• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım nasıl yanii tedaviye başlamadan önce hsg istemedi mi doktorun tüplerde bişi varsa boşuna mı içmiş olacaksın o kadar ilacı ağrı kesici değil ki bu hormon ilacı
ben 7aylık evliyim ilk öğrendim cok yıkıldım beklemiyordum her kadın gibi ama belki de tepkim cok büyük oldu. Cünkü benim icin evliliğin amacı cocuktu. Sadece 3ay düzenli iki günde bir deneyip 4. Ay klomene başladım Dr um çok onemli bir sıkıntım olduğunu düşünmediğini beklesem kendiliğinden de olacağını sırf moralim için verdiğini falan soyledi ama mors oldu bu ay kesin hamile kalacakmış gibi konuştu hep bugün yarın hastalancam ben belliki

yok onj biliyorum da bu inofoligi merak ediyorum acaba herkes kullanabilir mi diye

Canım inşallah bir sey olmaz ama adet olana kadar bir sey kullanmamak lazim ne olur ne olmaz
Olsa çıkardı heralde bata 3 kala erken gebelik testinde

evet canım en pahalısı daha hassas aslında ama predictor ile çıkmadı normal kaset testte çıktı aynı gün diyeni bile duydum
anlamadım ama bütün kalbimle yanlıştır diye diliyorum:KK48:
O normal kaset testten bi tane daha yapsaydın ya keşke.

Nasıl düşecekmiş canım. Benimde 4.7 cıktı. Ilaç verdi.

Comfortta silik cizgi çıkıyor. Ben geçen ay silik cizgi gördüm. Ama çizgi mi altındaki g.ölge mi diye kafam karıştı. Bir önceki ayın comfort testi vardı bir elime aldım ki, onda da çizgi var. Dedim demek ki yok bişey kendi çizgisi gözüküyor diye düşündüm ben ve adet oldum. Predictor 6 gün önce doğru çıkarıyor.
Euytrox 25 mcg verdi bana.15 gün sonra gel dedi.döllenmeyi engelliyor dedi.
Sana ilaç olarak ne verdi canim.dr ne dedi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 56
İncir kürünü yaparken bir ilaç kullanıyor m

İncir kürü yaparken bir ilaç kullanıyor muydun?
Bi de çatlasın diye havuç kürü yaptım
,ikisini karıştırıp içtim . Tek yapılınca yumurta büyümüyormuş çatlamazsa kist olurmuş. Havuç çatlatıyormuş. Ki çatladı benimkiler de çok şükür :)

Valla ben gördüm.normalde görmem.ama çok net silik bi cizgi var.
Önceki gece kayınvalidem rüyamda bana artık dikkat ediceksin kendine gebesin diyordu. Bugün test aldım sabah yaparım daha net olur diye. Ama dayanamadım yaptım. Kalbim iki katı hızında çarpıyor yarım saatir. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yarın sabah kan verip öğrenicem

Back
X