Saol kuzum :* yerim seni.
Sence hormondan sonra nasıl bir yol izler canım ben bir yıldır olmuyor demiştim doktoraAlttan muayne rahim filmi yerine geçmiyor malesef tüplerin tıkanık olup olmadığını göremiyorlar
Canım çok sevindim maşallah darısı bize inşallah :) :)
Kız sende bizim gibi konusuyorsun.ne olucu filan.Saol kuzum :* yerim seni.
Adet ağrılarım var bi yandan da hamilelikte ki ağrılarım a benziyor sonra geçiyor Du bakalım ne olucu
13 gun once 0.100 cikti 8 gun once 0.37 idrar testide adetten once yapmistim bi daha yapmadim keske yumurtlama takibi yapsaydim sadece akintim oldu 11 ve 21inde bide leke gelmisti 13undeYumurtlama takibi yapmıyor muydun ? Test yaptın mı ? 11 gün gecikme ciddi süre. İlaçta kullansan yumurtlamanın 14ncü gününde adet kanıyla dışarı atılmıyorsa gebelik akla gelir direkt.
Ben 7+4 te duydum iste canim benim. Doktorun soyler mutlaka darisi basina insallah :)Ay masallah kız allah bızede nasıp etsn heralde kalp bozom uc hafta sonra dımı
Amin canim seninde insallah Allah razi olsun :)Çok saol canim.sana da çok sevindim.bebisinin kalbi hep atsin ins.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.
Insallah canim insallah :)Alttan muayne rahim filmi yerine geçmiyor malesef tüplerin tıkanık olup olmadığını göremiyorlar
Canım çok sevindim maşallah darısı bize inşallah :) :)
Daha ıkı haftamı bar ozaman saglıkla gelsınlerde 12 sınde dr a randevu aldım tekrardan ozaman duyulurmu senceBen 7+4 te duydum iste canim benim. Doktorun soyler mutlaka darisi basina insallah :)
Insallah canim insallah :)
Ne zamandi senin bat yakindi sanirim ummadigin anda gelir insallah :)
Dun aksam gıttım dr a cuma sabah gıdıcem tekrar bakar sımdıden 12 sıne randevu aldın bıdaha kalp atısı bebıs falan gozukur belkı dıye cnmcanım hiç doktora gitmişmiydin daha önce sen. şimdi 12 sine kadar bişey yapıcan mı tahlil falan yoksa bekliycen mi sadecedlkkydlntpl :)
Kızlar bhcg katlanmis.
Kızlar belirtileriniz nelerdi agri akintiKızlar sonuc 636,12 betam
E2 diye değilde toplu tahlillerimi 6 doktor gezdim hic e2 yüksek demediler gözden kaçmış midir acaba o zaman tah normal dedilerYüksek canım malesef. Düşüklüğü de yüksekliği de yumurtlama bozukluğuna neden oluyor. Düşük olunca üretilmeyebiliyor üretilse de yeterince büyümüyor. Yüksekliğinde de yumurta oluşuyor yeterince büyüyor ama yapısal bozukluğa uğruyor.
Canim doktorun soylerde cok erkende acele etme bu seferde duyulmayinca ona takilirsin. Ultrasonda ne kadarlik oldugunu gosteriyor zaten senin tahmininle ultrason tutmayabiliyor gun verir doktorun sana ona goreDaha ıkı haftamı bar ozaman saglıkla gelsınlerde 12 sınde dr a randevu aldım tekrardan ozaman duyulurmu sence
Sagol gulum darisi basina :)tebrikler canımmmm :)Hilal coban
Yarın kan testi olcam yine canım 2 katına çıkması gerekiyormuş sanırım çıkar inşallahh :)Sagol gulum darisi basina :)
Sen naptin son durum ne :)
Evey haklısınncuma gıdıcem ıkıncı tahlıl ıcın sorarım kacında geleyım dıyeCanim doktorun soylerde cok erkende acele etme bu seferde duyulmayinca ona takilirsin. Ultrasonda ne kadarlik oldugunu gosteriyor zaten senin tahmininle ultrason tutmayabiliyor gun verir doktorun sana ona gore
Insallah canim evet iki kati olmasi gerek saglikli olmasi icin. Bide ayni saatte vermeye ozen goster once kacta verdiysen o zaman vermeye calisYarın kan testi olcam yine canım 2 katına çıkması gerekiyormuş sanırım çıkar inşallahh :)
Senin sormana bile gerek birakmiyo doktor canim benim ilk gittigimde kese gorunmez suan dedi degerim artmismi diye bakti cok cok iyiydi masallah. 1 hafta sonra kese,keseden 15 gun sonrada kalp atisina bakicaz demisti o zaman. Oylede oldu zatenEvey haklısınncuma gıdıcem ıkıncı tahlıl ıcın sorarım kacında geleyım dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?