canım bence bu hormonu düzenleyince sorun kalmayacak başka. klomen verebilir.Sence hormondan sonra nasıl bir yol izler canım ben bir yıldır olmuyor demiştim doktora
Bana dun sankı cok ufak keseye benzer bısey var dedı ama deger 636 zor yanı karından bode ıns benımde yakında gozukur kalp atosoda en son ahhahh hossetmek ıstemıyorum susamıSenin sormana bile gerek birakmiyo doktor canim benim ilk gittigimde kese gorunmez suan dedi degerim artmismi diye bakti cok cok iyiydi masallah. 1 hafta sonra kese,keseden 15 gun sonrada kalp atisina bakicaz demisti o zaman. Oylede oldu zaten
Teşekkür ederim canım ilgin için , inşallah bu ay Bize de bebişler gelircanım bence bu hormonu düzenleyince sorun kalmayacak başka. klomen verebilir.
canımm alttan mı muayene ediyolarBana dun sankı cok ufak keseye benzer bısey var dedı ama deger 636 zor yanı karından bode ıns benımde yakında gozukur kalp atosoda en son ahhahh hossetmek ıstemıyorum susamı
canımm alttan mı muayene ediyolardlkkydlntpl
Benim doktorum hamilelikten sonra hic alttan muayene yapmadi bekledik biz benim degerim 757ydi onda zaten goremeyiz ama genede kist falan varmi bi genel muayene edelim dedi bakti. Cunku benim agrim vardi kasigimda cok sukur temiz. Halada agrim oluyor ama hamilelikte olucak ishal kabizlik ates olmadigi surece sorun yok diyor doktorum.Bana dun sankı cok ufak keseye benzer bısey var dedı ama deger 636 zor yanı karından bode ıns benımde yakında gozukur kalp atosoda en son ahhahh hossetmek ıstemıyorum susamı
süper o zaman ben hiç alttan muayene olmadım korkuyordum o yüzdenBenim doktorum hamilelikten sonra hic alttan muayene yapmadi bekledik biz benim degerim 757ydi onda zaten goremeyiz ama genede kist falan varmi bi genel muayene edelim dedi bakti. Cunku benim agrim vardi kasigimda cok sukur temiz. Halada agrim oluyor ama hamilelikte olucak ishal kabizlik ates olmadigi surece sorun yok diyor doktorum.
Canim bende kabizlik var.sorun olurmu ki?Benim doktorum hamilelikten sonra hic alttan muayene yapmadi bekledik biz benim degerim 757ydi onda zaten goremeyiz ama genede kist falan varmi bi genel muayene edelim dedi bakti. Cunku benim agrim vardi kasigimda cok sukur temiz. Halada agrim oluyor ama hamilelikte olucak ishal kabizlik ates olmadigi surece sorun yok diyor doktorum.
Evey bende bekleme tataftarıyım 1 hafta beklerım kesecık gozukur belkım en kotu 12 sıbde ayın gıderım ozaman bebıstengozukur ıns yaaaa gormek ıstıyorum onuBenim doktorum hamilelikten sonra hic alttan muayene yapmadi bekledik biz benim degerim 757ydi onda zaten goremeyiz ama genede kist falan varmi bi genel muayene edelim dedi bakti. Cunku benim agrim vardi kasigimda cok sukur temiz. Halada agrim oluyor ama hamilelikte olucak ishal kabizlik ates olmadigi surece sorun yok diyor doktorum.
E2 değerin kaçdı canım seninE2 diye değilde toplu tahlillerimi 6 doktor gezdim hic e2 yüksek demediler gözden kaçmış midir acaba o zaman tah normal dediler
İlginç yaa çıkamadım içinden.13 gun once 0.100 cikti 8 gun once 0.37 idrar testide adetten once yapmistim bi daha yapmadim keske yumurtlama takibi yapsaydim sadece akintim oldu 11 ve 21inde bide leke gelmisti 13unde
Yok canim alttan muayene etmedi beni hic. Edende varmis ama hamilelikte cekiniyor insan.süper o zaman ben hiç alttan muayene olmadım korkuyordum o yüzden
Valla canim ben her gittigimde sikayetim varsa soyluyorum. Bugun yine dedim kasiklarimda agri oluyor diye her defasinda ayni seyleri benim icin tekrarliyor doktorum sagolsun :) bugun yine dedi agriya ek olarak kabizlik ates ishal kanama gibi durumlar olursa sıkıntı yoksa hamilelikte kasik agrisi olucak sorun etme dedi. Sor sen doktoruna mutlakaCanim bende kabizlik var.sorun olurmu ki?
Gorursun insallah merak etme kalbini ferah tut sabirli ol canim :)Evey bende bekleme tataftarıyım 1 hafta beklerım kesecık gozukur belkım en kotu 12 sıbde ayın gıderım ozaman bebıstengozukur ıns yaaaa gormek ıstıyorum onu
Tamam canim.sorarim.simdi tatildeyim.gidince soracam.Valla canim ben her gittigimde sikayetim varsa soyluyorum. Bugun yine dedim kasiklarimda agri oluyor diye her defasinda ayni seyleri benim icin tekrarliyor doktorum sagolsun :) bugun yine dedi agriya ek olarak kabizlik ates ishal kanama gibi durumlar olursa sıkıntı yoksa hamilelikte kasik agrisi olucak sorun etme dedi. Sor sen doktoruna mutlaka
93 canım benim e2 degerimE2 değerin kaçdı canım senin
Evet cnm sabırla beklıyorum zamanın gecmesını bakalım dıkkat edelım kendımıze cuma gıdeyım bakalım neler olcak ıns guzel haberlerGorursun insallah merak etme kalbini ferah tut sabirli ol canim :)
Canim ya benim 21. Günden beri ağrılarım var adet olcam gibi ama 26. Gün geldi gelen giden yok bata 5 gün var daha vajinal bölge uyuşuk dünden beri nasıl bi ağrı oluyor gebelikteSaol kuzum :* yerim seni.
Adet ağrılarım var bi yandan da hamilelikte ki ağrılarım a benziyor sonra geçiyor Du bakalım ne olucu
Canim benimkilerde erkenden geliyor sanirim lekelenme oldu biraz once cok az adet dongum degisiyor sanirimCanim ya benim 21. Günden beri ağrılarım var adet olcam gibi ama 26. Gün geldi gelen giden yok bata 5 gün var daha vajinal bölge uyuşuk dünden beri nasıl bi ağrı oluyor gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?