- 17 Temmuz 2017
- 705
- 452
- 53
Öyle demesin hayatımda ilk kez ovulasyon testi sayesinde çift çizgi gördüm ahahha kafayı yedikbana dr um diyorki bırak şu ovulasyon testlerini
hiç itimat etmiyor ama bense çok seviyorum testleri :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle demesin hayatımda ilk kez ovulasyon testi sayesinde çift çizgi gördüm ahahha kafayı yedikbana dr um diyorki bırak şu ovulasyon testlerini
hiç itimat etmiyor ama bense çok seviyorum testleri :)

Öyle demesin hayatımda ilk kez ovulasyon testi sayesinde çift çizgi gördüm ahahha kafayı yedik![]()
Yok yok canım bu ovulasyon testi :)) onda gördüm çift çizgiyi :))ben bayagı bir kafayı bozdum ondan bana öyle diyo:)
hayırlı olsun kuzumm :)
tebrik ederim cnmmmbeta hcg 78,8 kızlar hamilemiyimHilal coban
Kızlar selam birşey sorucam. İlk kez ovulasyon testi kullandım bu testi yarım saatlik bol su tüketilmiş idrarla meraktan yaptım. Adetimin 8. Günü bugün bu kadar erken bu çizgi biraz koyu değil mi ? Erken mi olacak acaba yumurtlama ne düşünüyorsunuz ?
Yok yok canım bu ovulasyon testi :)) onda gördüm çift çizgiyi :))
U Umudumbitmedi_ senin değerin kaçtı benim 78 ama çok düşük dedi tahlili yapan kişi hamile değilmiyim yanibat 31 aralıktı
Evet canim batin ne zaman sanirim daha cok yeni hayirli olsun :)beta hcg 78,8 kızlar hamilemiyimHilal coban
Evet canım çok yeni 31 aralık da oldum enson regl , bat ımda 30-31 ocak olmalıydı.sence hamilemiyim başım ve belim çok ağrıdığı için şüphelenip test yapmıştımEvet canim batin ne zaman sanirim daha cok yeni hayirli olsun :)
Yani ortalama 30 günde 1 ama şuan adetin 8.günündeyimcanım kaç günde bir adet olursun?
erken yumurtlama olabilir belki
Yani ortalama 30 günde 1 ama şuan adetin 8.günündeyim
Sende patlat bi test canim.biliyirsun benim bu ay belirtim yoktu.24.gun kafama esti.o anda esime git test al dedim.oda ikiletmesi gitti.yani hicbisey yokken keyfine yaptik.işte bakacağızz geçen ay sadece silikşeltiği günde olmadı onun haricinde o hafta nerdeyse her gün oldu onda bile tutmadıysa bu ay hiç tutmamıltır diyorum ben.
yok ya yapim bitane
ben de seviyorum şubat ayını pas geçeceğim martta ben de kullanmaya başlayacağım
haklısın kuzum bence de öyle. yumurtası erken ölen kadınlar için o çok doğru.
çünkü spremin tüplerde ilerlemesi yalan olması 6-12 saat arasıymış
he bazen doğar onun içine bazen de boş boş doğargöreceğiizz zaten o umutlandırdı beni.
yoksa içimde hiç umut yoktu
Canim benim degerim 43.7 idi.bana da dr 2 gün sonra yine yapilacak.2 katina katlamissa bebek var dedi.biz bu testi kimyasal mi dış gebelik mi onu anlamak icin istiyoruz dedi.yani korkulacak bisey yok canim.ins 2 ye katlanacak goreceksin canim.U Umudumbitmedi_ senin değerin kaçtı benim 78 ama çok düşük dedi tahlili yapan kişi hamile değilmiyim yanibat 31 aralıktı
Tamam canım teşekkür ederim bunu meraktan yapmıştım. 10. Gün falan başlıcaktım. Yarındna itibaren başlıyım ozaman yapmayayarın daha da koyulaşır aslında evet erken koyulaşmaya başlamış hadi hayırlısı belki erken yumurtlicaksın
Arkadaşlar bat 31 ocak bugün test yaptım yine negatif ya. Silik dahi çıkmadı ya
Tamam canım teşekkür ederim bunu meraktan yapmıştım. 10. Gün falan başlıcaktım. Yarındna itibaren başlıyım ozaman yapmaya