Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar testime bakın bu kadar erken çizgi çıkarmı yahu
Canım belkide 8.gun yumurtladin.cünkü bazen yumurtladiktan 2 gün sonra akinti gelebiliyormus.
Bende 24.gün yaptim seninkinden silikti.ben 12.gün yumurtladim çünkü.
O zaman sen benden erken yumurtlamis oluyorsun.

Canım belkide 8.gun yumurtladin.cünkü bazen yumurtladiktan 2 gün sonra akinti gelebiliyormus.
Bende 24.gün yaptim seninkinden silikti.ben 12.gün yumurtladim çünkü.
O zaman sen benden erken yumurtlamis oluyorsun.

inşallah öyledir canım çok korkuyorum
geçen sefer de çizgi çıktı sonra kanama başladı düşük oldu
daha bat a çok var testler koyulaşır inşallah

inşallah öyledir canım çok korkuyorum
geçen sefer de çizgi çıktı sonra kanama başladı düşük oldu
daha bat a çok var testler koyulaşır inşallah
Korkma canim Allah büyüktür.dra gidip acaba progesteron mu alsan.ama alttan.
Belkide progesteronun düsüktür canim.hic ölctürdün mü?

inşallah kuzum iki düşük yaşadım korkularım var
Biliyorum canım gecenkini birlikte olmamız gerekiyordu ben olamadım bakalım bu ay neler olacak inşallah tutunur canım sana hamile kaldığını bilmek bile güzeldir ama eminim

Korkma canim Allah büyüktür.dra gidip acaba progesteron mu alsan.ama alttan.
Belkide progesteronun düsüktür canim.hic ölctürdün mü?

canım bakıldı hepsine dr uma göre tek sorunum kendimi yemem stres yapmam sürekli test yapmam
yarın dr a gidicem ama tekrar bakılsın

Biliyorum canım gecenkini birlikte olmamız gerekiyordu ben olamadım bakalım bu ay neler olacak inşallah tutunur canım sana hamile kaldığını bilmek bile güzeldir ama eminim

inşallah canım benim yeniden test yapcam eşimi bekliyorum

canım bakıldı hepsine dr uma göre tek sorunum kendimi yemem stres yapmam sürekli test yapmam
yarın dr a gidicem ama tekrar bakılsın
Canim drlar hersey stres diyor ya hicbirine inanmiyorum.
Sen hamile kaliyorsun sonra tutunamiyor.demek ki bi sorun var.bu çözecekleeine stres diyip geçistiriyorlar.
Eğer öyle stresten olsaydi tecavüze ugrayan kadinlar bunalimdan dusük yaparlardi.
Sen daha iyi bi doktora git canim.

Belirti olmadan da olabilir bilemiyoruz bazen adet olucam gibi deyip hamile olan da oluyor. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Şu ilk sayfadaki gebelik belirtilerine bakıyorum ortak belirti çok az. Ama heralde bu hamilelik yaşadıktan sonra sonrakilerde bende böyle oluyordu diyebilcez. O yüzden her ay not alıyorum ben unutmiim diye :)

başka dr seceneklerim var canım öyle yapayım bir de diğeri baksın haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…