Erken çıkınca böyle beni de ümitlendiriyorsunuz adet gelmeden test yapıcam en sonunda
Aaa hamismisinkızlar testime bakın bu kadar erken çizgi çıkarmı yahu
Icini ferah tut bence erken yumurtladin takvime gore degil kan testi var canim gözün aydin bu arada merak etme hic hersey guzel olur inşaallahcanım bugün 21. gün daha
ama eger akıntı geldiğinde yumurtladımsa bugün 11. gün
Icini ferah tut bence erken yumurtladin takvime gore degil kan testi var canim gözün aydin bu arada merak etme hic hersey guzel olur inşaallah
Canım belkide 8.gun yumurtladin.cünkü bazen yumurtladiktan 2 gün sonra akinti gelebiliyormus.kızlar testime bakın bu kadar erken çizgi çıkarmı yahu
Canım belkide 8.gun yumurtladin.cünkü bazen yumurtladiktan 2 gün sonra akinti gelebiliyormus.
Bende 24.gün yaptim seninkinden silikti.ben 12.gün yumurtladim çünkü.
O zaman sen benden erken yumurtlamis oluyorsun.
Korkma canim Allah büyüktür.dra gidip acaba progesteron mu alsan.ama alttan.inşallah öyledir canım çok korkuyorum
geçen sefer de çizgi çıktı sonra kanama başladı düşük oldu
daha bat a çok var testler koyulaşır inşallah
Biliyorum canım gecenkini birlikte olmamız gerekiyordu ben olamadım bakalım bu ay neler olacak inşallah tutunur canım sana hamile kaldığını bilmek bile güzeldir ama eminiminşallah kuzum iki düşük yaşadım korkularım var
Korkma canim Allah büyüktür.dra gidip acaba progesteron mu alsan.ama alttan.
Belkide progesteronun düsüktür canim.hic ölctürdün mü?
Biliyorum canım gecenkini birlikte olmamız gerekiyordu ben olamadım bakalım bu ay neler olacak inşallah tutunur canım sana hamile kaldığını bilmek bile güzeldir ama eminim
Hayırlısı olsun diyelim o zaman bu defa sevindirir rabbim bizi inşallahinşallah canım benim yeniden test yapcam eşimi bekliyorum
naz2018 canim testin var mı yaninda?az kalmis batina.belki senin de vardir da cikar.
Hayırlısı olsun diyelim o zaman bu defa sevindirir rabbim bizi inşallah
Canim drlar hersey stres diyor ya hicbirine inanmiyorum.canım bakıldı hepsine dr uma göre tek sorunum kendimi yemem stres yapmam sürekli test yapmam
yarın dr a gidicem ama tekrar bakılsın
Seninkinden hareketle bende naza dedim.ins onun da vardir.azmı kaldı ay hiç takip edemedim buraları
hadi inşallah güzel haberler gelsinn
Belirti olmadan da olabilir bilemiyoruz bazen adet olucam gibi deyip hamile olan da oluyor. Gerçekten kişiden kişiye değişiyor. Şu ilk sayfadaki gebelik belirtilerine bakıyorum ortak belirti çok az. Ama heralde bu hamilelik yaşadıktan sonra sonrakilerde bende böyle oluyordu diyebilcez. O yüzden her ay not alıyorum ben unutmiim diye :)Evet haklısın test yapıp negatif olunca da umut kalıyo geç döllenme mi oldu diye sorular başlıyor, her insanın yapısı da farklı ben ovulasyon testi yapsam hem ben stres yaparım , hem eşim de gerek yok der eminim .biraz ondan da kaynaklı, kafana takma diyo . internetten flan satın almam lazım . Olcaksa rahata bırakalım olur dedik. Ama şu 7 gün stresli oluyor dogru diyorsun yani sadece bunun için bile alınır . Benm geçen hafta ypgun beyaz akıntım vardı sonra kuruluk oldu tam bi hafta sonra şimdi de yogun beyaz akıntı var . Karın agrısı bel agrısı göğüste şişlik hiç bişi yok , his gitti .
Canim drlar hersey stres diyor ya hicbirine inanmiyorum.
Sen hamile kaliyorsun sonra tutunamiyor.demek ki bi sorun var.bu çözecekleeine stres diyip geçistiriyorlar.
Eğer öyle stresten olsaydi tecavüze ugrayan kadinlar bunalimdan dusük yaparlardi.
Sen daha iyi bi doktora git canim.
Seninkinden hareketle bende naza dedim.ins onun da vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?