• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim canım ama bı problem yokmuş yumurtalık yapım farkliymis oda gebeliğe engel değilmiş döngü tarihim değişiyor sürekli işte geçen ay 45 di ondan önce 40 tutturamaSani sorun olur dedi bende ovu kullandım çift çizgi de oldu ama tutmadı demek ki anlamıyorum çok uzun sürüyor arası o yüzden şansım size göre daha az
canıım sen o doktoru çabuk değiştir... hayatımda böyle bir şey ilk defa duydum.
yumurtalık yapın farklı ne demek?
bir kere adet yumurtlamayla alakalı da olsa çoğu rahim yapısıyla alakalı olan bir şey.
senin hormanlarına baktılar mı?

Kızlar ovülasyon testi sipariş ediyorum şimdi laboquick. Kaçlı söylemeliyim sizce. Fiyatları da bilmiyorum ki. Pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. Bi bakar mısınız kazıklanmiim :D
Bunları buldum

Eklentiler

• IMG_9427.webp
    IMG_9427.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_9428.webp
    IMG_9428.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_9429.webp
    IMG_9429.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_9430.webp
    IMG_9430.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 40
canıım sen o doktoru çabuk değiştir... hayatımda böyle bir şey ilk defa duydum.
yumurtalık yapın farklı ne demek?
bir kere adet yumurtlamayla alakalı da olsa çoğu rahim yapısıyla alakalı olan bir şey.
senin hormanlarına baktılar mı?
Hormonlar a baktık sıkıntı yok canım herşey normal ama adetim düzensiz ben çok stresli biriyim aslında ona bağlıyorum

Bende yapmiycam canim ne zmaan canim isterse o zaman sporada basliycam esimde bu ay genellikle yanimda olcak bolca vakit gecircem kafami dagitcam 2018 yili bana birsuru kotu haber getirdi ama hepsini hallesip yoluma devam etcem topigimizde hepimiz hamile olana kadar kalsin naz2018 naz2018
de mi bu topikten başladık bu topikten gidelim,, değiştirirlerse ismini değiştirirz sadece
inşallah bütüüün problemlerin hallolur canımmmm

canım valla ben belirti falan sildim kafamdan.
ben de hamiş kaldığım ayla aynı belirtileri yaşadım bu ay aha dedim oldu dedim ama olmadı.
artık belirtilere bakmayacam

Ben de aynı belirtileri yaşadım düşündüm kesin hamileyimdir diye. Olmadı maalesef zaten eşim askere gidecek nasipse gelince olur. Çok üzüldüm ama hayırlısı böyledir belki

Benim de çok kötü sancım var ama kardeşim bende kaldı dün yatamıyorum malesef. Tevaffuk mudur bilmiyorum ama kardeşimin Doğum günü 3 şubat. Bende kaldığı gün adet oldum ve bir sonraki bat 3 şubat. Bak bundan bile işkillendim Allah'ım akıl fikir ver sen bana :KK70:
Canim ya alemsin bu ay kendimizi beynimizi dinlendirme zamani birde boyle deneyelim. Valla hayirlisi gelsin bebeğim ben sorarim anneyi bekletmenin hesabini yiycem popisi onun:KK53:

Kızlar ovülasyon testi sipariş ediyorum şimdi laboquick. Kaçlı söylemeliyim sizce. Fiyatları da bilmiyorum ki. Pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. Bi bakar mısınız kazıklanmiim :KK70:
Bunları buldum
Canım ben 30 ovu 5 gebelik 35 e aldım ücretsiz kargoyla n11 den

Hormonlar a baktık sıkıntı yok canım herşey normal ama adetim düzensiz ben çok stresli biriyim aslında ona bağlıyorum
sanmıyoorum canım stresse bende de alası var,
sen bu işin peşini bırakma 44 gün çok uzun

Kızlar ovülasyon testi sipariş ediyorum şimdi laboquick. Kaçlı söylemeliyim sizce. Fiyatları da bilmiyorum ki. Pahalı mı ucuz mu bilmiyorum. Bi bakar mısınız kazıklanmiim :KK70:
Bunları buldum
aslında bu sitede daha pahalıymış ,gitti gidiyorda daha uygun

Bugün aynı şeyi ben yaşadım okul çıkışı kan testi yaptırmaya gidecektim ama hayal kırıklığı. Adet oldum
Hayırlısı olsun canım. Zamanı gelmemiş demekki ne yapsak boş. Bende 4ncü gün gideceğim hormonlarım da bi sıkıntı var mı bi baktırayım. Bir sürü kür kullanıyorum da yan etki olmasın.

Back
X