• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana dr um diyorki bırak şu ovulasyon testlerini
hiç itimat etmiyor ama bense çok seviyorum testleri :)
Öyle demesin hayatımda ilk kez ovulasyon testi sayesinde çift çizgi gördüm ahahha kafayı yedik :halay:

Eklentiler

• 638C3A4F-4710-4330-B97F-CD92BEAAEF2D.webp
    638C3A4F-4710-4330-B97F-CD92BEAAEF2D.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar selam birşey sorucam. İlk kez ovulasyon testi kullandım bu testi yarım saatlik bol su tüketilmiş idrarla meraktan yaptım. Adetimin 8. Günü bugün bu kadar erken bu çizgi biraz koyu değil mi ? Erken mi olacak acaba yumurtlama ne düşünüyorsunuz ?

Eklentiler

• D8BEC884-8975-4086-9D7A-56DE24DFC180.webp
    D8BEC884-8975-4086-9D7A-56DE24DFC180.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar selam birşey sorucam. İlk kez ovulasyon testi kullandım bu testi yarım saatlik bol su tüketilmiş idrarla meraktan yaptım. Adetimin 8. Günü bugün bu kadar erken bu çizgi biraz koyu değil mi ? Erken mi olacak acaba yumurtlama ne düşünüyorsunuz ?

canım kaç günde bir adet olursun?
erken yumurtlama olabilir belki

ay iyice karıştı :) ovu testi sendemi koyulaşıyordu

işte bakacağızz geçen ay sadece silikşeltiği günde olmadı onun haricinde o hafta nerdeyse her gün oldu onda bile tutmadıysa bu ay hiç tutmamıltır diyorum ben.

yok ya yapim bitane :KK70:

ben de seviyorum şubat ayını pas geçeceğim martta ben de kullanmaya başlayacağım

haklısın kuzum bence de öyle. yumurtası erken ölen kadınlar için o çok doğru.
çünkü spremin tüplerde ilerlemesi yalan olması 6-12 saat arasıymış

he bazen doğar onun içine bazen de boş boş doğar :KK70: göreceğiizz zaten o umutlandırdı beni.
yoksa içimde hiç umut yoktu
Sende patlat bi test canim.biliyirsun benim bu ay belirtim yoktu.24.gun kafama esti.o anda esime git test al dedim.oda ikiletmesi gitti.yani hicbisey yokken keyfine yaptik.
Bide sana bisey dicem.oncekinde benim ağrılarım çoktu.karnim çok agriyordu.kasiklarim hep ağriyordu.belim de kiriliyirdu.bunda öyle bisey yok.
Galiba onceki sağlıklı bi yumurta değildi.ins bu sağlıkli olur.

U Umudumbitmedi_ senin değerin kaçtı benim 78 ama çok düşük dedi tahlili yapan kişi hamile değilmiyim yani :KK43: bat 31 aralıktı
Canim benim degerim 43.7 idi.bana da dr 2 gün sonra yine yapilacak.2 katina katlamissa bebek var dedi.biz bu testi kimyasal mi dış gebelik mi onu anlamak icin istiyoruz dedi.yani korkulacak bisey yok canim.ins 2 ye katlanacak goreceksin canim.

yarın daha da koyulaşır aslında evet erken koyulaşmaya başlamış hadi hayırlısı belki erken yumurtlicaksın
Tamam canım teşekkür ederim bunu meraktan yapmıştım. 10. Gün falan başlıcaktım. Yarındna itibaren başlıyım ozaman yapmaya

Arkadaşlar bat 31 ocak bugün test yaptım yine negatif ya. Silik dahi çıkmadı ya

Back
X