• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Repse Repse
mayissinegi mayissinegi
Kızlar sizin bat lar ne zaman?

Kizlarr banada yardimci olurmusunuz benim bat 19 ocak. 2 gun once ve bugun ovulasyon testi yaptim bugunku koyu cikti sanki bi degerlendirsenizz:110: ustteki 2 gun once alttaki bugun yaptigim test yardimci olun ilk kez ovulasyon testi yapiyorumm:dua:
Canım senin bugun nasil çıkacak ovu merak ediyorum
Kızlar kan testi verdim negatif :duduk:
Seray yeni batını söyledin mi bulamadım?
merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende 1,5 yıllık evliyim bu ay tüp bebeğe başlıyacağız dualarınıza ihtiyacım var.
allah kimseyi yavrusuz bırakmasın.
Canım sen bana cevap yazmadın ya ben merak ediyordum sen neden direk tüp bebek düşünüyorsun diye
G gulerben sen de batını söylememişsin canım
april22 april22 ne yaptınn bugun kan testine gidecektinn

naz2018 naz2018 canım benim 20 si gibi. Pkolu olduğum için tam kestiremiyorum. Çatlatma ignesinden 14 gun sonra kesin adet oluyomuyuz gebelik yoksa?

Eger öyleyse 17 18 i gibi

Ben ateşim düştü dediğinde zati anlamıştım ama bir şey demedim inşallah gelmez diye bekliyordum ama nasip değilmiş hayırlısıyla şubatı bekleriz biz de bat ımız aynı :)
Aynen canım bende anladım ama bi ümit tekrar çıkar belki dedim, olmadı. Hayırlısı olsun. Bat aynı olması güzel olmuş birlikte geri sayarız :) topiğin adı değişiyorsa ocak-şubat yapalım. O da olmazsa şubat-mart yapalım. Bebişler gelene kadar dursun bu topik :KK9:

Hihihihihihi Allah seni :) :) :) iyi etmişsin :halay:

Bide gebelik testi yaptim iğnenin etkisini görmek icin. Cift çizgi cikti :KK70: hayatimda ilk defa cift cizgi gordum ne guzelmis valla :KK70: eşimi kandırdım bide bak hamile kalmışım diye. Adam hayret etti anaaa bu ne hizli bisey diyor garibim :KK70:

Hadi yaaa tühhh

Neyse sıkma sakın canını kuzum inşallah bi dahaki aya denemeye devam bi de doktora git bakalım pazartesi o nedicek
Ayy evet bi gideyim bak iyi hatırlattın hormonlarıma baksınlar bi. Bi de ovülasyon testi sipariş vereyim. Bomba gibi geliyorum şubat için :KK9:

Repse Repse
mayissinegi mayissinegi
Kızlar sizin bat lar ne zaman?

Ben 5 aralıkta düşük yaptım adet tarihim 6 ocaktı belirtilerim de vardı. Ama bugün bi baktım adet olmuşum bende bu ay ümit yok. İki haftalık göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, kasık batması alt karında sertlik boşa çıktı. Benim artık en erken 1 sene sonra hamilelik olabilir

Sessilia bir de Belirtilerini paylaşır mısın bizimle ilk sayfaya ekliyoruz kaynak oluyor bizim için :) :)
Elbette:)Benim normalde hastaligima yakın ne belirtilerim varsa aynısını yaşadım,ekstra bir durum olmadı.Göğüs te hassasiyet,karında ağri.Sadece ağrılarım biraz erken başlamıştı.Birde kasıklarımda ağrı degilde kramp batma vb. Normalden cok daha fazlaydi.Hatta o kadarki normalde ilaç dahi kullanmayan ben,ağrı kesici kullandım 3-4 kez (herhalde hasta olacağım hamile değilim diye dusunerek,test yaptim hatta).İnşallah birsey olmamıştır...Bugün 3 gibi randevum var doktora soracağım...

Sende mi ben hamissin diyodum:oops:
O kadar belirti yaşadım ki bende hamileyim sandım valla. Hatta dün gece oturuyorduk içimden dedim gelse şimdiye kadar gelirdi. Hamileyim galiba dedim bi mutlu oldum. Bi lavaboya gideyim dedim. Hiç mutlu olmama izin vermedi kırmızılar. Sağolsunlar :)

Back
X