Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar edet olmadan 1 hafta önce beni ateş basmaya terlemeye başlıyorum ama şuan adet bitti yani 9. Gün hala ateş basıyor sürekli terliyorum ne demek şimdi bu

Sağol canım öyle yapayım o zaman beklemeye devam, hayırlısı olsun. Olmazsa da en azından adetim düzene giriyor bu da iyi birşey 2 şubatta sonucu bildirelim birbirimize.

Sağol canım öyle yapayım o zaman beklemeye devam, hayırlısı olsun. Olmazsa da en azından adetim düzene giriyor bu da iyi birşey 2 şubatta sonucu bildirelim birbirimize.
Tabiki canim insallah olmayiz adet guzel haberler veririz bende 30 gunde adet oluyorum ovulasyon testleri ile de yumurtlama gunumu takip ediyorum bazen esim gec geliyor o gunleri kacirmayim diye sende kullanabilirsin olursan adet

Canım hayırlı olsun ama keşke bu kadar erken test yapmasan maşallah yine bebiş var inşallah sağlıkla devam eder

canım çok korkuyorum
takvime göre takip ettim 25 iydi yumurtlama
ama adetten sonra 10. gün de akıntı gelmişti hani şu yumurta akı gibi olan
bu kadar erken çıkmaz sanırım erken döllendi
ya da yine bir sorun var
kırk yılın başı ovu testi yapmadım böyle oldu

Canim belki de erken yumurtladin takvimde herzaman doğru olmayabilir adetten sonraki kacinci gun

Allah’ım korusun seni ve bebeği inşallah lütfen korkularını yen kimseye söyleme hamişsen hemen nazar değiyor İnan bana ve kan testi ver hemen doktora danış bakalım düşmemesi için ne yapılır

Allah’ım korusun seni ve bebeği inşallah lütfen korkularını yen kimseye söyleme hamişsen hemen nazar değiyor İnan bana ve kan testi ver hemen doktora danış bakalım düşmemesi için ne yapılır

hemen yarın gidicem canım
sanırım 10. gün erken yumurtlama oldu
ya da yine düşükmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…