• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O antibiyotiklerden belki 50 kutu bitirmişimdir ben çözüm değil onlar malesef. İdrar kültürü ver en yakın zamanda. Antibiyotikte adeti geciktiriyor enfeksiyonda.[/
Gecen ay vermistim fitil vermisti doktor iyi geldi baya ama bu sefer ihtimal vermedim enfeksiyona yanma agri hic bisey yoktu cok gidiyodum onuda hamilelige yormuştum :KK16: yanılmışım

Kızlar bata tam bir hafta var yumurta akı kıvamında beyaz akıntım gelmiş yumurtam mı çatladı ? Eğer çatladıysa bugüne 14 ekleyip mi bat sayayım ? Acil yardım ona göre değerlendiricem:KK49:

Akıntıya takmıs durumdayım , yolda gördüğüme soru sorar gibi hissediyorum artık kendimi :olamaz:
Benim bat dündü yani cuma . Bir hafta önce de beyaz yogun kıvamlı akıntım oldu 2-3 gün .. sonra kuruluk geldi . Şimdi adet olmam gerekirken tekrar aynı akıntı geliyor bembeyaz ama .. bu ne ben anlamadım adet mi olcam , yoksa tekrar mı yumurtluyorum, yoksa hamilemiyin kafam allak bullakkk :KK51:

Kızlar bata tam bir hafta var yumurta akı kıvamında beyaz akıntım gelmiş yumurtam mı çatladı ? Eğer çatladıysa bugüne 14 ekleyip mi bat sayayım ? Acil yardım ona göre değerlendiricem:KK49:

Ya da geçen sefer 1 hafta geciktim yine gecikcem de üstüne 14 gün mü eklicem senin demen gibi .. ay cıldırcam biri bize cevap versin yardım etsin , körler sağırlar birbirini agırlar , sen millete soruyosun ben sana :halay:

Akıntıya takmıs durumdayım , yolda gördüğüme soru sorar gibi hissediyorum artık kendimi :olamaz:
Benim bat dündü yani cuma . Bir hafta önce de beyaz yogun kıvamlı akıntım oldu 2-3 gün .. sonra kuruluk geldi . Şimdi adet olmam gerekirken tekrar aynı akıntı geliyor bembeyaz ama .. bu ne ben anlamadım adet mi olcam , yoksa tekrar mı yumurtluyorum, yoksa hamilemiyin kafam allak bullakkk :KK51:

Seninki daha karışıkmış valla :) bende anlamadım bu akıntı işini eğer öyle sayacaksam bat 1 hafta ileri atar o da çok saçma geldi bana napıcam bilmiyorum adam da kurudum diyor zaten istesem de değerlendiremicem galiba:olamaz::KK48:

Ya da geçen sefer 1 hafta geciktim yine gecikcem de üstüne 14 gün mü eklicem senin demen gibi .. ay cıldırcam biri bize cevap versin yardım etsin , körler sağırlar birbirini agırlar , sen millete soruyosun ben sana :halay:
Valla herkeste uyudu ben sen merakta kaldık böyle iyi mi:KK48:

Seninki daha karışıkmış valla :) bende anlamadım bu akıntı işini eğer öyle sayacaksam bat 1 hafta ileri atar o da çok saçma geldi bana napıcam bilmiyorum adam da kurudum diyor zaten istesem de değerlendiremicem galiba:olamaz::KK48:

Haha benimki de bana “ bu da can he o derenin suyu nerden geliyo diye bi sor” diyo :KK48: Ama yine devam ... valla benimki karısık benim geçen ay 1 hafta ileri attı yine atarsa sasırmam , bünyem ilk defa korunmadıgımız için tepki verdi sanırım cünkü hiç gecikmezdim ben . Ama gecen sefer böyle beyaz akıntı olup da ardından gelmedi adet , kuruluk olmustu da gelmişti. Tani bi hafta ileri atması sacma olmaz benmki attı.. ama inşallah atmaz senin tabi

Valla herkeste uyudu ben sen merakta kaldık böyle iyi mi:KK48:

Evet öyle oldu galibaa herkesin kafa da karısık .. herkesin bünyesi de farklı birine denilen diğerinde cıkmıyor , ne desek ne düşünsek bilemedim.. test yaptım ven negatif diye umudumu yitiriyordum ama akıntılar cogalınca bi umut oldu . İdrarda cıkmamıstır belki dedim.. bir de yumurtlamamı da takip etmiyorum her gün nerdeyse ilişki oldu , o yüzden belki son zamanlardakilerde olmustur israra yansımamıstır diye de umutlandım,, venimki bir muamma oldu valla , kırmızı bekliyorum sadece

Haha benimki de bana “ bu da can he o derenin suyu nerden geliyo diye bi sor” diyo :KK48: Ama yine devam ... valla benimki karısık benim geçen ay 1 hafta ileri attı yine atarsa sasırmam , bünyem ilk defa korunmadıgımız için tepki verdi sanırım cünkü hiç gecikmezdim ben . Ama gecen sefer böyle beyaz akıntı olup da ardından gelmedi adet , kuruluk olmustu da gelmişti. Tani bi hafta ileri atması sacma olmaz benmki attı.. ama inşallah atmaz senin tabi
O zaman geç yumurtlamışız demektir ileri attıysa tüh ben kaçırdım :/ bi dahaki aya artık napalım... cidden ama her denilene kafa yoruyorum burayı okudukça ne zormuş hamile kalmak filmlerde bir kerede hop karın şişiyor biz niye bu kadar bekliyoruz ya bu kadar kolaysa :KK12:

O zaman geç yumurtlamışız demektir ileri attıysa tüh ben kaçırdım :/ bi dahaki aya artık napalım... cidden ama her kafa yoruyorum burayı okudukça ne zormuş hamile kalmak filmlerde bir kerede hop karın şişiyor biz niye bu kadar bekliyoruz ya bu kadar kolaysa :KK12:
Benim bir arkadasım dogum kontrol hapı kullanırken kaldı ama düşük yaptı , ondan önce de korunurken hamile kaldı onu da aldırmıstılar . Yani kimisi için istemese de bu durum olusuyor dikkat etse önlem alsa dahi oluyor ,, aslında biz bosuna üstüne bu kadar düşüyoruzx ama bilinçli kalmaya calısınca da böyle sebepler arıyor insan ne yapalım :KK64: Rüyama gircek yakında .. dün gece yorgan morgan gördüm pembiş pembişş sanki dogum yapmısım da bana yatak hazırlıyorlar gibi .. bilnçaltı sen nelere kadirsin :oops:

Benim bir arkadasım dogum kontrol hapı kullanırken kaldı ama düşük yaptı , ondan önce de korunurken hamile kaldı onu da aldırmıstılar . Yani kimisi için istemese de bu durum olusuyor dikkat etse önlem alsa dahi oluyor ,, aslında biz bosuna üstüne bu kadar düşüyoruzx ama bilinçli kalmaya calısınca da böyle sebepler arıyor insan ne yapalım :KK64: Rüyama gircek yakında .. dün gece yorgan morgan gördüm pembiş pembişş sanki dogum yapmısım da bana yatak hazırlıyorlar gibi .. bilnçaltı sen nelere kadirsin :oops:
Ah o rüyalar yok mu :) bende dün gece bir oğlum olduğunu gördüm :) ama tabi düşününce giriyor hemen bilinçaltına 3 aydır çocuk istiyorum ama çalışma yok 2-3 kere çalışmış bırakmışım bi de bekliyorum :KK48:bu ay tam günlerinde çalıştık bakalım hem de tatildeydim takmadım ama bu akıntı benim aklımı çok çeldi :/

Ah o rüyalar yok mu :) bende dün gece bir oğlum olduğunu gördüm :) ama tabi düşününce giriyor hemen bilinçaltına 3 aydır çocuk istiyorum ama çalışma yok 2-3 kere çalışmış bırakmışım bi de bekliyorum :KK48:bu ay tam günlerinde çalıştık bakalım hem de tatildeydim takmadım ama bu akıntı benim aklımı çok çeldi :/

İnşallah vardır bişiler de hayırlı haberler alırız, geçen ay biz de tam değerlendiremedik yarısında karar verdik yapmaya ve 15 gün vardı zaten adete .. sonra da gecikme yasayınca umut olmustu.. cok calısmak gerek cok :KK49: yılmadan devam

İnşallah vardır bişiler de hayırlı haberler alırız, geçen ay biz de tam değerlendiremedik yarısında karar verdik yapmaya ve 15 gün vardı zaten adete .. sonra da gecikme yasayınca umut olmustu.. cok calısmak gerek cok :KK49: yılmadan devam
İnşallah canım hepimiz alırız bir an önce güzel haberler :)

Aynen sorma. Bende bi muhabbet kusu var yavruyken aldik konusa konusa dile geldi simdi ben kendini nasil sevip konusuyosam aynisini soyluyor kac kelime biliyor saymadim dusun. Bazen hilal ahmet cirkin sisko diyo ahahhaa esim de diyo bizim hatun konusa konusa dile getirdi bunu masallah diyo onun dedigini demiyo ama benim dedigim kelimeyi iki gunde ogreniyor. Ablamda kusu boyle seven evladini nasil sever artik gorucez diyo velhasil ben kusa kiyamiyorum evlada hic kiyamam :)
Ben sizin o kuşunuzu yirim.zaten insanda merhamet varsa insani da sever hayvanı da.sende anlasilan çok merhametlisin canim.
Ne güzel o da size bi nefes.çocuk gibi insan eğleniyor.

Gecen ay kac gunde adet olmustun muhtemeln bu gelen normal akinti canim bendede var koyu beyaz kokusuz yumurtlama tarihine 14 eklenip yni adet tarihi belirleniyor gecen ayin adet uzunlugundan 14 cikar canim o gün yumurtlama gunun.

Canim rahim adet öncesindede temizlenmek icin akinti salgılar beyaz kivamli muhtemelen gelir adetin testte yapmissin sanirim negatif cikmis kafani rahat tutmaya calis stres geriye attirir belkide bu ay gec yumurtlama olduysada ileri atabilir bat tarihini.

Back
X