Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erken gebeliğe verilen paraya acıyorum ben:) az daha beklerim daha iyi. iyice cimri oldum galiba yaabenim herifin müsrifliği yaptı beni böyle bekarken böyle değildim ben
![]()
1 dakika bile sürmüyor canım. bak ben ovü.de tam koyu görmedim en koyuyu yakaladığım günü kabul ettim. ateşte ölçüyordum o da aynı günü işaret edince emin oldum. eşin yüzünü yıkayana kadar yaparsın valla üşenme:) benim kullandığım bi uygulama var orda grafiğe de döküyor indirirsen daha da heveslendirir seni.O ilkinde suda içmiştim meraktan yapmıştım. Bunda içmedim böyle lhde dalgalanma oluyor mu acaba bilmem ki devam ediyim bakalım. Ateş ölçmeyi hep unutuyorum yatağın kenarına koyuyorum sabah eşim benden önce gidiyor işe giderken uyandırıyor onu yolcu edicem diye fırlıyorum yataktan unutuyorum hep.
doğru söylüyorsun gidip test yapıcam şimdi. ama ilk idrarla olmalı dimi. bi de çay içtim 2 bardak. olur mu ki.aslında sabredebilsek senin mantık dogru :)
ama ben sigara kullanıyorum ya diyorumki ayda 300 ona veriyorum testten niye esirgeyim :)
doğru söylüyorsun gidip test yapıcam şimdi. ama ilk idrarla olmalı dimi. bi de çay içtim 2 bardak. olur mu ki.
şimdi yapmaya gidiyorum bekle benikız ben ömrümde ilk idrarla test yapmadım :))
hep çıktı
sağol kuzucum bence sen de hamişsin :)
Bilemiyorum ki canım. Benmki yine sallantıda belli değil iğneden dolayı. Kafam iyice karışık test hiç yapmasamıydım acaba yaa
İyi ki fazla test almışım canım.canım testi yaptın çizgiyi gördün ya şimdi bakacaksın koyulaşıyormu
bugünki test sana yol göstermiş olucak
İyi ki fazla test almışım canım.
8 gün varkuzum kaç vardı bata
bide az bekle bakim
evet canım yarın birdaha yap
bak birde iğne kullananların paylaşım alanı var ordan da bilgi alabilirsin kızlardan
Cnm çatlatma iğnesi mi kullandnEwt canım bende tam oraya bakıyordum![]()
8 gün var
biri bu zamanda yapsa yumurtlamanın 6ncı gününde çıkmazki niye yaptın derdim. idrara 10 günden sonra geçiyor normal şartlarda derdim. ama bak kendim yaptım![]()
Cnm çatlatma iğnesi mi kullandn
8 gün var
biri bu zamanda yapsa yumurtlamanın 6ncı gününde çıkmazki niye yaptın derdim. idrara 10 günden sonra geçiyor normal şartlarda derdim. ama bak kendim yaptım![]()
3-4 gün bekliim yaa testim azalıyor 4 kaldıkız ben dün yaptım negatifti ya :)) yarın yap yarın :))