• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk bebekmı cnm olsun bıtane daha var sonucta olur allahın ıznıyle ıns en kısa zamanda hamıle kalırız hepımız
Canım benim bir sene oldu fakat sol tüpümde sorun varmış. 3 hafta önce ameliyat oldum tüpüm alındı şimdi 6 ay deneyeceğiz. Doktorum tek yasak var stres, biz buradayız hiç merak etme git keyfine bak diye yolladı hasteneden, ben de onu yapıyorum. 36 yaşındayım bu arada.

bugun akşam konuşacağım canım :KK43: kür yapması gerekmiyor aslında bu tavrından vazgeçse iyi olacak :KK43:
En güzeli konuşmak canım,bazen senin hissettiğin şeyi yaptığını bile bilmiyor karşı taraf ama konuşarak onun görmesini sağlıyorsun. hem size moral olarak daha iyi gelecektir, daha keyifli bir yumurtlama dönemi daha büyük şans bence :)

Sen ıkı gunde bır degerlendır cnm ben artık adet bıtımınden adete a kalana kdr devam edıcem cunku akıntımm olursa 22 23 e kadar devam ederım catlarsa
Zor oluyor hem iş hem bu bebek yapma çalışmaları saçlarımın kuruması zaman alıyor kurutma makinesi ile bile zor kuruyor :110:

saat 10dan sonra ilk idrarla değil ve her gün ay nı saatte yapılmalı canımm

canım stres yapma bir çok kişide zaten böyle şey olabiliyor doktora görün belki progestrna başlar

haklısın ama aynı yolda birlikte hareket etmeliyiz diye düşünüyorum :/ sana hak veritorum kesinlikle ama duygusal olarak şuan eşime çok kızgınım canm aynen bebek istemiyormuş gibi hareket ediyor
Tamam canım çok sağol.

Ilk bebekmı cnm olsun bıtane daha var sonucta olur allahın ıznıyle ıns en kısa zamanda hamıle kalırız hepımız
Evet ilk bebek olacak, kendileri biraz nazlı çıktı ama yapacak bir şey yok. Umarım gelir ve hayata da bu inatla tutunur :)

Koku suyu galiba canım hem eşime hem bana mecit efendinin var yaa onu içiyoruz konsantre olan
Bizde ondan içiyoruz. Ama başladığımızdan beri eşimde isteksizlik var. Aktar ilk 1 hafta vücudun alışma süreci demişti zaten alırken. Bakalım düzelecek mi yoksa bırakcaz. Sende böyle bi durum oldu mu?

En güzeli konuşmak canım,bazen senin hissettiğin şeyi yaptığını bile bilmiyor karşı taraf ama konuşarak onun görmesini sağlıyorsun. hem size moral olarak daha iyi gelecektir, daha keyifli bir yumurtlama dönemi daha büyük şans bence :)
konuşunca halledemeyeceğimiz hiç bir şey yok aramızda aslında...
ama iki gündür böyle bir iletişimsizlik var aramızda... belki bugun hallederiz.. kızgınlığım geçince konuşmaya başlayabiliyorum ben, o zamana kadar kös kös oturuyorum :) kelimeler ağzıma gelip orda kalır kızgın olunca bugun konuşmayı deneyeceğim :/

Zor oluyor hem iş hem bu bebek yapma çalışmaları saçlarımın kuruması zaman alıyor kurutma makinesi ile bile zor kuruyor :110:
Ay sorma tabıkı uorgunsun yat calıs ıkıgunde bır banyosu ay gıtsın dıye sur kalmadan ;)

Evet ilk bebek olacak, kendileri biraz nazlı çıktı ama yapacak bir şey yok. Umarım gelir ve hayata da bu inatla tutunur :)
Inanmayı bırakmamak şazım zaten cnm stresten hersey oluyor bılıyosun yumurtalar catlamıyor mesela :) ah o yumurtalar dıyorum su buay testın koyulascagı zamanı ıple cekıyorum dusunuyorum sureklı Cumartesi progestan ılacına baslıcm

konuşunca halledemeyeceğimiz hiç bir şey yok aramızda aslında...
ama iki gündür böyle bir iletişimsizlik var aramızda... belki bugun hallederiz.. kızgınlığım geçince konuşmaya başlayabiliyorum ben, o zamana kadar kös kös oturuyorum :) kelimeler ağzıma gelip orda kalır kızgın olunca bugun konuşmayı deneyeceğim :/
Bence burada tek bir yöntem ve tek bir doğru yok. Ayrıca zaman zaman alınmak küsmek de olabilir sonuçta gayet insani duygular. Önemli olan ne olursa olsun çözecek güçte ve niyette olacağın bir ilişkiye sahip olmak. Kızgın olduğunda konuşmamak önce bir yatışmak daha iyi bile olabilir. Çünkü o zamanki algıların ile sakin olduğun zamanki algılar daha farklı. Sakinleşince her zaman daha iyi bir iletişim kuracağın için bence en iyisini yapıyorsun. Bu akşam umarım keyfin yerine gelir

Inanmayı bırakmamak şazım zaten cnm stresten hersey oluyor bılıyosun yumurtalar catlamıyor mesela :) ah o yumurtalar dıyorum su buay testın koyulascagı zamanı ıple cekıyorum dusunuyorum sureklı Cumartesi progestan ılacına baslıcm
Kesinlikle canım, stresten uzak olmak ve her ay inançla baştan başlamak çok önemli. Havadan nem kapıyor bu yumurtalar; bu süreci sakin, huzurlu, neşeli geçirmek en iyisi.zaten bizim yapabileceğimiz de bu.

Bence burada tek bir yöntem ve tek bir doğru yok. Ayrıca zaman zaman alınmak küsmek de olabilir sonuçta gayet insani duygular. Önemli olan ne olursa olsun çözecek güçte ve niyette olacağın bir ilişkiye sahip olmak. Kızgın olduğunda konuşmamak önce bir yatışmak daha iyi bile olabilir. Çünkü o zamanki algıların ile sakin olduğun zamanki algılar daha farklı. Sakinleşince her zaman daha iyi bir iletişim kuracağın için bence en iyisini yapıyorsun. Bu akşam umarım keyfin yerine gelir
inşallh canım teşekkür ederim desteğin için. :):KK200:

Kesinlikle canım, stresten uzak olmak ve her ay inançla baştan başlamak çok önemli. Havadan nem kapıyor bu yumurtalar; bu süreci sakin, huzurlu, neşeli geçirmek en iyisi.zaten bizim yapabileceğimiz de bu.
Ahahah aynen ben duyorum esıme buaksam kendını hazırla ısımız var artık kacısı yok ucuncu ayım bu benımde daha yenı keske en astan korunmasaydım da en azından bukadar strese gurmzdık sımdı olcakmı nıye olmuyo bende herseyı takan bı tıpım ;(

Ahahah aynen ben duyorum esıme buaksam kendını hazırla ısımız var artık kacısı yok ucuncu ayım bu benımde daha yenı keske en astan korunmasaydım da en azından bukadar strese gurmzdık sımdı olcakmı nıye olmuyo bende herseyı takan bı tıpım ;(
Kaç yaşındasın ki stres yapıyorsun? Üç ay çok kısa bir zaman bir yıl dene dedikleri ortamda.. karar verdiğinde,hatta mümkünse üç ay önceden tüm kontrollerini yaptırıyorsun ve sorun yoksa bir sene dene diyorlar sonuçta.

Kaç yaşındasın ki stres yapıyorsun? Üç ay çok kısa bir zaman bir yıl dene dedikleri ortamda.. karar verdiğinde,hatta mümkünse üç ay önceden tüm kontrollerini yaptırıyorsun ve sorun yoksa bir sene dene diyorlar sonuçta.
28 e gırdım cnm evet 21 aylık evlıyım etrafımdakı ınsanların sorunları cıktı gcn yasta oyuzden korkuyorum ben takıntılıyım bıseye taktımmı hemen olmassa paıkolojım bozuluyo;) zaten evlenıp baska sehıre geldım yalnız hıssedıyorum calıstıgım halde oyle kendı kendıme stres yapıyoum ıste

28 e gırdım cnm evet 21 aylık evlıyım etrafımdakı ınsanların sorunları cıktı gcn yasta oyuzden korkuyorum ben takıntılıyım bıseye taktımmı hemen olmassa paıkolojım bozuluyo:KK66: zaten evlenıp baska sehıre geldım yalnız hıssedıyorum calıstıgım halde oyle kendı kendıme stres yapıyoum ıste
Doktora gidip kontrollerini yaptırdıysan sorun edecek bir şey yok bence. Herkeste var diye sende olacak değil kimsede olmayan bir şey de sende olabilir. Sorun bile olsa canım yeter ki çözümsüz olmasın. Ben de bazen takıntılı olurum. Yalnız olunca da kafa dağıtamayıp iyice büyür o takıldığın şeyler. Ama bir noktada sıkılır silkelenirim. Çünkü gerilim ile uzun yaşayamama gibi bir huyum var bu da takıntılara iyi geliyor.

Doktora gidip kontrollerini yaptırdıysan sorun edecek bir şey yok bence. Herkeste var diye sende olacak değil kimsede olmayan bir şey de sende olabilir. Sorun bile olsa canım yeter ki çözümsüz olmasın. Ben de bazen takıntılı olurum. Yalnız olunca da kafa dağıtamayıp iyice büyür o takıldığın şeyler. Ama bir noktada sıkılır silkelenirim. Çünkü gerilim ile uzun yaşayamama gibi bir huyum var bu da takıntılara iyi geliyor.
Haklısın cnm oyalanmak lazım sureklı olumlu olmak lazım olumsuzlukta zaten olcago varsada olmuyor hayırlısıyla ıns allahın ıznıyle hamıle kalırız dua edıyorum

Ya kızlar bu göğüs ucu ağrısı nasıl oluyor sıkınca mı ağrıyor normalde de ağrı mı olması gerekiyor kafamda deli sorular:110:

Back
X