Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alttan muayne rahim filmi yerine geçmiyor malesef tüplerin tıkanık olup olmadığını göremiyorlar

Canım çok sevindim maşallah darısı bize inşallah :) :)
Sence hormondan sonra nasıl bir yol izler canım ben bir yıldır olmuyor demiştim doktora

Yumurtlama takibi yapmıyor muydun ? Test yaptın mı ? 11 gün gecikme ciddi süre. İlaçta kullansan yumurtlamanın 14ncü gününde adet kanıyla dışarı atılmıyorsa gebelik akla gelir direkt.
13 gun once 0.100 cikti 8 gun once 0.37 idrar testide adetten once yapmistim bi daha yapmadim keske yumurtlama takibi yapsaydim sadece akintim oldu 11 ve 21inde bide leke gelmisti 13unde

Alttan muayne rahim filmi yerine geçmiyor malesef tüplerin tıkanık olup olmadığını göremiyorlar

Canım çok sevindim maşallah darısı bize inşallah :) :)
Insallah canim insallah :)
Ne zamandi senin bat yakindi sanirim ummadigin anda gelir insallah :)

canım hiç doktora gitmişmiydin daha önce sen. şimdi 12 sine kadar bişey yapıcan mı tahlil falan yoksa bekliycen mi sadece dlkkydlntpl :)
Dun aksam gıttım dr a cuma sabah gıdıcem tekrar bakar sımdıden 12 sıne randevu aldın bıdaha kalp atısı bebıs falan gozukur belkı dıye cnm

E2 diye değilde toplu tahlillerimi 6 doktor gezdim hic e2 yüksek demediler gözden kaçmış midir acaba o zaman tah normal dediler

Daha ıkı haftamı bar ozaman saglıkla gelsınlerde 12 sınde dr a randevu aldım tekrardan ozaman duyulurmu sence
Canim doktorun soylerde cok erkende acele etme bu seferde duyulmayinca ona takilirsin. Ultrasonda ne kadarlik oldugunu gosteriyor zaten senin tahmininle ultrason tutmayabiliyor gun verir doktorun sana ona gore

Canim doktorun soylerde cok erkende acele etme bu seferde duyulmayinca ona takilirsin. Ultrasonda ne kadarlik oldugunu gosteriyor zaten senin tahmininle ultrason tutmayabiliyor gun verir doktorun sana ona gore
Evey haklısınncuma gıdıcem ıkıncı tahlıl ıcın sorarım kacında geleyım dıye

Evey haklısınncuma gıdıcem ıkıncı tahlıl ıcın sorarım kacında geleyım dıye
Senin sormana bile gerek birakmiyo doktor canim benim ilk gittigimde kese gorunmez suan dedi degerim artmismi diye bakti cok cok iyiydi masallah. 1 hafta sonra kese,keseden 15 gun sonrada kalp atisina bakicaz demisti o zaman. Oylede oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…