Ne için çağırdığına bağlı canım. Bişey demedi mi. Adetliyken pek vajinal muayene yapmıyorlar. Ultrason falan yapmaları gerekirse de kılıf geçiriyorlar alete. Sıkıntı olmuyor korkma.Kızlar doktorum bana adetin 2.günü gel dedi yarın gitcem de muayeneyi vajinal mi yapıyor bilen var mı?
vajinal oluyor bazen canim .Ben bir kez gitmistim oyle bakmıştı .Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun .Kızlar doktorum bana adetin 2.günü gel dedi yarın gitcem de muayeneyi vajinal mi yapıyor bilen var mı?
Canim ilk belirtim kesinlikle kabız olmam.Canım bir şey soracağım sana Sen yumurtlamadan hemen sonra ne gibi belirtiler hissettin paylaşır mısın bizimle )))
Anladım canım. 3te yaptığınız tutmamıştır büyük ihtimalle. 11'de yaptığınız tutmuştur. Bende ara veriyorum bazen ama yumurtlama günü peşpeşe yaptık. Tutar inşallah.Şöyle anlatim canim.
Adetim 4 gün sürdü 5.gün banyo yaptim.iyice kesilsin diye.
8 9 10 11 gece 1 kere yaptik.
12.gun akintim geldi.esim nobete gitti yapamadik.
13.gün öglen 3 te 1 kere yaptik.aksama kasik ağrim başladi.
14.15.günler gece 1 kere yaptik.
Ondan sonra bu zamana kadar hic yapmadik.
hadi yaa adetliykende çok kötü olur, aminn inşallah canımmvajinal oluyor bazen canim .Ben bir kez gitmistim oyle bakmıştı .Rabbim hepinizin kucaklarini doldursun .
Bir sey olmaz gerilirsen zor gecer .Normal bunlar oyle düşün .Ben hamileyken kanamam oluyor dusun onda bile vajinal bakiyor dr .Alismamiz lazim örtü örtüyor zaten .hadi yaa adetliykende çok kötü olur, aminn inşallah canımm
Bende öyle dusünüyorum canim.hcg değerim zaten 11.yada 10.günü işaret ediyor.Anladım canım. 3te yaptığınız tutmamıştır büyük ihtimalle. 11'de yaptığınız tutmuştur. Bende ara veriyorum bazen ama yumurtlama günü peşpeşe yaptık. Tutar inşallah.
Aynen canım öyle yapmaya çalışıyoruz. Bende ilk günden beri var kuruluk. Başımın belası. Şimdiye kadar direttim ama olmuyor sipariş verdim internetten su bazlı kayganlaştırıcı. Doktor önermişti. Yumurtlama günleri kullanmıycam ama engel olur mazallah. :)Bende öyle dusünüyorum canim.hcg değerim zaten 11.yada 10.günü işaret ediyor.
Inş seninde tutar canim.çalışmaları yumurtlamadan sonraki günlerde 2 günde bire düsürün.
Insan şeyden beziyor sonra.kuruluk oluyor.
Evet canim.kullanma belki spermleri öldürür.Aynen canım öyle yapmaya çalışıyoruz. Bende ilk günden beri var kuruluk. Başımın belası. Şimdiye kadar direttim ama olmuyor sipariş verdim internetten su bazlı kayganlaştırıcı. Doktor önermişti. Yumurtlama günleri kullanmıycam ama engel olur mazallah. :)
Evet canim.kullanma belki spermleri öldürür.
Bende öyle kuruluk oluyordu ki vajinumus gibiydi.duvar oluyordu resmen.
Esime diyordum ki bi hamile kalırsam daha sen benim yüzümü zor görürsün:)
Ben test yapsam ne zaman çıkar ki canımCanim ilk belirtim kesinlikle kabız olmam.
Dölenme 30 saat süren bisey
Benim ilk haftadan beri gecmeyen kabızım ve gazim vardi.böbreklerimin oldugu bölgelere agri giriyordu.ama ben üsüttüm zannettim.
Sonra geceleri 21.22.23.günlerde midem bulanmaya basladı.24.gün sağ kasıgimda bi hassaslik olustu.igne batar gibi oldu.esime hic aklimda yokken is yaparken git eczaneye test al gel dedim.ama oylesine.
Testi yapinca ikincisi silik cikti.
25.gun sağ kasigim iyice agrimaya basladi
Gobege yakin bölge yürüyünce ağrıdi.bugun bat günumdü.
Bu siralar da boğazim icten yaniyor.
Sağ bacagim ağrıyor ve çok hapsuruyorum.
Canim e2 ile ilgisi yok kesinlikle.benim 51 di.hahaha kabul etmez Eminim.
Kendini kasmayınca daha rahat olduğunu farkettim ama yine de ilk aşamada ağrı oluyor. Bende e2 düşüktü ya o neden olabilir diye okumuştum. Yükseldi yine aynı. Bi nedeni olmalı bence. Niye herkeste yok.
Canim kuruluk olunca da spermler ilerleyemiyormus .Su bazli kayganlaştırıcı kullanman isabet olur. Ayrica preseed jel sperm dostu hamile kalmayi kolaylastirici jel olarak geciyor.Bir araştır istersen.Aynen canım öyle yapmaya çalışıyoruz. Bende ilk günden beri var kuruluk. Başımın belası. Şimdiye kadar direttim ama olmuyor sipariş verdim internetten su bazlı kayganlaştırıcı. Doktor önermişti. Yumurtlama günleri kullanmıycam ama engel olur mazallah. :)
birçok kez oldum ama adetliyken hiç olmamştım umarım son olur. Bebeğine birşey mi olduBir sey olmaz gerilirsen zor gecer .Normal bunlar oyle düşün .Ben hamileyken kanamam oluyor dusun onda bile vajinal bakiyor dr .Alismamiz lazim örtü örtüyor zaten .
Canim batin 7 subat gözüküyorBen test yapsam ne zaman çıkar ki canım
Canim vajinalde kullanilan alet ne bebege zarar verir ne de rahme .Cubuk zaten .El mahkum kanama bolgesini tespit icin mecbur baktilar o an onu düşünmüyorsun zatenbirçok kez oldum ama adetliyken hiç olmamştım umarım son olur. Bebeğine birşey mi oldu
Canim e2 ile ilgisi yok kesinlikle.benim 51 di.
Ya biz çok çocugu kafaya taktik.normal şeapmayi unuttuk.
Esim de hadi ordan dedi zaten.simdi tatlideyiz.bi yalnız yakalarsa yandim zaten ben.
Ayrı yatiyoruz.bisey yapamayinca kuduruyor:)
Öyle miymiş canım. Ayy Allah razı olsun. O zaman yumurtlama günlerimde de kullanıyorum. Aslında düşününce mantıklı. Spermler vajina sıvısı içinde ilerleyerek rahme geçiyor. Hiç düşünmemiştim bu şekilde. Bi iki kereden sonra kuruluk gidiyor ama bende başta oluyor sadece. Yani 1 dk anca oluyor. Kalanı normal rahat acısız. Ben ilk girişteki ağrı için kullanmayı düşünüyordum.Canim kuruluk olunca da spermler ilerleyemiyormus .Su bazli kayganlaştırıcı kullanman isabet olur. Ayrica preseed jel sperm dostu hamile kalmayi kolaylastirici jel olarak geciyor.Bir araştır istersen.
Canim bence bu aralar yaklaşmasin bana.gecen bizimkiler evden gitti.bende uzaniyordum.üstüme cumburlop atladi.nerdeyse bebisime bisey olacakti.kız eziyet etme adama bizim gibi değil onlar
22 sinde yumurtladım canım öncesini ve sonrasını her gün değerlendirdim Allah'ın izniyle.yumurtlamadan 2 gün sonra kabızlık göğüs ağrısı ve batması başladı ve aşırı gaz sancısı oluyor ve felaket bel agrım var bu kadar erken belirti gösterir mı acabaCanim batin 7 subat gözüküyor
Eger erken yumurtladiysan ve eger varsa test kitinde en erken 3 şubatta silik bi cizgi gorebilirsin.erken gebelik testlerinde daha erken görebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?