E2 düşük canım yumurta nın sağlıklı ve kaliteli olmasını etkiliyor bir doktorla kalma bir kaç doktor a göster sonucunuKızlar hormon testi yaptırdım sonuçlarına bi bakar mısınız ben bi sukıntı göremedim çok şükür
Sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) :) :) :)Kızlar bhcg katlanmis.
Kiz kalp kalbe karsıymis bende sana msj yazacaktim.degerim 403.çiktı.E2 düşük canım yumurta nın sağlıklı ve kaliteli olmasını etkiliyor bir doktorla kalma bir kaç doktor a göster sonucunu
Sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) :) :) :)
Sali yapildı ise persembe yapilması gerekir.ama hangi saatte yaptirdiysan o saatte yaptir.sonra az çikar üzülürsün bosyere.Super canim benim U Umudumbitmedi_ ben dun yaptirdim ya simdi yarin mi yaptirayim cumayi mi bekliyim sence
Oooo super canimKızlar sonuc 636,12 betam
33. Gunum bugun ıyıdırnheraldeOooo super canim
AA kaç olması lazım normal değerin , yorumun için teşekkür ederim canım , nasıl yükselir ki acabaE2 düşük canım yumurta nın sağlıklı ve kaliteli olmasını etkiliyor bir doktorla kalma bir kaç doktor a göster sonucunu
Sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) :) :) :)
Canim çok sevindim.Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.galiba ikimizin bebisi ayni gün döllenmiş.Kızlar sonuc 636,12 betam
Senın kacıncı gunde en son 400 kusur cıktı cnmCanim çok sevindim.Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.galiba ikimizin bebisi ayni gün döllenmiş.
Canim senin yarin 200 e yakin olur.Iyidir bence canim masallah :) darısı basimaa :)
29.günde canim.Senın kacıncı gunde en son 400 kusur cıktı cnm
Gzel cnm hadı bakalım katlasın ıns ıkıye 32. 636,11 29. Da 400 lerde senın guzel benımkı senden bokacgun gec tutmus olabılır adetten 16. Gundu29.günde canim.
maşallah canım çok sevindim senin adınaTsk ederim canim.403 olmuşcanim.ama benimki 4 gün sonra yapıldi.
Hayırlı olsun canım cok sevindimKızlar sonuc 636,12 betam
canım adaçayının yükselttiğini okudum.AA kaç olması lazım normal değerin , yorumun için teşekkür ederim canım , nasıl yükselir ki acaba
Yesılcayda ıcmeyın onda kafeın varmıscanım adaçayının yükselttiğini okudum.
adaçayını sadecd yumurtlamaya kadar kullanıyorsun. sonra tutunmayı engellediği için içmiyorsun.
ama doktor ilaç falan verebilir.
Hayırlı olsun canım çok sevindimHngo testı cnm daha ılk ogrendogomo mı dıyosn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?