• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim boyle koyulasip siliklesmeye basladiginda yumurtlamistim doktora da kontrol ettirdim. Simdi 11de koyu olup siliklesince yumurtladigini dusunuyorum ben ama tabi herkeste farkli olabilir takip etmek lazim
Kullanma kılavuzunda t çizgisi c kadar ya da ondan daha koyu olup silikleşecek diyor ama sonuçta doktorun muayene ederek göreceğinden daha doğru bir sonuç olamaz bu testler. Dediğin gibi kişiden kişiye değişebilir mesela ben de bugün kendi testimde bu testteki gibi 11. Gün koyuluğunda gördüm ama daha yumurtlama ağrım yok demek bende biraz daha koyulaşacak.

Kullanma kılavuzunda t çizgisi c kadar ya da ondan daha koyu olup silikleşecek diyor ama sonuçta doktorun muayene ederek göreceğinden daha doğru bir sonuç olamaz bu testler. Dediğin gibi kişiden kişiye değişebilir mesela ben de bugün kendi testimde bu testteki gibi 11. Gün koyuluğunda gördüm ama daha yumurtlama ağrım yok demek bende biraz daha koyulaşacak.
Koyulastiginda gunde 2 kez falan yap daha net yakalarsin ben oyle yaptim

Evet canım aynı gün 25 ocak ben de acemiyim bu ovulasyon testinde . Evet canım dikkat ediyorum onlara çalışıyorum zaten fazla sıvı alımı yok lavaboya 4 5 saat gitmiyorum . Akintim da olmadi kafam orda karıştı zaten. Sağol canım.
Bence bu daha koyulaşacak canım. Benim bugün ancak senin 11. Gün gibi oldu çizgim.bu kötülükte olunca ben sabah akşam yapmaya başlıyorum. Sen de istersen kaçırmamak için sabah akşam yap canım.
Stres hepimizin başının belası doktor da söyledi yumurta stresten çok etkileniyor diye.
canım stres oluyorsan bırak testi gün aşırı ilişki olsun bu hafta o yeterli olacaktır bence. Stresten beteri yok çünkü

Koyulastiginda gunde 2 kez falan yap daha net yakalarsin ben oyle yaptim
Evet ben de bu akşam tekrar yapacağım. Bir de tam koyulaşınca clearblue ile kontrol ediyorum. Sağlama yapıyorum.Onda gülen yüz çıktığı için hangisi hangisinden daha koyu açık derdi olmuyor. Kafam rahat oluyor.

Bence bu daha koyulaşacak canım. Benim bugün ancak senin 11. Gün gibi oldu çizgim.bu kötülükte olunca ben sabah akşam yapmaya başlıyorum. Sen de istersen kaçırmamak için sabah akşam yap canım.

canım stres oluyorsan bırak testi gün aşırı ilişki olsun bu hafta o yeterli olacaktır bence. Stresten beteri yok çünkü
Benim adete bir hafta kala başlıyor stres tuttu mu tutmadı mı kendimde belirti arıyorum bu aralar olmuyor fazla.

Merhana kızlar benım 11.gunum dun lh sılıktı cok sanırımnyumurtlamqya var daha ıns bu ay yumurtlarım barı sızler nasılsınız batlara kac var

Geçmiş olsun canım. Ben de bazen düşünüyorum kadın zaten Ayda 1 kere yumurtluyor ve önü arkası derken toplamda 4-5 günümüz var.o sürede de bazen başımıza gelmeyen kalmıyor acaba. Ay 30 gün ne derdi varsa evrenin kalan günlerde bizimle uğraşsa ya :) bugünler yumurtlama günlerin olabilir değerlendirebilirsen çok iyi olur. Benim çizgi koyulaşmaya başladı sen benden 1 gün öncesin.

@arminch Geçmiş olsun canım. Ben de bazen düşünüyorum kadın zaten Ayda 1 kere yumurtluyor ve önü arkası derken toplamda 4-5 günümüz var.o sürede de bazen başımıza gelmeyen kalmıyor acaba. Ay 30 gün ne derdi varsa evrenin kalan günlerde bizimle uğraşsa ya :) bugünler yumurtlama günlerin olabilir değerlendirebilirsen çok iyi olur. Benim çizgi koyulaşmaya başladı sen benden 1 gün öncesin.

Benim adete bir hafta kala başlıyor stres tuttu mu tutmadı mı kendimde belirti arıyorum bu aralar olmuyor fazla.
Bence bu kadar stres oluyorsan hiç test yapma canım. Bu haftayı gün aşırı değerlendir ve akışına bırakmaya çalış. Düşünme demiyorum saçma olur ve bence o da gerçekçi değil.. ama en kötü ne olabilir ki hamile olmaz diğer ay denersin.. zaten bu zamana kadar başımıza gelen de bu. Bilmediğimiz bir sonuç değil. daha iyi bir sonuç almak için stresten arınmaya çalışırsak kendimiz için fark yaratırız belki :)

Merhana kızlar benım 11.gunum dun lh sılıktı cok sanırımnyumurtlamqya var daha ıns bu ay yumurtlarım barı sızler nasılsınız batlara kac var
Merhaba
Adetler düzenli ise genelde bat tarihinden 14 gün önce yumurtlama oluyor. Bu hesaba göre senin ne kadar var ?

merhaba canım
evet iki gündür içmiyorum ama çok kötüyüm
özellikle tam şuan
çok zor geçiyor ama içmek istemiyorum
Kolay gelsin canım zor bir sınav ama annelik de on kaplan gücünde yapıyor insanı. Zor da olsa üstesinden geleceksin

Günaydın arkadaşlar bir sorum olacak adetime 1 hafta var .pelvik bölgemde (alt kemik kisim ) sızı seklinde zonklama tarzı ağrı var 2 saniye sürüyor belirli aralıklarla böyle birşey yaşayan varmı?

Merhaba
Adetler düzenli ise genelde bat tarihinden 14 gün önce yumurtlama oluyor. Bu hesaba göre senin ne kadar var ?
Benm ucuncu ayım normalde 27 gunde bır oluyorum cnm ama gecen ay 45 gun gelmedı adetım 4 5 ayda bır duzenım bozuluyor gecen ay yumurtlamam olmadı yumurtqm gelırtı yumurtalıgın ıcınde kaldı 11. Gunum 15.gunde progestan ılaca baslıcam ınankı batım nezaman olcak bılmıyorum buay ama rn gec 30 ıcakta olmam şazım daha yumurtlamadım

Back
X