- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 35
Çok teşekkür ederim, çok mutluyum inşallah hayırlısıyla yüzünü de görürüm inşallah, burada benimle sorularımla çok ilgilendiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimCanım hadi hayırlı olsun seni inatla şubat hatuna eklememiştim biliyordum hamiş olduğunu ama belki çıkmaz diye ısrar etmedim. Çok sevindim hayırlı olsun. Seni hamiş olarak eklemek inan beni çok sevindirdi :)
Bizde sadece yumurtlama gününden ilk günü degerlendire bildik benimde umudum yok hayırlısı Allah'tankarnımın altına ufaktan kramplar girer gibi oldu ama geçti şu an.
benm bu ay olması mucize gibi olacak canım bu ay yumurtlama günleri çalışamadık. ve ilişki günümüz çok az :/
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin ?Kızlar 9 gun once beta hcg 0.100 cikmisti 4 gun once 0.37 cikti ayni yerlerde yapilan testler hala adet olmadim gec dollenme olabilir mi
Cnm hayırlı olsun belirtin varmiydiÇok teşekkür ederim, çok mutluyum inşallah hayırlısıyla yüzünü de görürüm inşallah, burada benimle sorularımla çok ilgilendiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Canim o akinti yumurtlamadan bir gün once geliyor.sonra da yumurtlama akintisi geliyor.imkanin varsa bugünü de degeelendir.nasil olsa daha bugün başladiniz esinin spermi birikmistir.bide sen zaten erken yumurtluyorsun.bugünler senin icin daha önemli.Adetin 8. Günü bugün ve 6. Gün bitmişti adet o gün gelmedi hiç bişi 7. Gün de gelmedi neyse o gece yani dün gece çalıştık bugün sabah pembe gibi akıntı geldi sonra koyu yapış yapış bişiler geldi ee bu ne demek
Ay ne bileyim ya adetin devamıdır filan erken yumurtluyordum da bu kadr da değildi sanki her ay değişik bişiler oluyor vücudum da ay işimi nasıl kandırcam ki dün gece zor ikna ettim çok çalışıyo yorgun bu gün de çalışıyor yoğun işleriCanim o akinti yumurtlamadan bir gün once geliyor.sonra da yumurtlama akintisi geliyor.imkanin varsa bugünü de degeelendir.nasil olsa daha bugün başladiniz esinin spermi birikmistir.bide sen zaten erken yumurtluyorsun.bugünler senin icin daha önemli.
Olabilir canım ay hadi inşallahKızlar 9 gun once beta hcg 0.100 cikmisti 4 gun once 0.37 cikti ayni yerlerde yapilan testler hala adet olmadim gec dollenme olabilir mi
Vardı canım, yumurtlamadan sonraki 8. Gün bel ve kaşık ağrım oldu gün boyunca, 9.gün göğüslerimde ağrı hissettim. Şöyle bir his; sanki göğüsünden üşütmüşsün nefes alıp verirken ağrıyor gibiydi. Bugün daha çok hassasCnm hayırlı olsun belirtin varmiydi
Hayırlısı canımm :) :)Bizde sadece yumurtlama gününden ilk günü degerlendire bildik benimde umudum yok hayırlısı Allah'tan
Canim o zaman yarin yapin.çok da zorlamak iyi degil.Ay ne bileyim ya adetin devamıdır filan erken yumurtluyordum da bu kadr da değildi sanki her ay değişik bişiler oluyor vücudum da ay işimi nasıl kandırcam ki dün gece zor ikna ettim çok çalışıyo yorgun bu gün de çalışıyor yoğun işleri
Hayırlısı canımm :) :)Bizde sadece yumurtlama gününden ilk günü degerlendire bildik benimde umudum yok hayırlısı Allah'tan
Bir onceki gun yaptiysaniz döllenir canim.bende akintinin geldigi gun yapamamistim.Galiba haberim olmadan yumuş olmuş ve tamda o gün birlikte olmadık Allahımben 45 günde adet oluyorum diye onu bazaldim şimdi 3 gündür test yaptım hafif köyü çizgi vardı şimdi yok oldu
Geçen ayda böle oldu ve tutmadı bu ay 16. Gün falan olmuş oluyor imkansız gibi bişey ben 26 sında falan olurum oyyy oyy inşallah diyeyim ama çok üzüldümBir onceki gun yaptiysaniz döllenir canim.bende akintinin geldigi gun yapamamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?