• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar okuldayım az önce lavaboya girdim hafif kan gelmiş lütfen yine düşük olmasın :KK43:
yerleşme kanaması olanilirmi nolur bişey diyin
Canım daha önce böyle bir şey yaşadığın için bence mutlaka doktoruna danışmalısın. Bugün adet günün, bazı kişilerin adet günü yerleşme kanaması yaşadığını okuyoruz biliyoruz ama senin durumun biraz daha özel bence. Birşey olacağından değil ama kendi başına çözüm aramak seni yıpratmasın diye tebdirli olmak gerekir diye düşünüyorum.

Haftanın hanımları :)
Kızlar nasılsınız belirtiler var mı?
Durumlar nasıl?
Hafif hafif kasıkta sancılarım ve bel ağrım var ama ben adet için olduğunu düşünüyorum bu ay ümitli değilimm

Canım daha önce böyle bir şey yaşadığın için bence mutlaka doktoruna danışmalısın. Bugün adet günün, bazı kişilerin adet günü yerleşme kanaması yaşadığını okuyoruz biliyoruz ama senin durumun biraz daha özel bence. Birşey olacağından değil ama kendi başına çözüm aramak seni yıpratmasın diye tebdirli olmak gerekir diye düşünüyorum.

hemen çıkınca gidicem canım

Aynen Laboquick ovulasyon testi prospektusu de sabah 10 11 gibi bi tane yapip 8 saat sonra ikinciyi oneriyor ki tam olarak yakalanabilsin
Evet canım. Sabah ilk idrarla olmayacak bir de. Aynı saatlerde yapmak da daha net görmeni sağlıyor.
Koyulasmaya basladıysa yakındır cnm 13 te yapcam yoksa 15tenhergunndevam edıcem bende 20.gunumde dr angıdıcem yumurtam olgunlasmıssa catlatma ıgnesı yapar belkı gercı 20de yapıyolarmı bılmıyorum

ındır
Her gün aynı saatte yapsan koyulaşma olursa sabah akşam yapsan daha iyi değil mi canım? Ben öyle yapıyorum kaçırmıyorum yumurtlamayı ve kafam da rahat oluyor
Kızlar şimdi baktım 12. Gün silik belli olmuş ben devam edeyim hem testlere hem çalışmalara bu ay bal çörek otunu yapıyorum bir de çakşır suyu içiyorum belki yumurtlama birden fazla olabilir :KK49:
afiyet olsun.. yediğin içtiğin bebek olsun :)
aslında ovu testlerinin sabah ilk idrarla yapılması önerilmiyor canım :/
evet ilk idrar ile yapılan hamilelik testi, ovulasyon ilk idrarla yapılmıyor. Sabah ilk idrardan sonra sıvı tüketimine dikkat edip gün içinde aynı saatlerde yapılması öneriliyor. Sabah akşam yapılırsa da da 8 saat ara ile öneriliyor.

Evet canım. Sabah ilk idrarla olmayacak bir de. Aynı saatlerde yapmak da daha net görmeni sağlıyor.

Her gün aynı saatte yapsan koyulaşma olurs

afiyet olsun.. yediğin içtiğin bebek olsun :)

evet ilk idrar ile yapılan hamilelik testi, ovulasyon ilk idrarla yapılmıyor. Sabah ilk idrardan sonra sıvı tüketimine dikkat edip gün içinde aynı saatlerde yapılması öneriliyor. Sabah akşam yapılırsa da da 8 saat ara ile öneriliyor.
Anca aksamları yapabılıyorum zaten işte ypamam hafta sonu net yakalıcamı dusunuyorum ıns yumurtlarım buay

Bugün son akşam bitiyor 12. Gün de bırakıyoruz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti testte 11. Gün koyu 12. Gün belli silik ikisi de sabah ilk idrar yine kafam karıştı çatlamış gibi sanki.
Teste de çalışmaya da devam et canım ama bence ilk idrarla değil gün içi en az iki saat su tüketimine dikkat ederek.

Aaa öyle mi. Ne zaman yapılmalı. Bende öyle biliyordum.
saat 10dan sonra ilk idrarla değil ve her gün ay nı saatte yapılmalı canımm
kızlar okuldayım az önce lavaboya girdim hafif kan gelmiş lütfen yine düşük olmasın :KK43:
canım stres yapma bir çok kişide zaten böyle şey olabiliyor doktora görün belki progestrna başlar
O zaman 16 sına kadar yumurtlama olabilir teste devam. Bende bu hafta bekliyorum bir iki güne olur sanırım yumurtlama.ikinci çizgi koyulaşmaya başladı ama herhangi bir yumurtlama belirtim yok.

Canım eşinin öyle demesi bu konuya senden daha az önem vermesi ile alakalı değil bence. Eğer size doktor bir sorundan dolayı tedavi önerse bence eşin ona harfiyen uyardı sanırım, burada önemli olan bence bu. Sen kendin de diyorsun daha önce yapmadım diye bu konuya önem vermediğin için mi yapmadın? O zaman eşinle aynı yerdeydiniz. Fakat burada birbirimizi çok etkiliyoruz. Sen fayda gördüğünü söyleyen insanları okudukça kürlere başlamış olabilirsin ama demek ki eşin öyle düşünmüyor. Hamile kalmayı da gerçekten onlar mı sağlıyor bilemeyiz. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle eşin nasıl rahat ediyorsa öyle yapmalısınız ve kesinlikle umutsuz olumsuz düşüncelere yer vermemelisiniz. En güzel kür pozitif düşünce :))
haklısın ama aynı yolda birlikte hareket etmeliyiz diye düşünüyorum :/ sana hak veritorum kesinlikle ama duygusal olarak şuan eşime çok kızgınım canm aynen bebek istemiyormuş gibi hareket ediyor

Aynı saatte yaparsan koyulasıp koyulasmadıgını daha net anlarsın cnm

Aynı saatte yaparsan koyulasıp koyulasmadıgını daha net anlarsın cnm
Yok
umarım yumurtlarsın, yakalarsın, değerlendirirsin, döllenir tutunur ve bebek gelir. Tam bir mucize şuraya bak :)
hemde harıka mucıze ah olsun saglıklı plsunlar daha ne ıstenırkı ıns yumurtlarız ve tutunurlar ınsanon psıkolojısını bozuyor işte bile onu duaunmeye baslıyorsun senın kacıncı denemen yas kac cnm

saat 10dan sonra ilk idrarla değil ve her gün ay nı saatte yapılmalı canımm

canım stres yapma bir çok kişide zaten böyle şey olabiliyor doktora görün belki progestrna başlar

haklısın ama aynı yolda birlikte hareket etmeliyiz diye düşünüyorum :/ sana hak veritorum kesinlikle ama duygusal olarak şuan eşime çok kızgınım canm aynen bebek istemiyormuş gibi hareket ediyor
Peki sence gerçekten bebek istemiyor mu yoksa sana bebek istediğini gösterme yöntemi mi yanlış :) sizin güzel ve ortak bir amacınız var yöntemleriniz farklı olsa da bu amaça beraberce ulaşacaksınız. Ama gerçekten bu tavır seni kırıyorsa bence hissettiklerini anlatmalısın, bazen de sadece sevdiğimiz insanlar için yaparız ya bazı şeyleri.. seni keyiflendirmek için belki de başlar. Ama ne olursa olsun olumsuz olma lütfen, bu süreçte bize düşen pozitif düşünmek, mutlu olmak.. gerilim, duygusal çöküş sadece bizi yıpratıyor.. bize de yazık :)

Peki sence gerçekten bebek istemiyor mu yoksa sana bebek istediğini gösterme yöntemi mi yanlış :) sizin güzel ve ortak bir amacınız var yöntemleriniz farklı olsa da bu amaça beraberce ulaşacaksınız. Ama gerçekten bu tavır seni kırıyorsa bence hissettiklerini anlatmalısın, bazen de sadece sevdiğimiz insanlar için yaparız ya bazı şeyleri.. seni keyiflendirmek için belki de başlar. Ama ne olursa olsun olumsuz olma lütfen, bu süreçte bize düşen pozitif düşünmek, mutlu olmak.. gerilim, duygusal çöküş sadece bizi yıpratıyor.. bize de yazık :)
bugun akşam konuşacağım canım :( kür yapması gerekmiyor aslında bu tavrından vazgeçse iyi olacak :(

Yok

hemde harıka mucıze ah olsun saglıklı plsunlar daha ne ıstenırkı ıns yumurtlarız ve tutunurlar ınsanon psıkolojısını bozuyor işte bile onu duaunmeye baslıyorsun senın kacıncı denemen yas kac cnm
Canım benim bir sene oldu fakat sol tüpümde sorun varmış. 3 hafta önce ameliyat oldum tüpüm alındı şimdi 6 ay deneyeceğiz. Doktorum tek yasak var stres, biz buradayız hiç merak etme git keyfine bak diye yolladı hasteneden, ben de onu yapıyorum. 36 yaşındayım bu arada.

Sakin ol öncelikle canım. Yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti.

Back
X