Rabbim gönlüne göre versin inşallah yüzüne yüzüne güler çift çizgiler azmine hayranım canım sonunda o çizgiyi göreceksin inşallah kucağında almak nasip olur hayırlısıyla:)
Canim dusük degil.benimde 43.7 cikti.Ya lutfeeen hamile olanlardan biri söylesin 55 çıktı değerim çok mu düşük acaba
Ayy Allah razı olsun canım içime şu serptin senin kaçıncı gün 43 cıktı iki gün sonra yükseldi miCanim dusük degil.benimde 43.7 cikti.
Sen 2 gun sonta yine gideceksin.2 katına çikmasi gerekiyor.
Canim ovulasyond koyulasma olursa diyorlar ama herkeste her zaman olmuyor dogru sonuc kanda cikar iliski ustunden 1 hafta gecmesi yeterli idrarda ise adete 2 gun kala adet gunu erken gebelik testi dogru sonuc verir ama az kalmis bekle olumsuz olunca sonuc keske bekleseydim diyor adete kadar acaba hala sansm varmi diye beynimizi yiyoruz azcim sabret strese girme stres dusman bebege.Insallah vardir canim ne zaman idrarda ve kanda gebelik bakmaliyim sence? Bir de ovulasyon testinde de anlasiliyormus bazen
Benim adetime daha vardi canim.24.gun yaptim.idrar testinde silik çiktı.ertesi gun kana gittim.hafta sonuna denk geldigi icin 2 kati tetsine gidemedim.dun 4 kati tetsine gittim.sonuç yarin çikacakmis.Ayy Allah razı olsun canım içime şu serptin senin kaçıncı gün 43 cıktı iki gün sonra yükseldi mi
Sen 25.gun kan vermişsin ben 26gun 55cikti inşallah normaldirBenim adetime daha vardi canim.24.gun yaptim.idrar testinde silik çiktı.ertesi gun kana gittim.hafta sonuna denk geldigi icin 2 kati tetsine gidemedim.dun 4 kati tetsine gittim.sonuç yarin çikacakmis.
Rabbim senden de razi olsun canim.ins yükselir degrin de kucagina alirsin bebisini.
Evet canim.ins bebislerimiz bize iyice tutunur.dikkatli ol.ağir kaldirma.uzaktaki biseyi almaya calisma.yavas egil kalk.ve iç çamasrin her zaman temiz olsun.enfeksiyon kapmamaya calis canim.Sen 25.gun kan vermişsin ben 26gun 55cikti inşallah normaldir
Maaşallah,kanda da baktirin hayırlısı olsunBuda benim testim
Merhaba hanımlar bugün betahcg55 cıktı normal mi sizce adet günüm 1yada 2 subat
Bildiğim kadarıyla iyi canımKızlar hormon testi yaptırdım sonuçlarına bi bakar mısınız ben bi sukıntı göremedim çok şükür
Teşekkür ederim canım eşimden de test istediler bakalım beklemeye devam ediyoruz . İnşallah bu ay olur artıkBildiğim kadarıyla iyi canım
Sonuclar iyi görünüyor, hayırlısı olsunKızlar hormon testi yaptırdım sonuçlarına bi bakar mısınız ben bi sukıntı göremedim çok şükür
İnşallah cümlemiz içinSonuclar iyi görünüyor, hayırlısı olsun
Bu aralar bende çok takip edemiyorum ama bu ay baya arkadaş var çok şükür , inşallah bir sonraki ay bizede nasip olurKızlar hamişler mi var aramızda. Hayırlı olsun kuzular
İnş canım. Rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsinBu aralar bende çok takip edemiyorum ama bu ay baya arkadaş var çok şükür , inşallah bir sonraki ay bizede nasip olur
Amin canım amin rabbim isteyen herkese. Nasip etsin icindede bizeTeşekkür ederim canım eşimden de test istediler bakalım beklemeye devam ediyoruz . İnşallah bu ay olur artık
Tamam canim bakalm oyle yapayım o zamanGit canım bakar. Şu doktora gidiyordum sıra yoktu adet tarihim geçiyordu dersin. Kan ver sonuca aynı gün bakılmaz zaten yetişmez. Sonucunu alacağın gün kendi doktoruna gidersin. Birbirlerinin sonuçlarını görüyorlar sıkıntı olmuyor.
Buda benim testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?