• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
naz2018 naz2018 canim ben erkenden adet oldum diger bati suan bildiremiyorum 2 gun erken oldum. E Efulimm41 canim hormon testi icin adetin kacinci gunu gitmek lazim dun aksam leke geldi ama simdi basladi yarin gitsem olurmu???
3ncü günü canım ama 2-4 de olur mecbur kalırsan.

erken gebeliğe verilen paraya acıyorum ben:) az daha beklerim daha iyi. iyice cimri oldum galiba yaa :KK70: benim herifin müsrifliği yaptı beni böyle bekarken böyle değildim ben :-)

aslında sabredebilsek senin mantık dogru :)
ama ben sigara kullanıyorum ya diyorumki ayda 300 ona veriyorum testten niye esirgeyim :)

O ilkinde suda içmiştim meraktan yapmıştım. Bunda içmedim böyle lhde dalgalanma oluyor mu acaba bilmem ki devam ediyim bakalım. Ateş ölçmeyi hep unutuyorum yatağın kenarına koyuyorum sabah eşim benden önce gidiyor işe giderken uyandırıyor onu yolcu edicem diye fırlıyorum yataktan unutuyorum hep.
1 dakika bile sürmüyor canım. bak ben ovü.de tam koyu görmedim en koyuyu yakaladığım günü kabul ettim. ateşte ölçüyordum o da aynı günü işaret edince emin oldum. eşin yüzünü yıkayana kadar yaparsın valla üşenme:) benim kullandığım bi uygulama var orda grafiğe de döküyor indirirsen daha da heveslendirir seni.

aslında sabredebilsek senin mantık dogru :)
ama ben sigara kullanıyorum ya diyorumki ayda 300 ona veriyorum testten niye esirgeyim :)
doğru söylüyorsun gidip test yapıcam şimdi. ama ilk idrarla olmalı dimi. bi de çay içtim 2 bardak. olur mu ki.

Bilemiyorum ki canım. Benmki yine sallantıda belli değil iğneden dolayı. Kafam iyice karışık test hiç yapmasamıydım acaba yaa

canım testi yaptın çizgiyi gördün ya şimdi bakacaksın koyulaşıyormu
bugünki test sana yol göstermiş olucak

Yok malesef :(
IMG_9689.webp

8 gün var :KK48:
biri bu zamanda yapsa yumurtlamanın 6ncı gününde çıkmazki niye yaptın derdim. idrara 10 günden sonra geçiyor normal şartlarda derdim. ama bak kendim yaptım :-)

kız ben dün yaptım negatifti ya :)) yarın yap yarın :))

8 gün var :KK48:
biri bu zamanda yapsa yumurtlamanın 6ncı gününde çıkmazki niye yaptın derdim. idrara 10 günden sonra geçiyor normal şartlarda derdim. ama bak kendim yaptım :-)

varya gaza getiriyorum resmen :)
8 gün kala çıkmadı bende dün kız bugün çıktı :)

kız ben dün yaptım negatifti ya :)) yarın yap yarın :))
3-4 gün bekliim yaa testim azalıyor 4 kaldı :-)
bi de progesteronum yüksek çıkmış canım bu ne demek biliyor musun? anlamadığım tek konu bu diyebilirim. 10-20 arası yumurtlama var demekmiş benim 24,69. üst sınırında üstünde kafamı karıştırdı yaa :(
onu araştırıyorum bi saattir.

Back
X