Kizlar regli birkac gun gecmesine ragmen testte negatif cikip da hala umidi olan var mi benim gibi![]()
Ben varımmm 3. Gün bugün ..ilk gün test yaptım sadece . bakalım bekliyoruzz
sende bir farklılık var mı acabaa yaaaAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar regli birkac gun gecmesine ragmen testte negatif cikip da hala umidi olan var mi benim gibi![]()
sende bir farklılık var mı acabaa yaaaAa yalniz degilim demek ki :) Walla bende regl belirtisi de dahil neredeyse hicbir belirti yok, testi de 7-10 gun gecince yaparsaniz daha iyi yaziyor internette, o yuzden beklemedeyim ben de bir umit, eger regl olmazsam tekrar yapacagim, insallah hamileyizdir de saklaniyorlardir simdilik oradaBen varımmm 3. Gün bugün ..ilk gün test yaptım sadece . bakalım bekliyoruzzsende bir farklılık var mı acabaa yaaa
Yok canım. Akıntı yumurta çatladığında yani yumurtlamadan bi gün sonra oluyor. O günden 13 gün sayacaksın.
İdrar yaparken yanma ve ateşlenme dışında bende de belirti yoktu. Eğer çok su tüketiyorsan yanmayı gizliyordur ondan anlamıyorsundur. Yapabilirsen bi ay soğan kürü yap. Ben enfeksiyondan vazgeçtim dedim olmuyor napiim hamilelik için soğan kürü yapayım dedim kasık ağrım oluyordu aşırı onun için doktora gittim idrar ve kan tahlili aldı. Bana dönüp sen ne yaptın ağır enfeksiyon varmış sende dedi. Tertemiz çıkmış idrar tahlilim kültür de vermiştim o da temizmiş. Sırf bundan dolayı bile soğan kürü yaparım dedim :)Gecen ay vermistim fitil vermisti doktor iyi geldi baya ama bu sefer ihtimal vermedim enfeksiyona yanma agri hic bisey yoktu cok gidiyodum onuda hamilelige yormuştumyanılmışım
Canim rahim adet öncesindede temizlenmek icin akinti salgılar beyaz kivamli muhtemelen gelir adetin testte yapmissin sanirim negatif cikmis kafani rahat tutmaya calis stres geriye attirir belkide bu ay gec yumurtlama olduysada ileri atabilir bat tarihini.
Aa yalniz degilim demek ki :) Walla bende regl belirtisi de dahil neredeyse hicbir belirti yok, testi de 7-10 gun gecince yaparsaniz daha iyi yaziyor internette, o yuzden beklemedeyim ben de bir umit, eger regl olmazsam tekrar yapacagim, insallah hamileyizdir de saklaniyorlardir simdilik orada![]()
Ben gecen ay yapmiştim sogan kürünü tekrar yapsam bisey olur mu kiİdrar yaparken yanma ve ateşlenme dışında bende de belirti yoktu. Eğer çok su tüketiyorsan yanmayı gizliyordur ondan anlamıyorsundur. Yapabilirsen bi ay soğan kürü yap. Ben enfeksiyondan vazgeçtim dedim olmuyor napiim hamilelik için soğan kürü yapayım dedim kasık ağrım oluyordu aşırı onun için doktora gittim idrar ve kan tahlili aldı. Bana dönüp sen ne yaptın ağır enfeksiyon varmış sende dedi. Tertemiz çıkmış idrar tahlilim kültür de vermiştim o da temizmiş. Sırf bundan dolayı bile soğan kürü yaparım dedim :)
Kızlar Allah izin verirde bebisim varsa ve hayirlisiyla doğurabilirsem terazi burcu oluyormuş.çevremde hiç yok.sizce nasıl teraziler?bende kova burcuyum.
Canım benim eşim ve kuzenim terazi o sainliklerine hayranimSüperdir sen gönlünü ferah tut. Süper bir burçlu bir bebeğin olacak :))) Birçok başarılı isim terazi burcudur. Dengelidir, adeletlidir. Uysal, uyumludur. Ben hic cadi, fena olarak niteledigim bu burcta insan gormedim. Cok terazi burcu arkadasim var, hepsi de çok iyiler. Hic erkek olanini tanimadim yalniz, benim tanidiklarim bayan. Bende bu ay olsun çok istemiştim.
Amin canim hepimiz insallah. Valla bobrek falan gibi biseyler dedi ama diger geldiginde yapalim onlarida dedi iste gidince yapilacak gulumIns sağlıkcakla duyarsiniz canim.test ne testiymis canim
Sanirim var belli ikinci cizgi canim ben battan sonraki 5.gun gitmistim ama keseyi bile goremedik sonraki hafta gorebiliyosun :)Kızlar erken gebelik testi yap demiştiniz bugün presictor aldım. Testim bu bat 1şubatnaz2018 beni listeye eklemişmiydin :) sizce ne zaman doktora gitmeliyim ?
Canım önce kan testi yaptır kesinleştir.Doktora daha sonra gidersin.Teste göre ikinci çizgi gayet belli. Şimdiden hayırlı olsunKızlar erken gebelik testi yap demiştiniz bugün presictor aldım. Testim bu bat 1şubatnaz2018 beni listeye eklemişmiydin :) sizce ne zaman doktora gitmeliyim ?
Hayırlı olsun canım :) kan testi yaptır garantile doktora sonra gidersin zaten.Kızlar erken gebelik testi yap demiştiniz bugün presictor aldım. Testim bu bat 1şubatnaz2018 beni listeye eklemişmiydin :) sizce ne zaman doktora gitmeliyim ?
Ben tam da o gunu degerlendirdim.14 gun sonrasi da test yaptim cift cizgiyi gordumKızlar bata tam bir hafta var yumurta akı kıvamında beyaz akıntım gelmiş yumurtam mı çatladı ? Eğer çatladıysa bugüne 14 ekleyip mi bat sayayım ? Acil yardım ona göre değerlendiricem![]()

Ay ne güzel.o zaman canim.ben akillı uslu çocuk istiyorum.beni yormasın ki bi surü çocuk yapayim.ben kova esim de balik burcu çocuk da terazi olursa sakin bi aile oluruz.Süperdir sen gönlünü ferah tut. Süper bir burçlu bir bebeğin olacak :))) Birçok başarılı isim terazi burcudur. Dengelidir, adeletlidir. Uysal, uyumludur. Ben hic cadi, fena olarak niteledigim bu burcta insan gormedim. Cok terazi burcu arkadasim var, hepsi de çok iyiler. Hic erkek olanini tanimadim yalniz, benim tanidiklarim bayan. Bende bu ay olsun çok istemiştim.
Ne güzel canim.sakin insani severim.sakin ve nerde ne yapacağini bilen.Canım benim eşim ve kuzenim terazi o sainliklerine hayranim
Hadi gözün aydin canim.sana demistim bak hamile çiktin.Saglıkla kucagina al canim.Kızlar erken gebelik testi yap demiştiniz bugün presictor aldım. Testim bu bat 1şubatnaz2018 beni listeye eklemişmiydin :) sizce ne zaman doktora gitmeliyim ?
Anladim canim.ins hersey normaldir.Amin canim hepimiz insallah. Valla bobrek falan gibi biseyler dedi ama diger geldiginde yapalim onlarida dedi iste gidince yapilacak gulum
Canım hadi hayırlı olsun seni inatla şubat hatuna eklememiştim biliyordum hamiş olduğunu ama belki çıkmaz diye ısrar etmedim. Çok sevindim hayırlı olsun. Seni hamiş olarak eklemek inan beni çok sevindirdi :)Kızlar erken gebelik testi yap demiştiniz bugün presictor aldım. Testim bu bat 1şubatnaz2018 beni listeye eklemişmiydin :) sizce ne zaman doktora gitmeliyim ?