Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hormon testi yaptırdım sonuçlarına bi bakar mısınız ben bi sukıntı göremedim çok şükür
E2 düşük canım yumurta nın sağlıklı ve kaliteli olmasını etkiliyor bir doktorla kalma bir kaç doktor a göster sonucunu
Kızlar bhcg katlanmis.
Sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) :) :) :) :)

E2 düşük canım yumurta nın sağlıklı ve kaliteli olmasını etkiliyor bir doktorla kalma bir kaç doktor a göster sonucunu

Kiz kalp kalbe karsıymis bende sana msj yazacaktim.degerim 403.çiktı.
Darısı en kisa zamanda başina olsun canim.

AA kaç olması lazım normal değerin , yorumun için teşekkür ederim canım , nasıl yükselir ki acaba

Kızlar bugun 11.gun gecikmenin hala olmadım tiroid ilaci kullaniyodum o az ya da cok mu geldi acaba doktor en son tsh arttigi icin prolaktinde artmis o yuzden duzensiz adetin dedi ama prolaktinimde dusmustu gec yumurtlama mi oldu acaba kafam cok karışık

AA kaç olması lazım normal değerin , yorumun için teşekkür ederim canım , nasıl yükselir ki acaba
canım adaçayının yükselttiğini okudum.
adaçayını sadecd yumurtlamaya kadar kullanıyorsun. sonra tutunmayı engellediği için içmiyorsun.
ama doktor ilaç falan verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…