- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
geçmiş olsun,ilaçmı kullancan cnmSelam pek iyi deglim cunku bir doktor prolaktin degerim gebe kalmaya engel degil bisey olmaz dedi digeri ise dusurmek gerek engel olur cnku dedi. Prolaktinim 35
Asil doktorum gerek yok dedigi icin baslamadim ilaca. Diger doktor telefonla gorustugum birisi. Kafam cok karisik. Stres hep yukseltiyo ama nasil girmim stresegeçmiş olsun,ilaçmı kullancan cnm
Bnde sızın sonuclarınızı heycanla beklıyorum cnmHadi bakalım heyecanla bekliyoz
Senella sen bu ay tam sökülemedin değil mi
Haklisin cnmAsil doktorum gerek yok dedigi icin baslamadim ilaca. Diger doktor telefonla gorustugum birisi. Kafam cok karisik. Stres hep yukseltiyo ama nasil girmim strese
Haklisin cnmAsil doktorum gerek yok dedigi icin baslamadim ilaca. Diger doktor telefonla gorustugum birisi. Kafam cok karisik. Stres hep yukseltiyo ama nasil girmim strese
Hayir canim kan testini erken yaptırmissin muhtemelen 16 si yada 17 gibi cayladigini dusundum ben ayin 1 ne kadar adet olabilirsin herkeste adetten once cikmiyorki idrarda bende bekliyorum ayin 2 kadar test yapmadan biraz daha bekle eger sende 2 sine kadar adet olmazsan yaparsin test onuda erken gebelik testi yaparsin kesin sonuc cikar.
Tabiki canim insallah olmayiz adet guzel haberler veririz bende 30 gunde adet oluyorum ovulasyon testleri ile de yumurtlama gunumu takip ediyorum bazen esim gec geliyor o gunleri kacirmayim diye sende kullanabilirsin olursan adetSağol canım öyle yapayım o zaman beklemeye devam, hayırlısı olsun. Olmazsa da en azından adetim düzene giriyor bu da iyi birşey2 şubatta sonucu bildirelim birbirimize.
Tamam canimTamam canim cok saol ben zaten haber veririm ne sorun varmis.
Canım hayırlı olsun ama keşke bu kadar erken test yapmasan maşallah yine bebiş var inşallah sağlıkla devam ederkızlar testime bakın bu kadar erken çizgi çıkarmı yahu
Canım hayırlı olsun ama keşke bu kadar erken test yapmasan maşallah yine bebiş var inşallah sağlıkla devam eder
Canim belki de erken yumurtladin takvimde herzaman doğru olmayabilir adetten sonraki kacinci guncanım çok korkuyorum
takvime göre takip ettim 25 iydi yumurtlama
ama adetten sonra 10. gün de akıntı gelmişti hani şu yumurta akı gibi olan
bu kadar erken çıkmaz sanırım erken döllendi
ya da yine bir sorun var
kırk yılın başı ovu testi yapmadım böyle oldu
Allah’ım korusun seni ve bebeği inşallah lütfen korkularını yen kimseye söyleme hamişsen hemen nazar değiyor İnan bana ve kan testi ver hemen doktora danış bakalım düşmemesi için ne yapılırcanım çok korkuyorum
takvime göre takip ettim 25 iydi yumurtlama
ama adetten sonra 10. gün de akıntı gelmişti hani şu yumurta akı gibi olan
bu kadar erken çıkmaz sanırım erken döllendi
ya da yine bir sorun var
kırk yılın başı ovu testi yapmadım böyle oldu
Canim belki de erken yumurtladin takvimde herzaman doğru olmayabilir adetten sonraki kacinci gun
Allah’ım korusun seni ve bebeği inşallah lütfen korkularını yen kimseye söyleme hamişsen hemen nazar değiyor İnan bana ve kan testi ver hemen doktora danış bakalım düşmemesi için ne yapılır
11. Günse 3 gün erken test olmuş ve çıkması muhtemel yani var görünüyor inşallah da vardırcanım bugün 21. gün daha
ama eger akıntı geldiğinde yumurtladımsa bugün 11. gün
11. Günse 3 gün erken test olmuş ve çıkması muhtemel yani var görünüyor inşallah da vardır
Erken çıkınca böyle beni de ümitlendiriyorsunuz adet gelmeden test yapıcam en sonundainşallah canım ya sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?