Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim, çok mutluyum inşallah hayırlısıyla yüzünü de görürüm inşallah, burada benimle sorularımla çok ilgilendiniz hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Kızlar 9 gun once beta hcg 0.100 cikmisti 4 gun once 0.37 cikti ayni yerlerde yapilan testler hala adet olmadim gec dollenme olabilir mi

karnımın altına ufaktan kramplar girer gibi oldu ama geçti şu an.
benm bu ay olması mucize gibi olacak canım bu ay yumurtlama günleri çalışamadık. ve ilişki günümüz çok az :/
Bizde sadece yumurtlama gününden ilk günü degerlendire bildik benimde umudum yok hayırlısı Allah'tan

Adetin 8. Günü bugün ve 6. Gün bitmişti adet o gün gelmedi hiç bişi 7. Gün de gelmedi neyse o gece yani dün gece çalıştık bugün sabah pembe gibi akıntı geldi sonra koyu yapış yapış bişiler geldi ee bu ne demek

Canim o akinti yumurtlamadan bir gün once geliyor.sonra da yumurtlama akintisi geliyor.imkanin varsa bugünü de degeelendir.nasil olsa daha bugün başladiniz esinin spermi birikmistir.bide sen zaten erken yumurtluyorsun.bugünler senin icin daha önemli.

Kizlar benim goguslerimde asiri hassasiyet var ozellikle sagda. Ve sag kasigimda agri var. Umutlandirmak istemiyorum kendimi ama cok umutlandim. Bat 10 subat. Aslinda erken yumurtladim biraz. 7 8 subat da olabilir pek duzenli degil de :) Allahim bu sekilde bekleyen hepimizin yardimcisi olsun...

Ay ne bileyim ya adetin devamıdır filan erken yumurtluyordum da bu kadr da değildi sanki her ay değişik bişiler oluyor vücudum da ay işimi nasıl kandırcam ki dün gece zor ikna ettim çok çalışıyo yorgun bu gün de çalışıyor yoğun işleri

Cnm hayırlı olsun belirtin varmiydi
Vardı canım, yumurtlamadan sonraki 8. Gün bel ve kaşık ağrım oldu gün boyunca, 9.gün göğüslerimde ağrı hissettim. Şöyle bir his; sanki göğüsünden üşütmüşsün nefes alıp verirken ağrıyor gibiydi. Bugün daha çok hassas

naz2018 3 gun gecikmeli bugun adet oldum kist sagolsun yeni bat 25 şubat

Canim o zaman yarin yapin.çok da zorlamak iyi degil.

Galiba haberim olmadan yumuş olmuş ve tamda o gün birlikte olmadık Allahım ben 45 günde adet oluyorum diye onu bazaldim şimdi 3 gündür test yaptım hafif köyü çizgi vardı şimdi yok oldu

Galiba haberim olmadan yumuş olmuş ve tamda o gün birlikte olmadık Allahım ben 45 günde adet oluyorum diye onu bazaldim şimdi 3 gündür test yaptım hafif köyü çizgi vardı şimdi yok oldu
Bir onceki gun yaptiysaniz döllenir canim.bende akintinin geldigi gun yapamamistim.

Merhaba herkese, benimki 4bucuk yillik bir surec. Özetle; 2013ten 2016'ya dek normal yolla denedik ancak hamilelik olmayınca Çapa Tıp Fakültesine gittik. Tahliller, testler vs tanı; sebepsiz infertilite. Aşılamaya karar verildi ama mucize gibi aşılama tedavisine başlamadan kendiliğinden hamile kaldım hem de ikiz. Ancak 2016 Mayıs ayında 11.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonrasında başka sağlık problemlerim oldu ameliyat vs oldum. 7aydir yeniden deniyoruz ancak sonuç alamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…