Göndermez canım. Gebelik var sonuçta. Hele düşüğün olduğunu da söylersen kesin ilgilenir. Durumu anlatırsın. Bişey yapmasa bile keşke gitseydim diye aklında kalmaz.Sağlik ocagi var canim.acaba gitsem mi.bakmaz gonderir diye gitmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göndermez canım. Gebelik var sonuçta. Hele düşüğün olduğunu da söylersen kesin ilgilenir. Durumu anlatırsın. Bişey yapmasa bile keşke gitseydim diye aklında kalmaz.Sağlik ocagi var canim.acaba gitsem mi.bakmaz gonderir diye gitmedim.
Yaa sen yapınca heveslendim ben de mi bi test patlatsambata bir hafta var canım daha
25 inde yumurtladım yine erken çıktı
Her yer iyi çekmiyor çekimi iyi olan bi yere git canım tavsiyem yoksa paranınsa çektiğin acınında bi anlamı kalmaz boşa gider fiyatlar ilden ile değişir tabi burda üç asagi beş yukarı böyle döllenmeyi göremezde rahim kalınlığı var gebelik olabilir falan dediyse belki anlayabilir onun içi ayriyetten bakması ger3kiyorsa onu bilemem canım sen sordun muOoo çokmuş yaa. Biraz araştırayım da daha uygun bir yer bulursam gideyim adet olursam. Ben dayanırım yaa. Dayanıklıyım. Bi de bişey sorcam ben ultrasona girdim ya bugün, döllenme falan olsaydı görürdü dimi doktor. Rahim temiz dedi sadece.
Yaa sen yapınca heveslendim ben de mi bi test patlatsam8 gün var ama daha yaa.
Bide ilk idrar değil:) canım gözün aydın kucağına hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla almak nasip olsun inşallah tebrik ederimkuzum ben dün yaptım negatifti bugün çizgi çıktı 8 gün kala değil de 7 gün kala çıktı yani :)
sen erken gebelik yapsan çıkar sanırım
Bide ilk idrar değil:) canım gözün aydın kucağına hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla almak nasip olsun inşallah tebrik ederim
O ilkinde suda içmiştim meraktan yapmıştım. Bunda içmedim böyle lhde dalgalanma oluyor mu acaba bilmem ki devam ediyim bakalım. Ateş ölçmeyi hep unutuyorum yatağın kenarına koyuyorum sabah eşim benden önce gidiyor işe giderken uyandırıyor onu yolcu edicem diye fırlıyorum yataktan unutuyorum hep.8 daha koyu ama yumurtlama olmuş gibi durmuyor. İdrar tutmaktan çok az sıvı almak önemli. Yani sabahtan beri 2 bardak su iç mesela ama son yarım saat idrarını tut güvenilir olur sonuç. Ama mesela sabahtan beri 1-2 litre su iç 5-6 saat idrarını da tutsan güvenilir olmaz. Süreye takılma aldığın sıvı miktarına dikkat et. Ateş takibi yapıyor muydun ordan da anlayabilirsin.
Bilsemki bendede cikacak yapardim ama umudum yok :) Ağrın sizin belirtin var mi :)sağol canım benim :) evet ilk idrarla yaptıgım test hatırlamam tez canlılıgımdan :) ama hep de çıktı
Her ay çift çizgi valla maşallahhhh bende istiyorum bunu görmek yaaa :)canım adete bir hafta var böyle çıktı :)
sağol canım benim :) evet ilk idrarla yaptıgım test hatırlamam tez canlılıgımdan :) ama hep de çıktı
Bilsemki bendede cikacak yapardim ama umudum yok :) Ağrın sizin belirtin var mi :)
Helal olsun canım sana ya :)tatlım ben belirtilerimden hemen anlıyorum zateb hiç yanılmadım
ara ara vuran kasık ağrısı
birde göğüslerimde bir ağırlık var
birde dün arabayken bi bulantı oldu camı açtım nefes aldım
Helal olsun canım sana ya :)

Canım sen hamilesin kesin. Çok sevindim senin adına kuzum![]()
Her ay çift çizgi valla maşallahhhh bende istiyorum bunu görmek yaaa :)
yok canım sadece bebek istiyoruz 14 aydır dedim. baktı herşey yolunda rahim temiz, bi de çatala geç alttan muayene edeyim dedi. o kadar.Her yer iyi çekmiyor çekimi iyi olan bi yere git canım tavsiyem yoksa paranınsa çektiğin acınında bi anlamı kalmaz boşa gider fiyatlar ilden ile değişir tabi burda üç asagi beş yukarı böyle döllenmeyi göremezde rahim kalınlığı var gebelik olabilir falan dediyse belki anlayabilir onun içi ayriyetten bakması ger3kiyorsa onu bilemem canım sen sordun mu
erken gebeliğe verilen paraya acıyorum ben:) az daha beklerim daha iyi. iyice cimri oldum galiba yaakuzum ben dün yaptım negatifti bugün çizgi çıktı 8 gün kala değil de 7 gün kala çıktı yani :)
sen erken gebelik yapsan çıkar sanırım