Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunun nesi negatif nur topu gibi kırmızı çizgimiz orda Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin:)

kuzum o ovulasyon testi :) hamileyim zaten ama hani ovu testi hamileyken koyulaşıyormuş ya onu denedik :)

Benimde bu ay olmadi dun belirti geldi bugun adet oldum umutlar kimbilir hngi aya kaldi.spora vr diyete baslamaya karar verdim cocukta olmuyo napim
Kaç kilosun bilmiyorum, eğer pko da varsa mevcut kilonuzun %10 unu vermek bile hamile kalmanızı kolaylaştırır diyorlar. Hamilelik öncesi fazlalıklardan kurtulmak çok iyi bir fikir. Ayrıca spor da hem vücuda hem hormonlara çok iyi gelecektir.
Kızlaaaarrr bu arada kanda kesinleştirdik hamileyimmmmmm
Tebrikler ca
selam kızlar kan sonucum 112
çok şükür bir sorun yok daha 4 haftalık
6. haftaya randavu verdi henüz bebiş görünmüyor
iki hafta sonra görüp, sağlıklı keyifli bir hamilelik geçirirsin umarım.
ovu illa koyulaşacak diye birşey yok
dur kız benim bat yarın ya bi ovu testi yapayım bakim hamileyken nasıl çıkıyo
geçen almıştım ikili paket bak biri kalmış dur yapıyprum:)
işte herkesin merak ettiği soru :) hamilelikte ovulasyon testi nasıl görünür :)
benim de negatif ama hamileyim :)
demek ki herkeste göstermiyormuş.. bu testi yapıp sonuç almak mümkün değilmiş.

Yok canım bugun o günden daha koyu çıkmış yani daha yumuş Çatlama mış. Bende de geçen ay böyle oldu ve tam silikleştiği günü değerlendiremedik sen mutlaka 17 yi değerlendir

Benim pek bilgim yok bu yumurtlama gunleri hakkinda ateşim yükseldigi zaman mı yumurtlamis oluyorum o zaman
Yok bi gün normalden fazla düşüyor ateşin. O gün yumurtluyorsun. Ertesi gün normal vücut sıcaklığına dönerse çatlamamış oluyor. Normal vücut sıcaklığından yükselirse çatlamış oluyor. Ve adete kadar öyle devam ediyor. Adet günü ya da bi gün öncesinde de düşüyor.

Şöyle örnekle anlatayım ben geçen ayım üzerinden. 35,9 du benim ateşim yumurtlamaya kadar. Yumurtlama günü 35,6'ya düştü. Çatladığını gün 37,1'e çıktı. Sonra 36,4 36,5 diye devam etti adet gününe kadar adet günüm yani yumurtlamadan 14gün sonra ateşim 36,1'e düştü. Adet olacağımı anladım akşamına da oldum zaten. Ama ben o gün rahatsızdım biraz Ateş normalde o kadar yükselmez. Aklında olsun. O kadar bariz bi fark göremezsin. Ateş ölçmeye devam edersen de Fertility Friend uygulamasını tavsiye ederim. Ben oraya not ediyorum tablo oluşturuyor.

Bide yatakda değil yerde olcakmış kızımda öyle olmuştu birde 10 dk filan kalkmamıştım birde orayı sabunla yıkama bol suyla yıka
Bu yer mevzusunun mantığı nedir yaa. Bi kaç yerde de duydum ama ne farkeder ki?

Yok canım bugun o günden daha koyu çıkmış yani daha yumuş Çatlama mış. Bende de geçen ay böyle oldu ve tam silikleştiği günü değerlendiremedik sen mutlaka 17 yi değerlendir
Adam kalmadı ki gitti iseoturup tutmasını bekliycem mecbur

Canım ben ovü.testleri geldi. Adetin kaçıncı günü başliim? 9-10 erken mi olur.

Ben sürekli söylüyorum da dinleyen yok:) LH hormonu herkeste aynı düzeyde artmaz. Ha gösterir mi gösterebilir. Ama negatif görüp hamile değilim demek yanlış.

evet canım bu yaptıgım test aynen dediğini ıspatlıyor

Canım ben ovü.testleri geldi. Adetin kaçıncı günü başliim? 9-10 erken mi olur.
Erken canım erken ben 8. Gün başladım sinirlerim bozuldu pik olana kadar dongum 26 olduğu için 11 -12 si ovu bekliyodum 16 'sında yani bugun daha koyu çıktı 30 tane testi bitirdim cikana kadar hormonlarım oyun oynadı benimle resmen adet dongune göre başlama tablosu vardı internette bir bak ıstersen oraya

Aynen canım Rabbim bize hayırlı zamanda bebislerimizi nasip etsin ))

Teşekkürler canım :))

Bugün Tsh mi olcturdum kızlar 4.7 idi 10 gün önce. Dün kendimi sersem gibi hissettim yorgun halsizdim. Bugün trios ilacını içmeden tahlil yaptırdım 0.82 ye düşmüş ( doğru zamanda mi yaptırdım bilmiyorum. ) ilaç bayağı hızlı düşürmüş. Ilaç içmeye devam etsem mi acaba. dennisgo sen tecrubeliydin bu konuda. H hayalim mucize ya da U Umudumbitmedi_ mi yazmıştı değerini tam hatırlamadım. Ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda.

Hamile olan kardeşlerimi tebrik ediyorum. Sağlıkla kucaklarina alırlar inşallah. Kendinize dikkat edin, kolay olmadi sahip çıkın çocuklara:)))

Eee bundan sonraki batlar bizlere gelicek.. Inşallah E Efulimm41 dennisgo @arminch naz2018 U Umudumbitmedi_ ve ben ve nickini hatirlayamadiklarimin pes peşe hamiş haberini alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…