Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım beni çık saçma sapan ayın yarısını reglle geçirdm doktora gittim iyice bi adet oluym diye ilaç werdi. Benim hayaller şubata kaldı yani

Canim ilacin dozu fazla gelmis kaclik kullaniyosun

100 mcg kullanıyorum.

Bilmiyorum yazarken belki böyle hızlı düşmeyeceğini düşündü doktor. Hormonlar için strese bağlı da yükseliyor diyorlar. Belki gerçek değerim bile değildi Tsh.. Yarın telefon edeceğim bakalım ne diyor.

Carpinti hissettim dün zaten. Bugün içmedim hem tahlil öncesi içmeyin deniyor zaten. Yarın da arayacağım inşallah. Evet yumurtlama haftam ama halim yok. Dün yoktu halim bugünde yok ovulasyon testi de negatif. Daha denemesem de olur heralde.

Inşallah ilaç bir işe yarasın bari :)))

Dogumdan sonra tabi.kilo aldim onlarida veremedim 90 vardir bir soruNumda yok doktorlara gore ama neden olmuyor bilemiyorum ilkide igne ile oldu

Muhtemelen bu halsizliği yapan ilaç. doz fazla gelmiş olabilir doktor yarın seni rahatlatacak bir doza geçer umarım.
Seni çok iyi anlıyorum. O halsizlik berbat birşey insanın yaşam enerjisini alıyor. Ama herşey bebek için :)
Ovulasyon henüz koyulaşmadığı için sorun olmaz sanırım ama bu haftayı ne olursa olsun iyi değerlendir canım. Benin de bu hafta cumaya kadar yumurtlama olur sanırım. İkimiz için de güzel bir hafta olsun :)

Canım ben ovü.testleri geldi. Adetin kaçıncı günü başliim? 9-10 erken mi olur.
Canım bence 10.gün başla iyice pik yapana kadar sabırla bekle benim geçen ay yaptığım gibi erken düşünme hadi hayırlı olsun ovu testin :::)

Aynennn canımmm inşallah bu ay pek heyecan yok yanlız bende
canım beni çık saçma sapan ayın yarısını reglle geçirdm doktora gittim iyice bi adet oluym diye ilaç werdi. Benim hayaller şubata kaldı yani
Tamm cnm sen bahsetmiştin daha önce de. Peki şimdi iyi misin

İnşallah canım. Teşekkür ederim :)

Dogumdan sonra tabi.kilo aldim onlarida veremedim 90 vardir bir soruNumda yok doktorlara gore ama neden olmuyor bilemiyorum ilkide igne ile oldu
Her durumda bu süreçte kilo vermek iyidir ben de yazdan beri epey kilo verdim. Ne kadar düşük kilo ile kalsak o kadar iyi.. bence en iyisini yapmışsın
neden heyecan yok diyeceğim ama belki böylesi daha iyidir en azından stres de yapmazsın canım.

Bence direk hastaneye git canim.testi tekrarla ve dr yeni doz yazsin.simdi kullanmiyorsun ama yeniden yükselebilir.yumurtlamaya kadar fırlarsa bu ay güme gider.

Haklisin en iyisi yoksa bunun ustune birde onlari ekle ohoo insallah bakalim uc ay sonraya randevu aldim bakalim ne diyecek

00
Üç ay uzun olmuş, daha erken alamıyordun sanırım. Bunun olumlu tarafı ise zayıflamak için de iyi bir zaman.
Canim bende çok kiloluyum.ama bi yandan da hemen hamile kalmak istiyorum.
Kaç defa rejime başladim bozdum.aşiri bi iştahim var.baskilayamiyorum.
Ne yapacaģima şaştım kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…