraşmaktan sa ilacını iç daha iyi Rabbim şifa versin

Dr ilav verdi canim

Ilacimi iceyim daha iyi.
Anladim canimcim Allahim sifa versin insallah. Bol bol ya şafi oku. Ilacta vermis zaten hemencecik duserde bebis gelir insallah moralini yuksek tut :)

bana da bugun daha önemli geldi

Aklima takildi doktora mesaj atip sordum. Bugun olmasinin bi avantaji yok demis. Ama seffaf akintim geldi yani baya. Yumurta bugun catladiysa, dun geceki iliskiyle dollenmediyse birde eee 24 saat sonra zaten yumurta işe yaramıyor. Yarin gece gec kalmış gibi oluruz H hayalim mucize

Doğru doğru da kan testi yani yanlışlık olduğunu sanmıyorum yumuş olalı 10 gün oldu olsa cikardi:KK14:
Bence siz yine de gecikirse tekrar yapin umut vermek istemem de arkadasimin da bi hafta kala cikmadi adeti 2 gun gecikince yapti ve megersem hamismis :super::KK37:

Back
X