• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl düşecekmiş canım. Benimde 4.7 cıktı. Ilaç verdi.

Comfortta silik cizgi çıkıyor. Ben geçen ay silik cizgi gördüm. Ama çizgi mi altındaki g.ölge mi diye kafam karıştı. Bir önceki ayın comfort testi vardı bir elime aldım ki, onda da çizgi var. Dedim demek ki yok bişey kendi çizgisi gözüküyor diye düşündüm ben ve adet oldum. Predictor 6 gün önce doğru çıkarıyor.

o zaman hamiş değilim diğer aya kaldım :KK14:

Nasıl düşecekmiş canım. Benimde 4.7 cıktı. Ilaç verdi.

Comfortta silik cizgi çıkıyor. Ben geçen ay silik cizgi gördüm. Ama çizgi mi altındaki g.ölge mi diye kafam karıştı. Bir önceki ayın comfort testi vardı bir elime aldım ki, onda da çizgi var. Dedim demek ki yok bişey kendi çizgisi gözüküyor diye düşündüm ben ve adet oldum. Predictor 6 gün önce doğru çıkarıyor.

ben acaba yarın birdahamı yapsam 7 gün kala yapmıştım çıkmamış olabilirmi predictor de
bidaha alsammı

kızlar erken gebelik testinde çıkan silik yani flu gibi çizgiden sonraki yaptıgım erken gebelik testi negatif çıktı :işsiz:
confort ve predictor early kullandım hangisi doğru söylüyor hangisi yalancı:kızgın:
Pozitif çıkan doğru söylüyor negatifler hep yalancı :)

Senin durumun karışıkmış canım bilemedim. Ama ben olsam soğan kürünü yine de yapardım. Klomene etkisi olacağını sanmıyorum. Ama en fazla klomen etki etmez bebiş 1 ay geç gelir. Ama rahmin temizlenir. Enfeksiyon kist varsa temizlenir. Gebelik oluşursa daha sağlıklı ilerler. Yine de sen bilirsin tabi. Ben kendimi senin yerine koyup böyle düşündüm.

Bi de sana bişey söyliim mi yumurtanın büyümesini engelleyen şeyi ortadan kaldırmak varken sıkıntı durduğu halde zorla yumurtayı büyütmeye çalışmak mantıken de saçma geldi bana. Bence doktor önce sıkıntıyı ortadan kaldırmaya odaklanmalı.
Büyük ihtimalle klomen de beklendiği etkiyi göstermeyecek zaten.
Günde bir klomenle Aralık ayı iki yumurta kendiliğinden ve erkenden büyüdü çatladı ama birşey olmadı sanırım bugün yarın hastalancam gibi. Benim tüplerde de olabilir sıkıntı :/

Bende freely var yarın yapıcam bakalım doğru çıkar inşallah görürüm çift çizgiyi

naz2018 naz2018 canim inofilic merak ediyosun sanirim. Ben sana bilgi vereyim rahim filminden sonra basladim iceriginde folik asitte var ama pkolulara veriliyor ve bana doktorum pkolu oldgun icin veriyorum demedi. 3 ay adette olsan iceceksin mutlaka yardimci olacak bu sana dedi. Burdada arastirdim okudum kendisi alip kullanip ovulasyon takip ederek ilk ayindan hamile kalan cok olmus canim. Ama sen genede doktoruna danis istersen. Yalniz benim gozlemledigim kadariyla hicbir yan etkisi yok gulum

naz2018 naz2018 canim inofilic merak ediyosun sanirim. Ben sana bilgi vereyim rahim filminden sonra basladim iceriginde folik asitte var ama pkolulara veriliyor ve bana doktorum pkolu oldgun icin veriyorum demedi. 3 ay adette olsan iceceksin mutlaka yardimci olacak bu sana dedi. Burdada arastirdim okudum kendisi alip kullanip ovulasyon takip ederek ilk ayindan hamile kalan cok olmus canim. Ama sen genede doktoruna danis istersen. Yalniz benim gozlemledigim kadariyla hicbir yan etkisi yok gulum
Saol canımm çok teşekkür ederim

Kızlar

İkinci çizgiyi görüyor musunuz. Adete 3 gün var

Eklentiler

• 20180104_212300.webp
    20180104_212300.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 65
Bende de incir küründen dolayı birden çok yumurtam oldu. Geç çatladı. Ama adetim gecikmedi. Daha doğrusu bugün olduğu için gecikip gecikmediğini daha anlamadım :)
Kiste dönüşse de adetle gidiyor yeni olduğu için.
Ama ikiz olma ihtimalini bilmiyordum ben de heyecanlandım şimdi :KK9:
İncir kürünü yaparken bir ilaç kullanıyor m
Bende de incir küründen dolayı birden çok yumurtam oldu. Geç çatladı. Ama adetim gecikmedi. Daha doğrusu bugün olduğu için gecikip gecikmediğini daha anlamadım :)
Kiste dönüşse de adetle gidiyor yeni olduğu için.
Ama ikiz olma ihtimalini bilmiyordum ben de heyecanlandım şimdi :KK9:
İncir kürü yaparken bir ilaç kullanıyor muydun?

Günde bir klomenle Aralık ayı iki yumurta kendiliğinden ve erkenden büyüdü çatladı ama birşey olmadı sanırım bugün yarın hastalancam gibi. Benim tüplerde de olabilir sıkıntı :/
Canım nasıl yanii tedaviye başlamadan önce hsg istemedi mi doktorun tüplerde bişi varsa boşuna mı içmiş olacaksın o kadar ilacı ağrı kesici değil ki bu hormon ilacı

Back
X