• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim benimkilerde erkenden geliyor sanirim lekelenme oldu biraz once cok az adet dongum degisiyor sanirim
Benimde gelecek galiba canım geçen ay 34. Günde adet oldum bu ay 21. Gün ağrılarım başladı 26. Gün daha gelmedi olsam rahatlicam gibi yarın falan olursam erken olmuş olacak bu ay düzenin şaştı bir haftadır agrım var resmen lekeleme varsa gerisi gelir canım bende olacaksam olayım önümüzdeki aya bakayım

Benimde gelecek galiba canım geçen ay 34. Günde adet oldum bu ay 21. Gün ağrılarım başladı 26. Gün daha gelmedi olsam rahatlicam gibi yarın falan olursam erken olmuş olacak bu ay düzenin şaştı bir haftadır agrım var resmen lekeleme varsa gerisi gelir canım bende olacaksam olayım önümüzdeki aya bakayım
Mevsimselmi acaba herkeste farkli oluyor bu ay

E2 diye değilde toplu tahlillerimi 6 doktor gezdim hic e2 yüksek demediler gözden kaçmış midir acaba o zaman tah normal dediler
Canım eğer 1 yıllık evli değilsen sıkıntı değil diyorlar. Zaten tedavi görecek denesin biraz diye düşünüyorlar. 1 yıldan fazladır mı evlisin, eğer öyleyse ilaçla düşürelim derlerdi. Benim E2'im yükselmeseydi 1 yıldan sonra ilaçla yükselteceklerdi.

Canım eğer 1 yıllık evli değilsen sıkıntı değil diyorlar. Zaten tedavi görecek denesin biraz diye düşünüyorlar. 1 yıldan fazladır mı evlisin, eğer öyleyse ilaçla düşürelim derlerdi. Benim E2'im yükselmeseydi 1 yıldan sonra ilaçla yükselteceklerdi.
2 yıl bitti canım benim 10. Ayda bakalim bi dahaki gidiste sorayim ben

Ne oldu bize bu ay anlamadim canim ikimizde erkenden adet agrilari cektik pazartesi doktora gitcektik bugn yarin olursam haftasonu n denk gelcek bizim bunyemiz ters isliyor sanirim stresten erkene atti

E2 değerin iyiymiş canım senin . Benimki düşük 25 lerde
Yüksek olması da kötü canım. Ama dürüst olayım düşük olması daha avantajlı yumurtlama olur ama her ay olmayabilir. Olduğunda gebelik sağlıklı gerçekleşir. Ama yüksekliğinde yumurta fazla gelişip deforme olmaya başlıyor. Bu da gebeliğe engel. Yumurta döllense bile düşükle sonuçlanabiliyor malesef :KK43:

Ne oldu bize bu ay anlamadim canim ikimizde erkenden adet agrilari cektik pazartesi doktora gitcektik bugn yarin olursam haftasonu n denk gelcek bizim bunyemiz ters isliyor sanirim stresten erkene atti
Bu ay testte yapmadım yapsaydım pozitifi görüp 16. Gün adet oluyorum böyle belirsiz kaldı daha çok stres yaptım sanki canım dengemiz şaştı bende adet olurum senin peşine şimdi

canımmmm bi saat önce test yaptım şimdi çook silik bi çizgi çıkmış, 1 saat sonra çktı o da.
en iyisi 2 gün sonra tekrarlamak
Canim çok sevindim
Sana sürekli dua ediyorum bana hemen yetişesin diye.
Resmini atsana bana.bide markasi neydi.yarin mutlaka Freely marka gebelik testii bul al canim.ben 4 gun kala ögrendim.guvenilir bi tes.

Evet canim doktorlar kötü demedi hormon tahlilime ama 93 için yüksek diyorlar burda nette de baktım 50 altı olması lazım falan diye okudum bilemedim kafam karisti
Ben 30-60 arası okudum değerleri internette .. sen herhangi bir tedavi gördün mü canım

Yüksek olması da kötü canım. Ama dürüst olayım düşük olması daha avantajlı yumurtlama olur ama her ay olmayabilir. Olduğunda gebelik sağlıklı gerçekleşir. Ama yüksekliğinde yumurta fazla gelişip deforme olmaya başlıyor. Bu da gebeliğe engel. Yumurta döllense bile düşükle sonuçlanabiliyor malesef :KK43:
Anladım canım ben biraz çörek otu deneyeyim belki doktor dğşük değil diye de yorunlayabilir ilaç vermeyebilir . Ben çörek otuna başlarım Ozaman

2 yıl bitti canım benim 10. Ayda bakalim bi dahaki gidiste sorayim ben
Sor canım mutlaka. Olmadı başka bi doktor sıkıntı olur dedi de bak bi öyle dıyunca ne yorum yapıyor ne diyor. Başka doktora paslayınca daha farklı konuşabiliyorlar.

Back
X